Zapytaj softa, on zawsze wie, wcześniej wiedzial ,że nie dostaną odszkodowania i że inwestor jakim jest A-H, to wydymający , bo lubiący.Soft tak ma , tak w tym stylu..
.Ja nie wiem, a chciałbym, może wysle maila, ale po 16.09, chyba, że bedzie komunikat, to bedzie wiadomo.
Witam , obroty dziś kosmos -też nie wiem o co chodzi ale najgorsze mamy za sobą .
Na pewno ktoś nagle zaczoł interesować akcjami - prawdopodbnie A/H skupuje i zamiast emisji na dalszą działalność będzie info -wezwanie . Tak myślę , czy się myle /zobaczymy
Pozdrawiam ..
Ps. do qqqq..... - człowieku szkodzisz tylko swojej spółce tymi gł...mi odpowiedziami i ciąglym podbijaniem jakiś bezsensownych starych wątków !
Najlepiej nic nie rób .
Fakt że cisza na forach,od dawna obserwuje papier i widzę światełko w tunelu jeśli chodzi o ich działalność,dobry oostatni kom w tej sprawie.czekam z wejściem na jakieś konkretniejsze ruchy
a ja myślę że ktoś zwietrzył interes
skoro ten papier dawno nie był grany i łatwo go wyciągnać do 20 gr to dlatego przyciaga uwagę
chyba że faktycznie jakiś kom będzie
Jeśli jest to ktoś, kto zwietrzył interes, to sądząc po znacznym wzroście po stronie kupna na poziomie 9-11 groszy liczy "on" na to, że po ewentualnym komunikacie kurs spadnie.
Na jaki komunikat liczycie ?
Widzieliście profil nowej pani prezesowej ?
Uważacie, że to, co produkuje i sprzedaje dziś AH na swój rachunek, wróci z powrotem do GTR ?
komunikatów na razie się nie spodziewajcie trzeba troszeczkę jeszcze dobrać po taniości :)
troszeczkę zebrane ale do pełnego worka dużo brakuje,ustawiłem po 11 gr i 12 na ukrytym ale nikt mi nie oddał w piatek :(
jedynie 20 kilo wpadło po 12 gr
chyba trzeba będzie wykonać poważniejsze zlecenia
Byle tylko achaja nie było tak jak na digate - tam też nakupiłeś tego i Ci kurs zawiesili?
Tu o co inne już chodzi w tej chwili - to co zaczynają robić ze spółką może świadczyć, że w obecnej sytuacji nikt oprócz nich nie wie co będzie a My możemy wybrać sobie tylko 1 z domniemanych wariantów:
1. Wypompują ile się da na minus drukując akcje, obligacje itp. a profil działalności będą zmieniać - podbiją kurs pod lipne infa upychając trochę papieru w tłum a potem klapa.
2. Mając wprowadzoną spółkę na giełdę poszerzą działalność - akcji skupią jeszcze z kilkanaście% - i po to kurs był "trzymany" tak długi okres w tym przedziale oczywiście puszczając negatywne infa aby ludzie oddali za tą cenę którą podadzą (kilka % powyżej obecnej).
3. Naprawdę chcą na tym coś zarobić i dlatego obojętne jest im czym handlują byle był zysk z tego i dlatego wprowadzają swoje ustalenia.
4. Będą podbijać ile się da (w najmniej oczekiwanym momencie), wyprowadzać spółkę na prostą i jednocześnie się wycofując z niej (licząc na sprzedaż większych pakietów i w rynek akcji ile się da).
5. To co wymyślił sobie AH i wprowadza w życie.
6. Sami się w tym już pogubili bo coś poszło nie po ich myśli i teraz kombinują jak z tego wyjść.
7. .......................................
do rudego Nie chcesz moich opinii to nie musisz ich brac pod uwage ale niczym sie nie roznia od waszych chorych dyskusji .Hu,,,a wiecie tak samo jak wszyscy forumowicze a uwazacie sie za expertow . Ja chociaz pol zartem odzywam sie na tym trupie bo nic sie tu nie dzieje i nie uwazam sie za wszechwiedzacego . Moja mama mowila ze mam uwazac na rudych i lysych, dlatego ze rudy to falszywy a lysy moglbyc kiedys rudy. Jeszcze troche i widly