• 2013-01-07 Podpisanie listu intencyjnego z PZU Życie SA Autor: ~DENTAMED [46.112.198.*]
    Zarząd Dent-a-Medical SA informuje, iż 7 stycznia 2013 r. otrzymał od PZU Życie SA podpisany list intencyjny dotyczący uruchomienia współpracy w zakresie zasad obsługi nowego produktu ubezpieczenia zdrowotnego. Założeniem współpracy jest realizacja procesu obsługi gwarantowanych przez produkt świadczeń stomatologicznych.

W ocenie Zarządu podpisanie listu intencyjnego z PZU Życie może istotnie wpłynąć na przyszłe wyniki finansowe Emitenta przede wszystkim ze względu na bardzo duży potencjał sprzedaży nowego produktu oraz jego istotność dla realizacji strategii rynkowej przyjętej przez PZU Życie w zakresie ekspansji na rynku ubezpieczeń medycznych.
  • Kopiowenie starych raportów nie pomoże, inwestorzy chcą... Autor: ~femme fatale [89.79.123.*]
    ...zobaczyć dobre wyniki. Czekamy na jutrzejszy raport z niecierpliwością. Poza raportem, interesujące będzie oczekiwanie na podpisanie umowy z PZU. LOI jest zawsze tylko intencją, niezobowiązującym do niczego porozumieniem.

Spółka z dużym ff, niewielkim obrotem, brakiem zainteresowania, szurająca po dnie. Dziś widziałam 0,02 po lewej stronie.
  • Re: Kopiowenie starych raportów nie pomoże, inwestorzy chcą... Autor: ~dfas [46.113.23.*]
    czyli jak 90% spółek na giełdzie :) (w tym większość po prostu aniomowana dlatego nie spadły tak mocno :) ja sobie cenię ją bo wiem czym faktycznie jest a nie jak jest wyceniana przez tzw. rynek giełdowy który w 90 procentach nieodzwierciedla wartości firmy w żadnej postaci)
[x]
EKOOZE 0,00% 0,09 2024-05-21 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.