• spadki Autor: ~edek [89.71.49.*]
    o co chodzi z tymi spadkami, masakra jakaś, było już 15 gr a teraz znowu szorujemy 9 gr
  • Re: spadki Autor: ~qqqaaaqqq [83.20.154.*]
    komus zalezy na niskim kursie czy AH?
  • Re: spadki Autor: soft_m. [83.30.179.*]
    Oczywiście AH zależy na upadłości. Kurs nie ma dla nich znaczenia..
    do konca locka nie ma
  • Re: spadki Autor: ~edek [89.71.49.*]
    zaczyna mnie irytować to społka, obyś soft się mylił i aby 16.12. nie był końcem działalności, oby przed świętami nie spie..rdolili nam homoru.

osobiście mam trochę tego papiera i to kupionych na zupełnie innych pozomach niz 8 gr. wiec szlak mnie trafa jak kwotą 2 tyś zł jakiś cymbał dołuje kurs
  • Re: spadki Autor: ~Markus [46.205.83.*]
    Skoro im zależy na upadłości to niech wywindują kurs i sprzedadzą wszystko a wtedy samo upadnie.
    Ach ten 1 grosz ;)
  • Re: spadki Autor: soft_m. [83.30.179.*]
    Jeśli sprzedaliby choć mały pakiecik, to teoretycznie utraciliby kontrolę nad spółką.
    Po prostu nic nie robią - więc spółka musi się wywrócić. To kwestia czasu - być może agonia będzie długa.
  • Re: spadki Autor: ~marcus [2.142.0.*]
    nie masz racji..
  • Re: spadki Autor: ~edek [192.109.140.*]
    Moi drodzy do 16.12. AH nie moze nic sprzedac taka byla umowa dlatego ciekawe co się bedzie dzialo po 16
    nie moze nic sprzedac ale moze dokupic i pewnie to robi malym kosztem po popt niewielki i zanizyc latwo
  • Re: spadki Autor: ~Markus [46.205.83.*]
    Nie ma to jak akcjonariusz, który che pomóc spółce. Spaliła się hala, dostali odszkodowanie i usiłują prowadzić działalność, chcą emitować akcje żeby pozyskać kapitały, podpisują umowy z chińczykami i rozszerzają asortyment. Generalnie ratowanie spółki na całego. Ale mają super akcjonariusza, który wszystko blokuje. Rewelacja
    kto to? i dlaczego on to robi? oswiec nas
[x]
GLOBALTR 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.