• skotan Autor: ~xxtryx [91.237.136.*]
    panie ,dlaczego mnie pokarałeś , każąc mi kupić taką spółkę , gdzie jest tyle lepszych ?
  • Re: skotan Autor: ~dddd.. [89.229.99.*]
    A które są lepsze?
  • Re: skotan Autor: ~xxtryy [212.180.194.*]
    dałem ci wolną wolę, miałeś wybór i źle wybrałeś ...
  • Re: skotan Autor: ~bądź czujny / nos [37.98.210.*]
    jak nadstawisz ( a nadstaw bardzo uważnie ) swoje nozdrza , to poczujesz ................., poczujesz DROŻDŻE !

A to jest wielki pieniądz ( i brzęcząca , " żywa " moneta ............ ) !!!!!!!!!!!

- .........................., już wkrótce.

http://alkohole-domowe.com/forum/drozdze-spiritferm-moskva-style-t6746.html

- nie padać duchem !
  • Re: skotan Autor: ~odleszczyli po [46.169.7.*]
    stopach teraz góra
  • Re: skotan Autor: ~paweł [83.6.3.*]
    wygląda na to że krezusa nigdy nie dogonimy skąd ta monia to wiedziała ? gdzie ona teraz jest ?
  • Re: skotan Autor: ~animal [178.43.169.*]
    Nawet monia zwatpiła.Karkosik bawi się w Jezusa,tylko wierni i cierpliwi zostaną wynagrodzeni.
  • Re: skotan Autor: siem11 [79.186.214.*]
    witam 16.01.2013 / środa /
    BĘC.
    Ten papier to ewenement w skali światowej.WCZORAJ SPADEK - 3.26%
    DZISIAJ WZROST- 3.25%.Skąd to? może zaszły przez noc rewelacyjne wydarzenia?
    NIE.
    Przepraszam jest jedna rewelacyjna wiadomość- otóż jak oficjalnie podała familia dziś
    o godzinie 14:00 nad namiotem w którym ma rozpocząć się w roku 2138 produkcja drożdzy
    oraz stęchłego powietrza przeleciał GOŁĄB LOTEM KOSZĄCYM i NASRAŁ NA GŁOWĘ
    przewodniczącemu rady nadzorczej.To wiekopomne wydarzenie spowodowało kompletne pomieszanie z poplątaniem na kursie spółki,a nasz przewodniczący dostał
    SRAJĄCEGO UDARU MÓZGU.
    W smutku pogrążony
    siem11 wraz z uśmiechnięta radą Sołecką
  • Re: skotan Autor: ~uh [31.182.109.*]
    ściska ci d..pe bo bez akcji jesteś ;]
  • Re: skotan Autor: ~he he a nawet ha ha [37.109.129.*]
    dokładnie tak - myślał że łapnie po 4, a tu 4,6 i byle info ................, a będzie połamany szczyt ! ( 5,15 złociszków )
  • Re: skotan Autor: siem11 [79.186.214.*]
    Do śmieszków / uh,he /
    O moje inwestowanie się nie martwcie.Najpierw musicie trochę na tym badziewiu pobyć to
    zobaczycie ile tu nieudaczników począwszy od familii,słupów,a nawet fe spekułki.bo za
    bardzo spekuły to na tym gównie nie ma.
    Przestańcie mnie wreszcie śmieszyć tymi ponoć przewidywanymi wzrostami.Wieluuuuu
    tu już przed Wami pieprzyło o wzrostach,a jeden wrzeszczał o wzroście kursu do 100 zł,
    a nawet więcej.Wy tego nie pamiętacie,ale ten nawiedzony miał nick " Logic "
    Dzisiaj w podłączeniu z wczorajszą sesja to typowa wprost wzorcowo SPEKULACYJA
    SESJA.Wczoraj kretynki sprzedawały podprowadzony na spadki papier,a dzisiaj kupowano
    po wzroście .Kurs w sumie się nie zmienił,ale kto zarobił i to spore pieniądze to zarobił,a
    kto stracił i to sporo to stracił i tak szybko swoich zainwestowanych pieniędzy nie odzyska.
    To by było na tyle.Śmieszności wy moje.
    siem11
  • Re: skotan Autor: ~i radość wszechobecn [37.247.249.*]
    - teraz patrz i przecieraj oczy . Bo to jest SKOTAN ! A nauka jest w cenie.

Nadchodzą bajkowe czasy ...........
[x]
ONESANO -5,69% 0,63 2026-05-22 16:10:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.