wiesz dobrze że nikt Ci nie odda i tego nie kupisz bo
- przez te 15 min nie ściągną wideł
- nikt po tej cenie Ci nie odda BO TU NIEWIELU ZOSTAŁO i ci co mieli oddac już dawno oddali
pozdrawiam
do 1 pln masz wystawione ok 300k akcji i myślę że ok.150 k dostaniesz od zniechęconych.
jeśli chcesz kupić ok 1 mln akcji zapraszam w okolice 2 zł myślę że tam je dostaniesz :)
pozdrawiam
Naprawdę jesteś tak naiwny, czy tylko się zgrywasz.
Równie dobrze można stwierdzić, że chciałbym za np. 500 tyś wejść w posiadanie takiej ilości akcji lub jeszcze niżej.
Gdyby byli chętni do wywalenia takiego pakietu po takiej cenie, to już dawno by się to stało.
Jeżeli się nie stało, to znaczy, że nie ma chętnych.
Pewnie grubasy po przeczytaniu Twojego ogłoszenia na bankierze już ustawiają się w kolejce :-)
To że ulica wysypała niewielkie ilości po cenie poniżej 60gr i to jeszcze pod wpływem sternika, to nie znaczy że tyle są warte akcje.
boss
...prawdziwy mężczyzna nie chwali się tym co ma, robi co trzeba wówczas dziewczyna się cieszy i podskakuje przebierając nogami...a Ty zachowujesz się jak dziecko w piaskownicy chwalisz się nie wiadomo czym, chyba że lizaczkiem... do pooglądania
Dnia 2013-07-12 o godz. 09:09 ~wojtek napisał(a):
> ,,,tko-2 -zabawy ciąg dalszy....
...i coś z tego wynika...będąc przy jakiejś kaskę niewielką ilością można zainicjować popyt a była wyrazista zmiana trendu i ciąg zdarzeń będzie następował... a tak co się zmieniło przez 24 miesiące a zwłaszcza ostatni rok...krążymy jak partyzanci po pustym lesie
zgadza się,niewielką ilością pieniędzy można podnieść westę w moment,, ktoś, kto się bawi tko chce zrobić wrażenie zwiększonego popytu, czy też zainteresowania lub próbuje ile pieniędzy jest w stanie podnieść kurs do określonego poziomu...
Niech bierze nawet i 15%.
Święty czas, aby ktoś wyciągnął go z szuwarów i skierował ten okręt na szerokie wody bezkresnych oceanów
Jestem za, a nawet przeciw.