• najnowsze info o serenity SKANDAL Autor: ~artur prawdziwy [188.33.86.*]
    z informacji z sieci dowiedziałem się, że serenity rehabilitacja spółka o kapitale 5 ml zł została sprzedana za 20 tys zł nowemu nabywcy. no to już jest poniżej pasa i poniżej krytyki,
    trzeba zawiadomić organa ścigania, ciekawe gdzie poszła reszta pieniędzy pewnie pod stołem?
  • Re: najnowsze info o serenity SKANDAL Autor: ~idk [83.5.106.*]
    Welcome in Poland
  • Re: najnowsze info o serenity SKANDAL Autor: ~artur nie prawdziwy [83.25.181.*]
    podaj linka albo zamilcz złodzieju
  • Re: najnowsze info o serenity SKANDAL Autor: ~artur prawdziwy [31.175.96.*]
    Domyślam się że na forum to Pan pisze Panie Prezesie Nalepa, jeśli tak jest to nie wiem jak Pana nazwać w związku z tym co Pan robi w Serenity , właśnie na forum zostały ujawnione dokumenty potwierdzające transakcje sprzedaży spółki Serenity - Rehabilitacja o kapitale 5 ml zl za 20 tys .I jak Pan to wyjaśni akcjonariuszom?
  • Re: najnowsze info o serenity SKANDAL Autor: ~jan [213.238.123.*]
    artur ,co chcesz osiagnac ,bo nie rozumiem twoich wpisow ,jaki jest cel?

wyzloscisz sie i tyle ,za pol roku juz tu nikt nie bedzie zagladal.
    Czy ty Janie zamierzasz temu gościowi odpuścić?Bo po tzw Kryształowym Osiedlu uda mu się kolejny wałek?Tak ludzie w Polsce dorabiają się kasy.
  • Re: najnowsze info o serenity SKANDAL Autor: ~jan [213.238.123.*]
    ja nie odpuszcze ,ale twoje wpisy to strzaly na wiwat nic nie zalatwia.
    trzeba dobrac odpowiednie srodki.
    ten pan jak i ksiegowa beda sie zmagac z organami panstwa jesli
    naruszyli prawo.
    Jesli nie podejma zadnych dzialan polubownych wykorzystam wszelkie mozliwosci prawne.

pani ksiegowa jest np objeta przepisami ustawy o przeciwdzialaniu praniu brudnych pieniedzy ,tego rodzaju transakcje np z zagrancznymi osobami winna zameldowac do gif .
    sprawdze na poczatek czy to zrobila :)

za niedopelnienie o groza kosmiczne kary finasowe i wiezienie.

o tego sie zacznie ,a pozniej pojdzie jak po sznurku i cala prawda ujrzy swiatlo dzienne.

napisz na forum jak Ci poszło, a co do spraw to toczą się jak się dowiedziałem,nie wiem czy przyśpieszone działania prezesa i nowej RN nie są pokłosiem toczących się spraw.
[x]
SERENITY -25,00% 0,03 2012-07-04 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.