• gdzie jest marek i jego inicjatywa Autor: ~miki [83.21.204.*]
    gdzie jest marek autor wątku:

ile kasy nam zostało do wyciągnięcia?. Tylko dla akcjonariuszy HBP
    Autor: ~marek [95.48.217.*], 2013-04-30 20:08

on założył email i ma kontakt i ilość akcji do większości akcjonariuszy HBP
  • Re: gdzie jest marek i jego inicjatywa Autor: ~blonddiana [178.85.216.*]
    Marek zniknal, ni widu, ni slychu . Inicjatywa byla obiecujaca

Marku, cos z tego bedzie ?
  • Re: gdzie jest marek i jego inicjatywa Autor: ~Kr [31.63.74.*]

toż to była tylko sonda........ktoś miał interes w tym ,żeby się dowiedzieć ile w razie potrzeby będzie można z rynku zebrać papierków, a łatwowierni akcjonariusze podawali wielkości co do sztuki.....och naiwni,,naiwni, trzymać papier tak , jak przystało na mocnego chłopa
  • Re: gdzie jest marek i jego inicjatywa Autor: ~emb [77.115.32.*]
    jaka sonda...?

Nawet wyrzucili ją ze struktury spółek pbg... przecież ta spółka to już trup.

Dostaną z należności pbg tyle co nic, a wierzytelności też przecież mają...

Nie na darmo wiśniewska zasiada we władzach. Ktoś musiał do końca pilnować biznesu... ale tylko swojego.

Wydymali ludzi jak należy i nie tylko akcjonariuszy, są przecież jeszcze wierzyciele-podwykonawcy, którzy zostali również z ręką w nocniku i to naprawdę na dużą kasę...

Podobnie będzie na pbg i rafako. To są ludzie bez honoru, widzą tylko swój czubek nosa i kieszeń. Wiśniewski chce akcji na pbg, za wkład w ratowanie spółki... ładnie biznesy sie robi, najpierw zarabia się kasę, by doprowadzić do ruiny, a potem się bierze kasę, za ratowanie od tej ruiny...

masakra... :/
  • Re: gdzie jest marek i jego inicjatywa Autor: ~Kr [188.47.62.*]

masz prawo mieć zdanie inne, ale w interesach emocje nie są wskazane, mamy do czynienia z graczami, po których nie spodziewam się altruizmu, Twój argument " Nawet wyrzucili ją ze struktury spółek pbg... przecież ta spółka to już trup. " przemawia na korzyść spółki,dopóki habety nie wykreślą z RSH w sądzie,to ta spółka jest w grze i będzie mocno grana , takie jest moje zdanie ......umoczonego
  • Re: gdzie jest marek i jego inicjatywa Autor: ~Sławek [217.97.99.*]
    Dokładnie przecież może firma działać swobodnie sama nie musi być pod skrzydłami PBG. Wydaje mi się że jak coś ma dalej być to będzie to działalność samodzielna.
  • Re: gdzie jest marek i jego inicjatywa Autor: ~emb [85.193.249.*]
    ...???

samodzielna??? a co ona niby miałaby robić?

człowieku tam komornik, syndyk...
    jak wszystko "wyszarpią", to nawet "guzik z pętelką" po habecie nie zostanie... :/

po to była upadłość ogłoszona, żeby nikt nic... albo jak najmniej dostał... ciechanowski dostanie w nagrodę od wiśni następną spółkę do rozwalenia... bo to jest ponoć spec nad spece w tej dziedzinie...a wiśniewska sama tego dopilnuje...
  • Re: gdzie jest marek i jego inicjatywa Autor: ~Kr [31.63.64.*]

masz swój interes w wypowiadaniu swoich opinii , nie wykluczam że masz rację ,ja głoszę swoje opinie być może ja mam rację........ale z racjami to jest jak z dupskiem - każdy ma swoją :)
  • Re: gdzie jest marek i jego inicjatywa Autor: ~emb [85.193.249.*]
    myślenie życzeniowe nie jest tu na miejscu.

Teraz na myślenie realne, też już w sumie za późno, ale przynajmniej w tym przypadku bardziej na "zdrowie" wyjdzie
  • Re: gdzie jest marek i jego inicjatywa Autor: ~Kr [79.162.249.*]

a ja dalej swoje ględzenie.........wcale bym się nie zdziwił , gdyby syndyk ogłosił
    wezwanie na habetkę i chyba się doczekam, ale nie skorzystam z oferty, taki ze mnie uparty pseudo inwestor
  • Re: gdzie jest marek i jego inicjatywa Autor: ~ghost [31.6.165.*]
    Inicjatywa dobra - tylko mało realna. Na anonimowym forum nie ma szans na konstruktywne działanie - zresztą tego tak się nie załatwi.

Aby się skrzyknąć i nadać sprawie jakiś bieg - przydałby się konkretny artykuł w prasie biznesowej, w sprawie upadłości HBP - napisany rzetelnie przez fachowca od giełdy, prawa gospodarczego i upadłościowego. Dużo ludzi nie wie co i jak.

Dla tych którzy się do tej upadłości przyczynili (np. NCS) jest lepiej, gdy w sprawie jest cicho. Rząd ma tez swoje za pazurami - bo dużo był tych upadłości w ostatnim czasie na rządowych inwestycjach. Teraz przy obecnej ekipie rządzącej w sądach nic się nie poradzi - ale pisać o sprawie można i trzeba.
[x]
HBPOLSKA 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.