nikt nie dokłada po prawej !!!! może i masz rację ,ze 2 w tym kwartale???Zaraz pojawią sie naganiacze na spadki>>SIO NAGANIACZE NA SPADKI>>>>>>>>>>>>>>
jak króliczki beda bardzo wygłodniałe przy 1 to poczekam!! aby jeszcze troszkę schudły ???a może cię posłucham i poczymam jeszcze sianko do 2.90 ??? bo mnie też by się oskar przydał???????
przylecą jak kupią !!! naganiacze na spadki spuścili im lanie!!! i sierotki spanikowały a teraz siedzą cichutko! bo siedza na SRACZU i myślą???????????? a jak się spowrotem zapakują to i na forum wparują!!!!!!!!!!!
zwieksztc jak zwiekszyc ale chodzi o ten piekny wiek 67 gdzie bedziesz mogl cieszyc sie emeryturka przez 40 lat i rwac mlode laski z ., A wyobraz sobie po ile wtedy bedzie global po 67 zl
A TAK POWAZNIE OK to czego sie jutro spodziewasz bo ja mysle ze raporcik moze nie miec jutro za duzego wplywu ale jakies informacje dodatkowe nam sie chyba naleza chociazby co do kierunkow dalszego funkcjonowania,
Myślę sobie tak!!! jezeli cos by miało sie wydarzyc złego to w poprzednim tygodniu mielibyśmy duże obroty i wywalanie!!! a jezeli tego nie było i teraz nie ma!!!! to mozna spokojnie spać!!!!
a ja sobie mysle ze tu wystarczy paredziesiat tysi na podbicie do zlotowy a auto hit tego nie robi wiec wywalania nie bedzie a nawet swiadczy to o tanim skupie
ha,ha,ha, Zarząd zwietrzył cykora a poprzez to ,ze jak by tak olewali wszystko to by nagrody nie wyznaczyli na znalezienie sprawcy!!! podoba mi się STRYKIER chłop z JAJAMI prawdopodobnie wy...la na maxa akcjonariat ??? widac jak papier był i jest zbierany!!!!