O czym wy piszecie? Ostatni ruch to znów skup i tyle...tu nikogo dużego teraz nie ma...na chłopski rozum, te 3 gr to jakieś 5% (przy obecnej cenie) - czyli niezła lokata, szybki zysk - potem może być zwałka...
panie Herakles Pan chyba nie chodzisz sam po ulicach bo to strach a nuż dopadną Pana i wręczą nagrodę Nobla z ekonomii i co Pan zrobisz lepiej chodzić z obstawą stale sie Pan obronisz przed wręczeniem nagrody i Pan będziesz górą
Ani z ekonomii, ani z filozofii. Koleś raczej sądząc po nicku ma fizia na punkcie mitów i wierzeń. Niech będzie uznanie z teologii chociaż z pewnością sam nie wierzy w to co mówi. Typowy ksiądz.
Fałszywa moralność, skromność, zakłamana wiara. Sąsiad sąsiadowi zazdrości paru złotych,a nie widzi jak inni go robią na miliony. Już tacy głupi jesteśmy, np. babcia nie kupi lekarstw bo nie ma za co, ale tam zaniesie zawsze - to się nazywa mieć zryty łeb.
a ja tam mam wszystko w d... niech kazdy w zyciu robi tak zeby byc szczesliwym - kazdy niech zyje swoim zyciem a nie czyims dlatego nie interesuje sie co sasiedzi(inni) robia wazne ze mnie nie krzywdza tym...
MISIU WIDZE ZE PRZECZYTALEŚ PEREŁKE TUWIMA MAM WSZYSTKO W DUPIE TUWIM NAPISAL JĄ JAK RZUCIŁ GORZALE I KUMPLE NA NIEGO SIE OBRAZILI WYMIENIŁ WSZYSTKICH Z KTÓRYMI PIŁ TAKA JEST GENEZA TEGO WIERSZA
w rodzinie ciezko znalesc "kumpli", a poza? to wrecz niemozliwe...:) kazdy kazdego w du... ma na tym swiecie ale tak jest i tyle... ja biore zycie jakie jest ..kij w maliny z tym wszystkim, latwo nie jest ale jeszcze mi SIE CHCE, ja tam cale zycie gdzies ide tylko nie wiem GDZIE...
misiu błądzisz jak dziecko we mgle wpadnij latem do wrocławia zupełnie inny świat inni ledzie tu same mieszańce we mnie krew ruska tatarska niemiecka i francuska i troche polskiej są autochtoni,serbowie cygani lwowiacy wiliniacy rumuni pełno włochów nawat hiszpanie i jak to wszystko pomieszało wyszedł nowy twór wrocławianie do u nas już polski nie ma wsio niemieckie banki fabryki kamienice[cały rynek ani jednej kamienicy polskiej już nie ma ]społeczeństwo życzliwe uśmiechnięte] ja zmieniłem patrzenie na świat jak 22 lata temu poszedłem do AA u nas pełen zachód i inne myślenie wpadnij latem zapraszam zabiesz po drodze eskulapa to może troche odżyje
Nie ma misia, renifera eskulapa, heraklesa, ciebie też nie ma. Jest tylko system do krecenia lodów. UKŁAD ZAMKNIĘTYjest wszedzie, na giełdzie, w pracy, na domu, w rodzinie. Zawsze ktos jest karmą. A Wrocław moze i ładny, ale co nam po tym. Nie bede codziennie chodził w te same moejsca i podziwoal bo pomyślą, że mam z gorem.Ciekawy jestem za ile lat skonczy się rozgrywka na NTTSYSTEM i kto na tym wyjdzie?
system udup... jest bardzo prosty spolki ktore sa porzadne staraja sie sa udup... bo wielki niedzwiedz musi zebrac sobie akcje zeby kiedys (niewazne kiedy bo ma kase) wywalic w kosmos.... a spolki smieci w upadlosi sa windowane zeby duzy mis mogl wyjsc z nietrafionej inwestycji jak najszybciej.
herakles wzialby po 2 zlocisze ale skoro oodadza mu po 40groni to po co ma przeplacac tudziez glupi nie jest a z franciszka z asyzu tez ma niezawiele :)
A ja wam mówię póki mam jeszcze internet i prądu nie odcięli.
NTT będzie po 5 zł czy się to komuś podoba czy nie. Osobiście potrzebuję odkupić 6538 szt akcji i na tym koniec. Zamykam również moją radosną twórczość na tym forum.
Zajebistych_zysków_życzę _wszystkim.
Wolałbym nie mieć tutaj Monnari - z 28 zleciało na 1 potem na 3 PLN! To tak, jakbyśmy mieli zaliczyć 8 gr, a potem 25 gr. Dzięki. Niech nam powoli acz godnie rośnie do 1,5 PLN - są powody także do chwilowych wyskoków - za miesiąc decyzja o dywidendzie - pewnie się ktoś z ulicy skusi.
misiu błądzisz jak dziecko we mgle tak jak ja dopóty nie poszedłem do AA tam mi wyprostowali rozum Polacy to naród wredny i zazdrosny. u mnie we wrocławiu same mieszańce serbowie ,cyganie niemcy wiliniaki lwowiaki jak to sie w tyglu wymieszało to powstał naród dolnoślązaków ja sam mam krew niemiecką, tatarską francuską i reszta polskiej tak jest w przygranicznych miejscowościach.Moja zona j zresztą piąta jest z podhala i mówi że tu jest już nie Polska inni ludzie inny świat wpadnij w lecie na wekend to sam zobaczysz i odzyskasz humor że świat nie jest taki sam zabiesz po drodze eskulata i wpadnijcie zapraszam kima c jest gdzie mam 300 m kw
Obiecałem przestać pisać. Na temat ntt przestaję pisać ale nie przestanę na inne tematy. Np. z czego żyją ludzie w waszych stronach, szukam pomysłu na własny biznes. Egzorcysta, jesteś oblatany w środowiskach, na czym ludzie dobrze zarabiają.
Panie egzorcysto:
- polowa polski po "szariku" i "sabie" takze tym bym sie nie przejmowal:)
- co do patriotyzmy w Polsce:
- rozumiany z szabelka zamiast z:
- urzednik(sluzba publiczna, poswiecenie dla ogolu...) zamiast sluzyc to NISZCZY - zalatwienie sprawy przeciaga sie z minut na godzine z godziny na dnie z dni na.... i obywatel nie jest PRODUKTYWNY ... urzednik narzeka ze taki chu... z niego bo za malo zarabia ale gdyby predzej obsluzyl obywatela swojega PANA jakby nie bylo tenn bylby bardzie PRODUKTYWNY wieksze wpywy do budzetu... i sluga(urzednik) moglby dostac podwyzke a tak....
Mialem cztery super gołebie ino, że bez samic. Pożarły się miedzy sobą i dwa spie.....ły w siną dal. To jest dramat porównywalny z wtopieniem na gieldzie. Mówię ci, żal. Mogę podać nr obrączek, gdyby ktoś karmił na rynku i zauważył, będę wdzieczny.
A gielda, gielda panie leży, 6538 szt czeka na odkupienie, ale forsa poszła się jeb.ć. Mówią, że lepszy wróbel w garści niż gołab na dachu. Zajeb..cie. zostały dwa gołebie w gołębniku.