Zaczela sie dopełniac formacja RgR.
Minimalny pułap - 2,14 i to będzie szybko.
Docelowo 4,67 i wyzej, ale z lekka korekta. Lekka.
Wybicie potwierdzone bardzo duzymi obrotami, co potwierdza poczatek trendu.
To poczatek trendu wzrostowego z piekna marubozu,
Witam,
takiego obrotu to nie było tutaj od kilku miesięcy.
Z tego co pamiętam, to poważna przeszkoda podażowa była ok.2,2x.
PBG w kilka dni z 2,xx wjechało na 7,xx
Jako "pedał", sobie jeszcze poczekam, SGR ma wiele opcji na wyjście z dołka, może sprzedać jedną z kopalni a ich siłą przetargową jest odzyskiwanie węgla z hałd.
Wyjść mogłem już dawno, a "życzliwych" doradców sobie nie życzę, chyba, że masz jakieś akcje Sado, ale podejrzewam, że 1 złoty to twój kapitał na jutro.
Ja nie wiem co ten gościu chce , nickiem nie zarabiam tylko głową w przeciwieństwie do niego . Jak napisałem ,( przy 1 zł )że technicznie wygląda to na dołek to był ogólny śmiech i pełno epitetów obraźliwych , o nicku , brakiem znajomości itd. Dzisiaj ta sama ekipa pisze ,, wskoczyłem - wyskoczyłem " i takie tam pierdoły .Generalnie nie jestem takim optymistą jak autor tematu - tj 4 i więcej na tą chwilę , ale uważam że po takim spadku należy się odbicie i dlaczego mamy z tego nie skorzystać i trochę sobie zarobić
Dnia 2013-07-06 o godz. 19:20 ~januszek napisał(a):
> typowa podbitka. na podbitce poszło 800 tyś zł a dzięń
> póżniej wywalili ponad mln akcji.Kto ma jeszcze akcje niech
> ucieka pkc !!!!
Maly podszywaczu pod nicka
IP januszka to [87.101.35.*]
Twoj to [5.173.244.*]
jaki ty jesteś bystry, dobrze, że wytłamaczyłeś to januszkowi( czyt. ciota) bo pewnie nie wiedziałby o co chodzi z tym drugim januszkiem. Dziewczynki prawda jest taka, że bank wsadził sado na giełdę po to aby mógł sam zarobić, gdyby wierzył w spółkę to akcje nadal by trzymał!!
Dnia 2013-07-06 o godz. 23:01 ~pogromca hossy napisał(a):
> jaki ty jesteś bystry, dobrze, że wytłamaczyłeś to
> januszkowi( czyt. ciota) bo pewnie nie wiedziałby o co
> chodzi z tym drugim januszkiem. Dziewczynki prawda jest
> taka, że bank wsadził sado na giełdę po to aby mógł sam
> zarobić, gdyby wierzył w spółkę to akcje nadal by
> trzymał!!
Tak samo BANK wsadzil na gielde PBG Polimex Mostostal KGHM Petrolinwest itp aby zarobic a gdy przestaje wierzyc w spolke sprzedaje
może nick nie jest oryginalny ,ale jest mój od bardzo długiego czasu . Uważam ,że kupujący albo liczy na wznowienie wydobycia ( co zaowocuję przez parę sesji pkc i zawieszenie na max widłach ) albo po prostu liczy na wiaderko więcej węgla , co również daje teoretycznie wzrost.. Tak czy siak po takim spadku należy się odbicie i zarobek dla nas . Nie jest to w żadnym wypadku namawianie na zakup , każdy podejmuje sam decyzje czy wcisnąć enter przy zakupie czy po prostu kibicować .
ja stawiam na groszówki i moje zdanie jest takie, że firme wprowadzili na giełde aby wyciągnąć kase. bank sprzedał akcje tuz przed zatrzymaniem wydobycia
Nie kłóćcie się! Widzieliście w piątek gwałtowne poderwanie spółki MIT w końcówce sesji? Tam nadciąga taka korba że Wam oczy wyjdą z orbit. Spółka jest prawie za darmo, będą się o nią tratować nawzajem! P/BV - 0,15 (nie ma bardziej atrakcyjnej cenowo spółki na GPW która ma takie dobre fundamenty)