• WROGIE PRZEJĘCIE SPÓŁKI PRZEZ RUSTANA TARRIKO STAŁO SIĘ FAKTEM!!!!!!!!!! Autor: ~ezechiel [37.30.47.*]
    Każdy rozsądny inwestor widzi czarne na białym, że 2 lata temu Tariko wchodząc do firmy nie zrobił nic dla poprawy jej sytuacji. Przeciwnie, robił wszystko by doszło do CH11 i przejęcia firmy za bezcen. Tak naprawdę skupując długi, które wcześniej sam robił działał na szkodę firmy. Wykupił jak najbardziej obecne oligacje, ale zrobił to od SIEBIE. Nie zaproponował ratunkowej emisji akcji, nie zwołał walnego zgromadzenia akcjonariuszy. Sam wydał wyrok na spółkę niszcząc ją by następnie ją przejąć. Niewyobrażalne jest również zatrudnienie byłego sędziego zajmującego się CH11, który poprowadził całą sprawę do obecnej finalizacji. Czyli około pół roku temu, kiedy firma była jeszcze akcyjną, Tariko podstępnie zatrudnia sędziego, co jest dowodem na jego plany już wówczas związane z CH11.
    WROGIE PRZEJĘCIE to nie jest norma, to zachowanie wobec obecnych akcjonariuszy najgorsze z możliwych.

Dodam również,że jak większość z nas jestem co najmniej zdziwiony zachowaniem naszych urzędów. Nie ma taqkiego prawa w polsce jak anulowanie akcji, nie ma również w polsce prawa KARY ŚMIERCI.
    CZYLI JAK W USA WYDADZĄ WYROK KARY ŚMIERCI, CZY W POLSCE GO WYKONAJĄ? NIE WYKONAJĄ WYROKU KARY ŚMIERCI.WIĘC SKORO W POLSCE JEST MOŻLIWOŚĆ WEZWANIA, TRZEBA Z TEJ MOŻLIWOŚCI SKORZYSTAĆ.
  • Re: WROGIE PRZEJĘCIE SPÓŁKI PRZEZ RUSTANA TARRIKO STAŁO SIĘ FAKTEM!!!!!! Autor: ~Woznica [50.80.102.*]
    Dnia 2013-06-07 o godz. 14:46 ~ezechiel napisał(a):
    > Każdy rozsądny inwestor widzi czarne na białym, że 2 lata
    > temu Tariko wchodząc do firmy nie zrobił nic dla poprawy
    > jej sytuacji. Przeciwnie, robił wszystko by doszło do CH11
    > i przejęcia firmy za bezcen.

Czyli od dwoch lat wiedziales co sie swieci i nie SPRZEDALES smiecia?

"Wysoki sadzie, stalem na torach kolejowych, jechal pociag, widzialem go z daleka, dupy nie ruszylem, przejechal mnie, zadam sprzwiedliwosci i zadoscuczynienia!"
  • Do Woźnicy... Autor: ~ezechiel [37.30.25.*]
    Nie koleżko. Kupiłem te akcje by na nich zarobić, bo nie wierzyłem i nie wierze w jej złą kondycję. Oliwa sprawiedliwa.Tak koleżko, sprawiedliwa. To że jakiś rusek chce przejąć spółkę to jeszcze nie znaczy, że wszystko będzie jak on chce, mimo, iż jest grubasem. Nie tacy trafiali na tacy prosto do ciasnej ,ale własnej celi.
  • Re: Do Woźnicy... Autor: ~Woznica [50.80.102.*]
    Dnia 2013-06-07 o godz. 16:40 ~ezechiel napisał(a):
    > Nie koleżko. Kupiłem te akcje by na nich zarobić, bo nie
    > wierzyłem i nie wierze w jej złą kondycję. Oliwa
    > sprawiedliwa.Tak koleżko, sprawiedliwa. To że jakiś rusek
    > chce przejąć spółkę to jeszcze nie znaczy, że wszystko
    > będzie jak on chce, mimo, iż jest grubasem. Nie tacy
    > trafiali na tacy prosto do ciasnej ,ale własnej celi.

Jestem z toba. Najpierw daj w morde Tariko, a potem pobijemy kota.
  • Re: Do Woźnicy... Autor: ~ezechiel [37.30.56.*]
    Cokolwiek to znaczy...
    Mam w głębokim poważaniu takich kmiotów, którzy rzerują na ludzkiej krzywdzie i jakim by nie był altruistom, to tak zachowują się najgorsze mendy tego świata. Jak to się mówi "Życie to jeszcze zweryfikuje". A ja jak zwykle powiem "Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło"......
  • Re: Do Woźnicy... Autor: ~zebrak [31.62.109.*]
    Na pewno ta cala sytuacja nauczyla mnie po kory do docenienia tego co posiadam. Trudno, byc moze juz nigdy nie bede mial takich pieniedzy,ktore starcilem na CEDC. No coz tym razem marzenia sie nie spelnily,a musialem za nie zaplacic. Nie potrafilem spozytkowac pieniedzy, ktore zarobilem, to -naiwnie wierzac- oddalem Tarikowi. Mam nadzieje,ze Tariko moze spojrzec w lustro i powiedziec sobie: jestem uczciwym, fajnym facetem, kobiety pragna mnie a nie moich pieniedzy. Ja jak patrze w lustro, to sobie mysle,ze szkoda,ze tych pieniedzy co zainwestowalem nie przekazalem na fundacje
    dla chorych dzieci i wylacznie dlatego mam kaca moralnego. Zgubila mnie moja wiara w wartosci, w etyke biznesu, jak rowniez w polskie przepisy prawne. Pisalem te Nasze pisma do KNF,GPW,SII, premiera, ministerstwa sprawiedliwosci, roznych politykow, instytucji, itd. Wszyscy maja to gdzies i chelpia sie tym zeby mnie uswiadomic, ze mialem swiadomosc o podejmowanym ryzyku,a w slad za tym spotkala mnie nalezyta kara. NIC NIE UDA NAM SIE JUZ WSKURAC,SZCZERZE MOWIAC NIE CHCE MI SIE PRZEZ TO WSZYSTKO ZYC- Tariko i wszyscy Twoi klakierzy, badzcie szczesliwi, cieszcie sie tym co zrobiliscie. Nachlalem sie dzisiaj Krupnika (dopoki go nie przejmiesz) i mam to juz gdzies.... Zapamietaj, karty w zyciu sie odwracaja. Juz tego raz doswiadczyles....... Kiedys w filmie ( nie pamietam tytulu) byla taka sentencja,ze:
    'krzywdy, ktore zakorzenia sie w Naszej duszy,latwiej jest wybaczyc s Camemu sobie, niz wytlumaczyc je przed Panem Bogiem' .....Zegnam
  • Re: WROGIE PRZEJĘCIE SPÓŁKI PRZEZ RUSTANA TARRIKO STAŁO SIĘ FAKTEM!!!!!! Autor: ~Matoł [77.115.73.*]
    Tyle akcji co jest na gpw to rusek musi zapłacić a w ameryce niech sobie robi co chce , w Polsce obowiązuje Polskie prawo jak się przywlekli na naszą giełde to mają respektować czyli rusek ma robić wezwanie płacić po 20zł my mu zakładamy szare buty i niech s..........la żeby żaden z nas więcej nie widział!!!! dosyć tych krzywd ze wschodu i zachodu.....
[x]
CEDC -32,26% 0,21 2013-04-12 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.