Perełka nie może spaść niżej . No może trochę oszukałem po 0,28 też się nie pogniewam no dalej druchu pokaż siłę wywal co tam masz hehe .Tu należy się odbicie jak psu buda zobaczymy czy wsparcie puści mówi ono o sile walorka. Niedługo info bardzo niewygodne dla zaniżającego ;-)
Dziwna sytuacja, jak już chce rosnąć to ciągle ktoś ma akurat dużo do sprzedania. Oraz fajna sytuacja, jak spadało parę lat to było ok każdy liczył że zacznie rosnąć. Teraz jak zaczyna rosnąć to każdy mówi że to blef hehe
Prezes zmień płyte..10groszy :)) żal ci że dużo osób ładuje do wora a ktoś się namęczył by spadło:) ja tez ładuje bo wiem do ilu spadnie i do ilu wzrośnie..pewnie jak kurs odbije to zamilkniesz:)
Ktos kto pisze o nierealnych spadkach ma na celu zniechęcić do kupna na obecnym poziomie by czekali i czekali a sam naładował ile trzeba i odjazd..pozdrawiam serdecznie
Mój post jest z listopada o ładowaniu magazynów , komu aż tak zależy na skompromitowaniu mojej wypowiedzi z listopada? mówiłem by załadować? kto załadował nie żałował na pewno potem ;-)) także spokojnie brać bez wyskoków i trzymać nawet do 0,22 ;-))