• GLOBALTR dlaczego takie obroty? Autor: ~rudy [95.40.73.*]
    Prooszę o wypowiedzi byle tylko nie ten szurnięty quak z góry dziękuje
  • Re: GLOBALTR dlaczego takie obroty? Autor: ~re [78.88.193.*]
    Zapytaj softa, on zawsze wie, wcześniej wiedzial ,że nie dostaną odszkodowania i że inwestor jakim jest A-H, to wydymający , bo lubiący.Soft tak ma , tak w tym stylu..
    .Ja nie wiem, a chciałbym, może wysle maila, ale po 16.09, chyba, że bedzie komunikat, to bedzie wiadomo.
  • Re: GLOBALTR dlaczego takie obroty? Autor: ~aer [46.204.54.*]
    Witam , obroty dziś kosmos -też nie wiem o co chodzi ale najgorsze mamy za sobą .
    Na pewno ktoś nagle zaczoł interesować akcjami - prawdopodbnie A/H skupuje i zamiast emisji na dalszą działalność będzie info -wezwanie . Tak myślę , czy się myle /zobaczymy
    Pozdrawiam ..
    Ps. do qqqq..... - człowieku szkodzisz tylko swojej spółce tymi gł...mi odpowiedziami i ciąglym podbijaniem jakiś bezsensownych starych wątków !
    Najlepiej nic nie rób .
  • Re: GLOBALTR dlaczego takie obroty? Autor: ~digate [95.40.73.*]
    Fakt że cisza na forach,od dawna obserwuje papier i widzę światełko w tunelu jeśli chodzi o ich działalność,dobry oostatni kom w tej sprawie.czekam z wejściem na jakieś konkretniejsze ruchy
  • Re: GLOBALTR dlaczego takie obroty? Autor: ~rudy [77.113.34.*]
    a ja myślę że ktoś zwietrzył interes
    skoro ten papier dawno nie był grany i łatwo go wyciągnać do 20 gr to dlatego przyciaga uwagę
    chyba że faktycznie jakiś kom będzie
  • Re: GLOBALTR dlaczego takie obroty? Autor: ~gkj [212.160.172.*]
    Jeśli jest to ktoś, kto zwietrzył interes, to sądząc po znacznym wzroście po stronie kupna na poziomie 9-11 groszy liczy "on" na to, że po ewentualnym komunikacie kurs spadnie.
  • Re: GLOBALTR dlaczego takie obroty? Autor: soft_m. [83.4.18.*]
    Na jaki komunikat liczycie ?
    Widzieliście profil nowej pani prezesowej ?
    Uważacie, że to, co produkuje i sprzedaje dziś AH na swój rachunek, wróci z powrotem do GTR ?
  • Re: GLOBALTR dlaczego takie obroty? Autor: ~achaja [95.40.240.*]
    komunikatów na razie się nie spodziewajcie trzeba troszeczkę jeszcze dobrać po taniości :)
    troszeczkę zebrane ale do pełnego worka dużo brakuje,ustawiłem po 11 gr i 12 na ukrytym ale nikt mi nie oddał w piatek :(
    jedynie 20 kilo wpadło po 12 gr
    chyba trzeba będzie wykonać poważniejsze zlecenia
  • Re: GLOBALTR dlaczego takie obroty? Autor: ~zainetesowany [91.189.142.*]
    Byle tylko achaja nie było tak jak na digate - tam też nakupiłeś tego i Ci kurs zawiesili?

Tu o co inne już chodzi w tej chwili - to co zaczynają robić ze spółką może świadczyć, że w obecnej sytuacji nikt oprócz nich nie wie co będzie a My możemy wybrać sobie tylko 1 z domniemanych wariantów:
    1. Wypompują ile się da na minus drukując akcje, obligacje itp. a profil działalności będą zmieniać - podbiją kurs pod lipne infa upychając trochę papieru w tłum a potem klapa.
    2. Mając wprowadzoną spółkę na giełdę poszerzą działalność - akcji skupią jeszcze z kilkanaście% - i po to kurs był "trzymany" tak długi okres w tym przedziale oczywiście puszczając negatywne infa aby ludzie oddali za tą cenę którą podadzą (kilka % powyżej obecnej).
    3. Naprawdę chcą na tym coś zarobić i dlatego obojętne jest im czym handlują byle był zysk z tego i dlatego wprowadzają swoje ustalenia.
    4. Będą podbijać ile się da (w najmniej oczekiwanym momencie), wyprowadzać spółkę na prostą i jednocześnie się wycofując z niej (licząc na sprzedaż większych pakietów i w rynek akcji ile się da).
    5. To co wymyślił sobie AH i wprowadza w życie.
    6. Sami się w tym już pogubili bo coś poszło nie po ich myśli i teraz kombinują jak z tego wyjść.
    7. .......................................

• Re: GLOBALTR dlaczego takie obroty? Autor: soft_m. [83.5.242.*]
    Tylko punkt piąty. Reszta to fantasmagorie :))
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [37.30.253.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: GLOBALTR dlaczego takie obroty? Autor: ~qqqaaaaqqq [83.11.177.*]
    do rudego Nie chcesz moich opinii to nie musisz ich brac pod uwage ale niczym sie nie roznia od waszych chorych dyskusji .Hu,,,a wiecie tak samo jak wszyscy forumowicze a uwazacie sie za expertow . Ja chociaz pol zartem odzywam sie na tym trupie bo nic sie tu nie dzieje i nie uwazam sie za wszechwiedzacego . Moja mama mowila ze mam uwazac na rudych i lysych, dlatego ze rudy to falszywy a lysy moglbyc kiedys rudy. Jeszcze troche i widly
  • Re: GLOBALTR dlaczego takie obroty? Autor: ~aer [46.205.46.*]
    ale ty jesteś głupi ! szkoda słów!
  • Re: GLOBALTR dlaczego takie obroty? Autor: ~lubie [95.41.5.*]
    Widać że jest apetyt na dużo wyższe poziomy
    ukryciak na 13 gr zdjęty nie zdziwię się jak jutro 16 gr będzie a w czwartek 20
    zobaczymy co autohit na to
  • Re: GLOBALTR dlaczego takie obroty? Autor: ~will be good [95.41.80.*]
    trzeba być optymistą skoro główni akcjonariusze są to dlaczego mali mieli by nie być ;)
[x]
GLOBALTR 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.