• nie sprzedam moich akcji Autor: ~komix [188.33.154.*]
    to do tych pseudocwaniaczków typu Marek co to badają grunt walcie się pajace.
    Wrzucajcie na forum wszelkie propozycje. Razem możemy więcej.
  • Re: nie sprzedam moich akcji Autor: ~naajs [31.63.216.*]
    chyba kolego jesteś pultaczem. Ciesz się , że ktoś podsumował drobnice, bo do ogólnego rachunku brakuje min. jakieś 90mln akcji, które nie mają "pana".
    Po to masz te akcje, żeby je sprzedać, ale cena musi być godziwa. No tak?

Dla mnie podsumowanie to wielka wskazówka, a pisanie typu, że narodowy chce kupić akcje, po czym za chwilę wycenia je na 0, to jest zaburzenie osobowości, bo niby krzyczał czekać na układ, a dziś pisze chcę kupić za 0zł. (lub inaczej, że dla niego warte dziś 0)
    Jeszcze nie słyszałem o transakcjach zakupu za 0zł.

Strzeż się raczej ofert za 0zł lub podobnych 1-5gr.

• do naajs Autor: ~narodowy [79.185.113.*]
    zagotowałeś się, czytaj uważnie!!! pisałem jak rynek będzie wyceniał, a nie moje odczucia, i powtórzę, wg mnie do momentu układu na PBG nikt nie zapłaci za akcje habety ani 1 grosza samych wspólnych poręczeń i zobowiązań masz 1,9 mld!!!, po układzie a wierzę ze Wiśnia go podpisze myślę że spekuła się zainteresuje habetką mogą skupować w granicy 1-3 gr max do 5 gr, oczywiście jeśli nic się nagłego nie wydarzy np. ugoda z GDDiA , NCS lub zmiana upadłości!!!!, moje zdanie jest takie że jest szansa że odzyskamy w granicach 0,10- 1zł, habeta wygra proces za stadion z NCS i z GDDiA za A4, a więcej myśle ze podpisze ugody jak również z polimexem i mostostalem , zapłacą im dodatkowe pieniądze, dlaczego tak myślę , ta ekipa już odchodzi zostało jej 1,5 roku rządzenia,wiec do wyborów porozliczają się,wracając do habety szykują się wpływy ok 500-700 mln, a Wisnia żeby sie dorwać do tej kasy musi zrobić układ czyli wywalić syndyka, no chyba że przejmie wszystkie wierzytelności habety w układzie PBG i PBG zostanie jedynym wierzycielem habety i wtedy po nas!!!cała kasa z procesów/ugody dla PBG i nie ma nic, ale myślę ze wierzyciele habety nie są głupi u umieją liczyć, także nie odpuszczą habety i tego się trzymam i w to wierzę, tylko niestety pewnie wtedy Wisnia zrobi nam rozwodnienie akcji.......no chyba że jest tak jak Matołek pisze..że zbierali na słupy, wtedy to będzie bez emisji i.... 5 zł...he..he...
  • Re: do narodowy Autor: ~naajs [31.63.226.*]
    nie zagotowałem, ale nie lubię jak wycenia się HBP po 0, bo byli już tacy "eksperci" co i Lotos wyceniali na 0, a chodzi prawie po 4dych.

Dla mnie habeta, warta jest tyle co nominał = 1PLN.

Stąd też moja uwaga, co do Twojej oferty zakupu lub jak byś to nazwał inaczej.

A jeśli chodzi o oferty, to mogę sprzedać swój pakiet właśnie po nominale tj. 1PLN.
    mile widziani zdecydowani klienci.

Pozdrawiam
  • Re: nie sprzedam moich akcji Autor: ~Matoł [89.72.91.*]
    Dla mnie habeta na dzień dzisiejszy jest warta około 8,5 zł podwarunkiem że odbiorą kase tym co fachowo ją zabrali na jakieś interesa ???? a także dostaną kase za grube roboty których chyba pieniędzy to nawet połowy nie dostaną !!! winnym tego zamieszania wypisac skierowanie do sanatorium na długie lata bo zdrowie jest najważniejsze heeeee... heeeee wtedy po tyle może smigac !!!!
[x]
HBPOLSKA 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.