jak było 5,50 to spierdoli..... ze 100 % akcji ! teraz już znaczną część odkupiłem i dalej będę brał!!!! myślę że poniżej 4.pln nie spadnie ??? Jeżeli mnie czytacie ? to wiecie że nigdy się nie mylę- Sz.P. BRAĆ !!!!!!!!!!!!! ile wlezie -cena zajebioza-taniocha. Pozdrowionka
Jak też spekulowałem na j.w.c i powiem szczerze opłacało się. Teraz jednak pojawia się korekta o której pisałem... a czy zejdzie poniżej 4 nie był bym tego taki pewien wszystko zależy od USA... jedno złe info i lecimy.... Ale w dłuższej perspektywie J.W.C wydaje się zachęcająca.. bo to nie tylko dev ale również hotele...
no ladny wyskok jozia nie ma co no i ladny fix.ruszaja w koncu przy ul.kasprzaka.a u rywali roznie-gant nie splaca zadluzenia.polnord cierpi za petrola ktory idzie pod lod.tylko lc corp tez do gory
Deweloperka i cała budowlanka jeszcze przez lata bedzie w dołku, kto ma choc troche rozeznania jak zachowują się akcje JWC to kupuje w dolkach a sprzedaje na gorkach, ja na tej spolce zarobilem kilkanascie tysiecy przy relatywnie niskim wkładzie...Na pewno nie jestem odosobniony...