• szkoda czasu Autor: ~tygrysy [217.212.231.*]
    czekałem na zarobek ale przy najbliższej okazji wywale ta padliny bo tu jeszcze chyba długo nic się nie wydazy ...
    ma ktoś swoje zdanie tutaj?
    i nie chodzi mi o przeczucie ale o fakty...
  • Re: szkoda czasu Autor: ~dodunia69 [79.173.13.*]
    kolego tu może być jak na monnari, powtarzam że może, a nie musi:/
    ale ręki nie dam
  • Re: szkoda czasu Autor: ~spajk [89.75.165.*]
    fakty są takie - niedawno kolejny fundusz przekroczyl 5%, ktos podbiera jak tylko papier spadnie, free float strasznie niski (ofe raczej nie będzie miało ciśnienia na sprzedaż tak mało wartego stejka). Do tego spory portfel zamówień i restrukturyzacja w toku, która zaczyna przynosić efekty (patrz ostatnie sprawozdanie).
    Spółka nie traci forsy, ma gotówkę na koncie, nie ma długów, nie ma sensu to, że kosztuje 0,75WK. Chcesz to sprzedawaj, ale jak na koniec roku wspomniane ofe i tfi zaczną pompowac temat w kosmos, to możesz tylko żałować
  • Re: szkoda czasu Autor: ~tygrysy [217.212.231.*]
    Posłuchaj ja nie mówie że tak nie będzie ale podejrzewam że nie wydarzy się to wcześniej niż na przełomie pierwszego kwartału 2014, bo potrzeba czasu na duża pompkę. Jesli sternik wogole zamierza w krotkim czasie takowa zrobic. Dlatego uważam że zdążę wyjść dzisiaj i kupie ją jeszcze po niższej cenie niż jest w tej chwili. A napewno nie drożej.
    Owszem sytuacja finansowa spolki wygląda coraz lepiej. W chwili obecnej podejrzewam że raport będą coraz lepsza,a spółka da zarobić... tylko że wygląda na to że potrzeba do tego jeszcze trochę, trochę czasu.
  • Re: szkoda czasu Autor: ~hajpahajpa [37.8.247.*]
    czołem Spike i reszta.
    no faktycznie w sklepie szału nie ma. robota się klei, kredyt spłacili, jest co robić, tylko jakoś rakieta nie odpala. tygrysek a ile chcesz wywalić? tu chyba nie problem zwalić kurs, może coś podbiorę - najwyżej dzisiaj śledzia nie zjem i w niedzielę schaboszczaka nie będzie. może na zdrowie wyjdzie? :)
    pozdrawiam
    ps. z innej bajki. co myślicie o plastboxie?
  • Re: szkoda czasu Autor: tamburmajor [164.127.159.*]
    kolego a jak prognozujesz realna kwotę przy końcu roku lub 1 kwartał 2014 ??
  • Re: szkoda czasu Autor: ~tygrysy [217.212.230.*]
    witam ja wczoraj i dzisiaj wszystko sprzedałem.
    będę czekał w przyszłości na kolejna promocję...
  • Re: szkoda czasu Autor: ~as [89.66.204.*]
    Do widzenia łosiu.
    Konsolidacja była długa to i wybicie musi być mocne, z kopyta.
  • Re: szkoda czasu Autor: ~re [94.158.237.*]
    Spekulacyjna podbitka pod info z Altusem
  • Re: szkoda czasu Autor: ~hajpahajpa [37.8.247.*]
    chłe chłe chłe.
    bzwbk 8,9 pln.
    a miałem dzisiaj w planach sprzedać. no trudno, co się odwlecze to...
    pozdrawiam.
  • Re: szkoda czasu Autor: ~Tychikus [178.219.119.*]
    Nie 8,9 tylko 8.2zł

DM BZ WBK podwyższył cenę docelową Atremu do 8,2 zł, podtrzymał rekomendację "kupuj"
    --------------------------------------------------------------------------------
    13.09. Warszawa (PAP) - Dom Maklerski BZ WBK, w raporcie z 12 września, podniósł cenę docelową akcji spółki Atrem o 31 proc. do 8,2 zł, podtrzymując rekomendację "kupuj".
    Rekomendację sporządzono przy cenie 5,4 zł, a w piątek o godz. 11.40 kurs spółki rośnie o ponad 12,57 proc. do 6 zł.
    Zdaniem analityków spółka jest obecnie w zupełnie innej kondycji niż rok wcześniej.

Wycenę zrobiono przy cenie 5,4zł i jak piszą do kursu 8,2zł jest wzrost 31%.
    Mi nijak nie wychodzi 31% tylko prawie 50% wzrostu.
  • Re: szkoda czasu Autor: ~hajpahajpa [95.160.83.*]
    moja kulpa, 70 groszy w te czy we wte :)
    poza tym zapowiedź miałem we czwartek po sesji i close nie było 5,40, tyle to się w piątek otworzyło.
    pozdrrawiam.
  • Re: szkoda czasu Autor: ~gfhfg [142.4.209.*]
    fhsfg
[x]
ATREM 2,04% 50,00 2025-11-10 16:31:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.