• 0,12 Autor: ~2p [85.112.216.*]
    wywalili ponad 2M po 0,12, normalnie większość z tego zaraz była by ustawiona na 0,13, a tam dołożono raptem 0,5M (w dodatku pewnie nie wszystko kupione dzisiaj), czyli wywalanie jest tylko pozorne
  • Re: 0,12 Autor: ~ja [83.5.98.*]
    Może w obligacjach jest przyczyna spadków. Ideon przestał płacić. Słynna z prawdomówności FIRMA odpowiada Mamy opóźnienie w wypłacie kuponu. Jesteśmy w kontakcie z Domem Maklerskim BPS, który jest bezpośrednim organizatorem emisji. Każdy z obligatariuszy otrzyma poprzez DM informację dotyczącą zaistniałej sytuacji. (…) W związku z brakiem wpłaty od jednego z naszych kontrahentów mamy chwilowy problem płynnościowy. Dotychczas przekazaliśmy niespełna 100 tys. zł na poczet kuponu. Do spłaty pozostało jeszcze ok. 700 tys. Jest nam niezmiernie przykro z tego powodu, w ciągu najbliższych dni postaramy się uregulować pozostałą część wraz z należnymi odsetkami ustawowymi. – powiedział w rozmowie z portalem StockWatch.pl przedstawiciel spółki.
  • Re: 0,12 Autor: ~Marko [83.242.112.*]
    Kasy za komi nie dostali i10mln zadłużenia w banku,przyczyna spadków.
    Patrząc na poczynania pana Króla wychodzi , że napożyczał kasy gdzie tylko mógł i źródełka wyschły. Obsługa długu pochłonie wpływy, odszkodowanie i każdą złotówkę która będzie w zasięgu rąk PREZESA. Tu już nic nie ma -wszystko zastawione przegrane i stracone. Przykro mi tylko, że posiadam udziały w tym bagnie.
  • Re: 0,12 Autor: wienio-s [217.144.199.*]
    Ku...... coś zaczyna smierdzieć !!!!! Tego malinowego to tylko ...............
    Pismo z 04.03.2013 KDPW - na temat poczynań WIELKIEGO WIZJONERA
    Krajowy Depozyt Papierów Wartościowych S.A.
    ul. Książęca 4
    00
    -
    498 Warszawa
    T
    22 537
    93 43
    F
    22 627
    31 11
    E
    kdpw
    @kdpw.pl
    www.kdpw.pl
    Krajowy Depozyt Papierów Wartościowych Spółka Akcyjna z siedzibą w Warszawie (00
    -
    498) przy ulicy Książęcej 4, wpisana do rejestru przedsiębiorców prowadzonego przez Sąd Rejonowy dla m. st. Warszawy,
    XII
    Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego, pod nr KRS 0000081582, NIP 526
    -
    10
    -
    09
    -
    528, wysokość kapitału zakładowego i kapitału wpłaconego
    -
    21.000.000 zł.
    ONP/
    03/102
    Warszawa
    ,