Dużo czasu upłynęło od mojej lekcji IP dla jkl-a Jak Kończy Leszcz. A on nadal nie pojmuje różnicy między IP dynamicznym a statycznym.
,,Osoby, które nie są zarejestrowane, mające internet od tego samego providera mają przydzielane IP dynamiczne. Jest to możliwe, aby 2 osoby mieszkające w różnych miejscach miały te same IP. 255 osób może mieć przypisane te same IP gdy korzysta z usług tego samego providera.,,
Co w tym jest trudnego do zrozumienia??
~jkl~ już niedługo wpadnie w taką paranoje, że będzie mnie widział na giełdach z całego świata xD.
Myślę, że z czasem uspokoi się z przypinaniem fałszywych oskarżeń i znajdzie sobie coś innego. Tak samo było z sypaniem akcjami przez Runicom.
~jkl~ twierdził przez długi czas tą chorą tezę, w końcu został postawiony pod murem i znalazł się w ogniu pytań, jego jedynym kołem ratunkowym było uciec na inne wątki:)
jkl z różowego klubu P...inokia
biedaczek nie wie nic o IP
i ponownie brnie w swoje paranoje
łączy wszystkich w jedną osobe - ale to skutek tego, że sam ma wiele nicków i został juz na tym forum przyłapany na kretactwach i zmianach osobowości :)
Przypisywanie fałszywych oskarżeń jak widać staje się znakiem firmowym jkl-a.
,,Osoby, które nie są zarejestrowane, mające internet od tego samego providera mają przydzielane IP dynamiczne. Jest to możliwe, aby 2 osoby mieszkające w różnych miejscach miały te same IP. 255 osób może mieć przypisane te same IP gdy korzysta z usług tego samego providera.,,
Dnia 2013-05-14 o godz. 16:04 ~NTW napisał(a):
> Przypisywanie fałszywych oskarżeń jak widać staje się
> znakiem firmowym jkl-a.
,,Osoby, które nie są
> zarejestrowane, mające internet od tego samego providera
> mają przydzielane IP dynamiczne. Jest to możliwe, aby 2
> osoby mieszkające w różnych miejscach miały te same IP. 255
> osób może mieć przypisane te same IP gdy korzysta z usług
> tego samego providera.,,
Dlatego mam tak często inne IP bo mam przypisane dynamiczne~NTW [5.184.162.*], ~NTW [31.61.21.*], ~NTW [31.61.129.*] ...