tak Aga dystrybucja nadal trwa ja ją zrobiłem w większości przy 66- 67zł haha. dlaczego? przychody w I kwartale spadły o 200mil.zł,zysk za II kwartał będzie zerowy lub na minusie.dzien dywidendy ustalono na ostatnie dni sierpnia przed wynikami za II kwartał aby jak najwięcej wywalic akcji bo fundusze muszą zrobic sobie teraz stratę, zrobili przetasowania swoich akcji na poziomie 66zł
spadamy na 52-54 zł za akcje. wreszcie dopadłem biednych haha. jeszcze tylko się broni tu Aga ale niedługo i ona padnie haha tak jak reszta.
uczyc się życia od ubiegających się o elekcję do Brukseli za rok, jaki tam jest teraz ruch, powstają fikcyjne partje aby dostac się do raju. oni wiedzą ,ze za rok tez trzeba jeść haha a wy nie wiecie haha zgubił Was Rydzyk haha
dystrybucja powolna trwa i akcje będą powoli spadać coraz niżej. w maju produkcja samochodów spadła o kolejne 8% a to początek kryzysu w branży samochodowej i w kraju.przychody w II kwartale mogą byc mniejsze nawet o 300 mil zł niz rok temu a zysk w drugim kwartale będzie na minusie bo to będzie kwartał dla goodyeara.
Myslę,ze w drugiej połowie roku Aga padnie haha tak jak reszta. Kiedyś byłem w błędzie bo myślałem ,ze to jest zle dla gospodarki jak jest duzo biednych ludzi haha dzisaj zmieniam zdanie oni są potrzebni jak tlen dla bogatych i klasy średniej haha
Jak ktos juz dalej nie może wytrzymac radzę kupic 5l. benzyny haha i przyjechac do wawy. litr to za mało mogą odratowac po 5 l.jest 100% szansa ze nie odratują bo poco pozniej się jeszcze męczyć dodatkowo przez całe życie. To jest początek kryzysu a jeszcze będzie gorzej radzę podejmowac szybko decyzje haha. Wiem ,ze wyjscia nie macie juz
Co jest z Wami żyjecie??? haha U mnie juz są wielkie wakacje i trwają 3 miesiące i nie mam czasu tu zaglądać a to wszystko dzięki Rydzykowi haha
Aga padła wcześniej niż myślałem haha to było do przewidzenia.
Jak obronimy 52-54 zł to będzie bardzo dobrze. Kryzys jeszcze nie dotarł do półmetka.
Jak komus brakuje na benzynę to chętnie dam 25zł bo mam z czego haha pod warunkiem ze kupi 5 litry bo na litr to nie dam bo za mało haha
co ty z tym Rydzykiem non stop wyjeżdżasz?
masz jakieś kompleksy czy co?
jak wszystko dzięki Rydzykowi to mu dziękuj, wpłacaj kasę na radio i telewizje, a nie jakieś bzdury wypisujesz jakbyś się naćpał nie wiadomo czego.