z informacji z sieci dowiedziałem się, że serenity rehabilitacja spółka o kapitale 5 ml zł została sprzedana za 20 tys zł nowemu nabywcy. no to już jest poniżej pasa i poniżej krytyki,
trzeba zawiadomić organa ścigania, ciekawe gdzie poszła reszta pieniędzy pewnie pod stołem?
Domyślam się że na forum to Pan pisze Panie Prezesie Nalepa, jeśli tak jest to nie wiem jak Pana nazwać w związku z tym co Pan robi w Serenity , właśnie na forum zostały ujawnione dokumenty potwierdzające transakcje sprzedaży spółki Serenity - Rehabilitacja o kapitale 5 ml zl za 20 tys .I jak Pan to wyjaśni akcjonariuszom?
ja nie odpuszcze ,ale twoje wpisy to strzaly na wiwat nic nie zalatwia.
trzeba dobrac odpowiednie srodki.
ten pan jak i ksiegowa beda sie zmagac z organami panstwa jesli
naruszyli prawo.
Jesli nie podejma zadnych dzialan polubownych wykorzystam wszelkie mozliwosci prawne.
pani ksiegowa jest np objeta przepisami ustawy o przeciwdzialaniu praniu brudnych pieniedzy ,tego rodzaju transakcje np z zagrancznymi osobami winna zameldowac do gif .
sprawdze na poczatek czy to zrobila :)
za niedopelnienie o groza kosmiczne kary finasowe i wiezienie.
o tego sie zacznie ,a pozniej pojdzie jak po sznurku i cala prawda ujrzy swiatlo dzienne.
napisz na forum jak Ci poszło, a co do spraw to toczą się jak się dowiedziałem,nie wiem czy przyśpieszone działania prezesa i nowej RN nie są pokłosiem toczących się spraw.