• UKŁAD Autor: ~boss [89.67.66.*]
    KOMUNIKAT SKIEROWANY DO AKCJONARIUSZY SPÓŁKI MOTOR TRADE COMPANY S.A.

Informujemy akcjonariuszy, że w najbliższych dniach Zarząd Spółki podejmie następujące działania:
    1. Zgodnie z Postanowieniem Sądu Rejonowego w Gliwicach, Wydział XII Gospodarczy dla spraw upadłościowych i naprawczych z dnia 14 lutego, a otrzymanego 21 lutego 2013, dokona wpłaty 10 000 złotych na konto Sądu.
    Liczymy na szybkie ustanowienie nadzorcy sądowego i powołanie biegłego sądowego, który wykona opinię dla potrzeb Sądu, stwierdzającą zasadność otwarcia upadłości układowej.
    2. Zaraz po otrzymaniu postanowienia o otwarciu upadłości z możliwością układu, Zarząd ponownie rozpocznie rozmowy ze swoim głównym wierzycielem, tzn. Bankiem Polskiej Spółdzielczości S.A.
    3. Szybkie otwarcie upadłości układowej umożliwi przywrócenie normalnej działalności firmy.
    Ponadto na lepsze funkcjonowanie firmy wpływ będą miały środki otrzymane w momencie otwarcia upadłości układowej od dwóch ostatnio pozyskanych prywatnych inwestorów oraz zatrudnienie sześciu dodatkowych pracowników produkcyjnych.
    Zarząd spółki informuje ponadto, iż Zarząd i Rada Nadzorcza od 2013 roku zawiesiła pobór swojego wynagrodzenia.

Przecież zaklepanie układu to tylko formalność.
    Od poniedziałku kierunek północ:)
  • Re: UKŁAD Autor: ~księgowy [79.163.237.*]
    głodne kawałki dla takich gamoni jak ty:)
    na sobecie było to samo:)
    pajac")
  • Re: UKŁAD Autor: ~boss [89.67.66.*]
    Dnia 2013-02-24 o godz. 17:33 ~księgowy napisał(a):

pajac")

a ja boss:)
  • Re: UKŁAD Autor: ~klemens [85.221.208.*]
    oj boos masz tego papierka sporo,jak taka nagonka
  • Re: UKŁAD Autor: ~df [79.191.215.*]
    no, ja też. Kupiłem w piątek. Gdy skoczy na złotówkę, zwalniam się z roboty ;-)
  • Re: UKŁAD Autor: ~gienek [83.8.201.*]
    zdesperowany naganiacz wkleja stare infa

już wszyscy na forum wiedzą że boss jest niewiarygodnym naganiaczem i antywskaźnikiem tylko boss jeszcze o tym nie wie, tak jak Gołota nie wie że już dawno powinien skończyć boksować
    pisz pod jednym nickiem, bo robisz straszny burdel
    burdel to sie robi jak naganiacze wklejają stare infa i inni to popierają

jasne i pod stare info podciagneli w piątek ;-)
    widzę że podobnie jak boss masz kłopoty z logicznym myśleniem
    napiszę to jeszcze raz:

w piątek to było nowe info i po nim urosło (boss nazwał to akumulacją i ogłosił światu po 25% wzroście że właśnie zauważył że akumulują, masakra koleś)

Wklejanie tego infa dziś jest naganianiem i odgrzewaniem starego kotleta (jak rozumiem, ma to nagonić kupujących na jutro, żeby boss mógł sprzedać)

w sumie nie powinienem tego pisać, bo ja chętnie jutro opchnę towar po 006 a potem niech rośnie albo spada
    czyli nowe info. W soboty i niedziele nie wychodzą przecież żadne infa.
    Dnia 2013-02-24 o godz. 20:11 ~gienek napisał(a):

w piątek to było nowe
    > info i po nim urosło (boss nazwał to akumulacją i ogłosił
    > światu po 25% wzroście że właśnie zauważył że akumulują,
    > masakra koleś)

Gdybyś miał IQ chociażby szympansa to grzebiąc w moich postach natknąłbyś się ,że o MTC pisałem już wcześniej.
    Ty jak i wielu innych matołów orientujesz się dopiero jak już rośnie lub urosło.
    Co do wklejonego infa :
    GDZIE NAPISAŁEM ,ŻE TO DZIŚIEJSZE INFO?

Co dziennie mam styczność z takimi baranami jak ty :)
    Żal mi ciebie ale jesteś mi potrzebny.
    grasz głupka, czy po prostu tak masz?

WKLEJASZ STARE INFO (bez daty żeby ci co nie umieją myśleć myśleli, że niby nowe i nieskonsumowane - nadążasz?)

Dnia 2013-02-24 o godz. 23:50 ~gienek napisał(a):
    > grasz głupka, czy po prostu tak masz?

WKLEJASZ STARE INFO
    > (bez daty żeby ci co nie umieją myśleć myśleli, że niby
    > nowe i nieskonsumowane - nadążasz?)

Ty masz coś z banią:)!

oj gienek ,gienek:)
    gienek - tak ma na imię moj sąsiad:)
    wszystkie gienki chyba są tacy sami...
    gienek:))))))))))))))
    gienek - masz poczytaj gienek:
    http://www.biznesradar.pl/notowania/MOTOR-TRADE-COMPANY#signals

jak nic nie zrozumiesz to się nie przejmuj:)
    gienek hehehe
    im genek mniej wie tym jest szczęśliwszy. Tacy ludzie to mają lux na świecie ;-)
    taki już los wszystkich gienków:))))
    są chwile, że zazdroszczę takim ludziom :-)
    a to żeś teraz porównał :-)
    po za tym tam siedział jacek z grochowa, więc spadek i koniec spółki był do przewidzenia. ;-)
    Tutaj, póki co jeszcze go nie ma.
  • wg mnie spokojnie można zaryzykować 10 k goldów Autor: ~df [79.191.215.*]
    to dla tych, co cierpią na brak gotówki.
    Kupiłem za 20 k gld. i jestem spokojny o swoją przyszłość.
  • Re: wg mnie spokojnie można zaryzykować 10 k goldów Autor: ~al [83.4.65.*]
    Nie ma co sie sprzeczac z reszta, uwazam ze boss przedstawil to co jasno przemawia za wzrostem = ukladem.

kazdy moze negowac, kazdy inaczej analizuje/interpretuje info z rynku - moim zdaniem kazda spolka jest inna i mimo powtarzajacych sie schematow nie mozna jej porownywac z losem innej.

przyznam ze dokupilem w tygodniu tak ze jestem zdrowo zapakowany - ale nie dlatego uwazam/naganiam (interpretacja wlasna) ze pojdzie w gore! Tu widac ze zarzad dziala! szybko reaguje, komunikuje sie z akcjonariuszami, zalezy im na utrzymaniu renomy!
  • Re: wg mnie spokojnie można zaryzykować 10 k goldów Autor: ~df [79.191.215.*]
    może nie bedzie jak na BGE ale mnie wystarczy jak zarobię 100% włożonego kapitału, choć wiem, że będzie więcej.
  • Re: wg mnie spokojnie można zaryzykować 10 k goldów Autor: ~al [83.4.65.*]
    10gr bardzo realne ale jak wesprze to owczy pęd to kto wie gdzie kurs skonczy ;) pod ostatnie informacje moga podciagnac kurs wysoko, do tego dorzucą kolejne informacje ze sprawa w toku i dzialaja na dobro spolki (obojetnie czy tak zrobia) i wystarczy aby wieksze grono zainteresowalo sie walorem i dolaczylo do popychania kursu w gore
[x]
MTC 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.