• ja też chcę kupić Autor: ~george [178.37.177.*]
    Ja też chcę kupić po 3,2 gr za akcję . Proszę osoby sprzedające po tej cenie o kontakt
  • Re: ja też chcę kupić Autor: ~akcjonariusz [84.39.165.*]
    wystarczy się ustawić po 4 i 3 gr a na pewno coś wpadnie ;)
  • Re: ja też chcę kupić Autor: ~Aka [81.219.4.*]
    Jak sie macie trionowcy :)))),wdepneliscie w starszne gowno .Pozdrowienia dl Grzony tworcy "imperium golenia leszcza"
    dobrze wam radze odpuscie sobie takie spolki -bez perspektyw ,na wig 20 wkrotce ruszy drugiej szansy nie bedzie przez dlugie lata.
  • Re: ja też chcę kupić Autor: ~george [77.253.137.*]
    Tej padliny triona już nie ma a obecna społka KBDOM zaczyna mieć dochodowy biznes. Bardzo dobre były dwa ostatnie kwartaly jest zapowiedź trwałej poprawy wynikow . Otwarcie kopalni kruszyw w połączeniu z prudukcją elementów dla budownictwa oraz generelnym wykonawstwem budów dobrze rokuje. Są jeszcze niejesności np. sam bym chcial wiedzieć od kogo władze firmy kupowały akcje po 3,2 gr ?. Czy było kiedyś porozumienie (umowa ) odnośnie tej transakcji ? . Mimo wszystko niska wycena i przewidywane dobre wyniki dobrze rokują
  • Re: ja też chcę kupić Autor: ~Balon [193.130.38.*]
    Akcje sprzedawał główny udziałowiec Slidellco Holdings Limited. Jest wszystko w raportach. Niewiadomą to są roszczenia niemieckiego kontrahenta na wiele milionów EUR.
  • Re: ja też chcę kupić Autor: ~george [77.253.137.*]
    jest w raportach że sprzedal 93750000 i jest też raport że prokom tyle kupił
  • Re: ja też chcę kupić Autor: ~fakeagent [193.111.166.*]
    Fakt, ta sprawa w sądzie to jedyny znak zapytania - z drugiej strony o ile pamiętam utworzyli rezerwę na ten cel.
  • Re: ja też chcę kupić Autor: ~Balon [193.130.38.*]
    Utworzyli rezerwy prawie na wszystko, oprócz jednej sprawy. Kontrahent żąda 5mln EUR zadośćuczynienia za poniesione straty, a KBD utworzyło 1mln rezerwy.
[x]
KBDOM 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.