A coś takiego jak JUPITER mówi Wam coś? Właśnie rusza a ponieważ stosunek wartości księgowej do ceny akcji jest 5:1 to co najmniej 500% wzrostu należy się Jupiterowi na początek :)
Spółka nie tylko jest przeceniona, jest bardzo mocna fundamentalnie. Obserwujcie uważnie :)
to naganianie w CNBC zupelna żenada
zauważyłem że mechanizm zawsze jest taki, przeważnie pojawia się prezes opowiada że
coś juz już już na dniach ma być i będzie zupełnie niesamowite
potem się okazuje że jest zupełnie odwrotnie - i że słoń to mrówka itd. tak było we wrześniu
jak ludzieska myśleli że zaraz KGHM kupi młyn a to jakieś wstępne testy
przepraszam bardzo gdzie wyczytałeś że info w sprawie przejęcia będzie do piątku? bo ja czytając ten sam raport zrozumiałem że do piątku miało nastąpić podpisanie umowy o przejęciu, a te dwa fakty nie są równoznaczne ze sobą,
także ludzie nie róbcie paniki tylko czytajcie ze zrozumieniem
kombinatorzy - po przesunięciu terminu podpisania umowy obiecali dać info do 21 czerwca, a niestety milczą i olewają inwestorów - pewnie gamonie coś kombinują, nie ma co czekać trzeba wywalić to ścierwo na podbitce, która właśnie się szykuje
xyz, - o co ci chodzi - jesteś zadowolony z tego co z nami robi zarząd spółki ? , masz jakieś informacje, które zadeklarowali się podać ?, czy wiesz na co czekają jak kurs ostatnio poleciał w dół o 40% ? - może tobie to odpowiada, ale mnie nie
nic nikomu nie sugeruje i nikogo nie obrazam jak co niektórzy tylko dziwi mnie jak wykres idzie do góry to wielu medrców sie uaktywnia, pamietasz jak akcje szły do góry to nie potrzebne było info i drobni inwestorzy dziwili sie dlaczego........... i wtedy zostały wyczerpane wszystkie dobre informacje aby osignac cene i przy cenie 8,20 trzeba bylo wyjsc z akcji ,a kupic 4 -5 zł tez niewiem czy dobrze ,natomiast moja praca zwiazana jest z gpw pozdrawiam