KOMUNIKAT SKIEROWANY DO AKCJONARIUSZY SPÓŁKI MOTOR TRADE COMPANY S.A.
Informujemy akcjonariuszy, że w najbliższych dniach Zarząd Spółki podejmie następujące działania:
1. Zgodnie z Postanowieniem Sądu Rejonowego w Gliwicach, Wydział XII Gospodarczy dla spraw upadłościowych i naprawczych z dnia 14 lutego, a otrzymanego 21 lutego 2013, dokona wpłaty 10 000 złotych na konto Sądu.
Liczymy na szybkie ustanowienie nadzorcy sądowego i powołanie biegłego sądowego, który wykona opinię dla potrzeb Sądu, stwierdzającą zasadność otwarcia upadłości układowej.
2. Zaraz po otrzymaniu postanowienia o otwarciu upadłości z możliwością układu, Zarząd ponownie rozpocznie rozmowy ze swoim głównym wierzycielem, tzn. Bankiem Polskiej Spółdzielczości S.A.
3. Szybkie otwarcie upadłości układowej umożliwi przywrócenie normalnej działalności firmy.
Ponadto na lepsze funkcjonowanie firmy wpływ będą miały środki otrzymane w momencie otwarcia upadłości układowej od dwóch ostatnio pozyskanych prywatnych inwestorów oraz zatrudnienie sześciu dodatkowych pracowników produkcyjnych.
Zarząd spółki informuje ponadto, iż Zarząd i Rada Nadzorcza od 2013 roku zawiesiła pobór swojego wynagrodzenia.
Przecież zaklepanie układu to tylko formalność.
Od poniedziałku kierunek północ:)
już wszyscy na forum wiedzą że boss jest niewiarygodnym naganiaczem i antywskaźnikiem tylko boss jeszcze o tym nie wie, tak jak Gołota nie wie że już dawno powinien skończyć boksować
widzę że podobnie jak boss masz kłopoty z logicznym myśleniem
napiszę to jeszcze raz:
w piątek to było nowe info i po nim urosło (boss nazwał to akumulacją i ogłosił światu po 25% wzroście że właśnie zauważył że akumulują, masakra koleś)
Wklejanie tego infa dziś jest naganianiem i odgrzewaniem starego kotleta (jak rozumiem, ma to nagonić kupujących na jutro, żeby boss mógł sprzedać)
w sumie nie powinienem tego pisać, bo ja chętnie jutro opchnę towar po 006 a potem niech rośnie albo spada
w piątek to było nowe
> info i po nim urosło (boss nazwał to akumulacją i ogłosił
> światu po 25% wzroście że właśnie zauważył że akumulują,
> masakra koleś)
Gdybyś miał IQ chociażby szympansa to grzebiąc w moich postach natknąłbyś się ,że o MTC pisałem już wcześniej.
Ty jak i wielu innych matołów orientujesz się dopiero jak już rośnie lub urosło.
Co do wklejonego infa :
GDZIE NAPISAŁEM ,ŻE TO DZIŚIEJSZE INFO?
Co dziennie mam styczność z takimi baranami jak ty :)
Żal mi ciebie ale jesteś mi potrzebny.
oj gienek ,gienek:)
gienek - tak ma na imię moj sąsiad:)
wszystkie gienki chyba są tacy sami...
gienek:))))))))))))))
gienek - masz poczytaj gienek:
http://www.biznesradar.pl/notowania/MOTOR-TRADE-COMPANY#signals
jak nic nie zrozumiesz to się nie przejmuj:)
gienek hehehe
a to żeś teraz porównał :-)
po za tym tam siedział jacek z grochowa, więc spadek i koniec spółki był do przewidzenia. ;-)
Tutaj, póki co jeszcze go nie ma.
Nie ma co sie sprzeczac z reszta, uwazam ze boss przedstawil to co jasno przemawia za wzrostem = ukladem.
kazdy moze negowac, kazdy inaczej analizuje/interpretuje info z rynku - moim zdaniem kazda spolka jest inna i mimo powtarzajacych sie schematow nie mozna jej porownywac z losem innej.
przyznam ze dokupilem w tygodniu tak ze jestem zdrowo zapakowany - ale nie dlatego uwazam/naganiam (interpretacja wlasna) ze pojdzie w gore! Tu widac ze zarzad dziala! szybko reaguje, komunikuje sie z akcjonariuszami, zalezy im na utrzymaniu renomy!
10gr bardzo realne ale jak wesprze to owczy pęd to kto wie gdzie kurs skonczy ;) pod ostatnie informacje moga podciagnac kurs wysoko, do tego dorzucą kolejne informacje ze sprawa w toku i dzialaja na dobro spolki (obojetnie czy tak zrobia) i wystarczy aby wieksze grono zainteresowalo sie walorem i dolaczylo do popychania kursu w gore