I co panowie dalej po stowarzyszeniu , sprzeciwie dalej dubanie w nosie?
Nigdy nie rozliczycie się z Aniołą po 15zł za to reszta rozliczy was baaaardzo powoli przed wezwaniem za 2zł .
Spokojnie, robiliśmy i robimy swoje. Powoli i dokładnie. Nikt nas nie wykupi bo wiemy gdzie i ile jest papieru pochowane a czas działa na niekorzyść aniołowej mafi. Pewnych rzeczy można poźniej nie odkręcić...
Dokładnie , to tak jak ja biorąc pod uwage że zostaje na stałe czas nie gra roli .
Najgorzej jednak mają Ci co najwiecej pochowali pod poduszką bo spać nie mogą .
I zanim wyciągną te setki papiera pochowanego a wiemy kto ile i gdzie ma i spienieżą minie kupe lat ale nikt się nie spieszy
Dokładnie , to tak jak ja biorąc pod uwage że zostaje na stałe czas nie gra roli .
Najgorzej jednak mają Ci co najwiecej pochowali pod poduszką bo spać nie mogą .
I zanim wyciągną te setki papiera pochowanego a wiemy kto ile i gdzie ma i spienieżą minie kupe lat ale nikt się nie spieszy
Na bezsennośc radze liczyć akcje , setki akcji pochowanych a kupujących BRAK!
Nie trzeba iść na kolanach można dumnie kroczyć z głową wysoko podniesioną być pewny swego są podstawy ku temu .
Można zażądać usunięcia symbolów wiary i klęcznika z przed wejścia macie prawo wierzyć w swoją wiare bądź być ateistą.
Macie prawo złożyć długą liste pytań nawet tych najbardziej intymnych bo kto jak kto ale po Aniole spółce z Cypru i Zdziarskim i Piaseckim (kiedyś po T2) macie najwiekszy pakiet razem .
Wiem wiem zaraz zaczniesz cepr mówić że brakuje do 5% no fakt ale przecież stowarzyszenie stworzone przez pana kowala 2200 ma wielu chęnych oczym skrupulatnie poinformował pan P.N. ten sam który złożył w imieniu wszystkich pozew o wypłate dywidende ipewnie załatwi .
A najlepsze jest to że robi to za darmo i to że następny pozew o wypłate 15zł też będzie lada moment bo czas się kończy a kasa jest .
Ja wiem że są niepokorni ale można ich też ukarać np pozwem pokażą rachunki że zaniżali kurs pewnie się boją i zaprzestaną nagoniki na kolege i adwokata
Tak jesteści jak to się mówi najważniejsi czyli pępkiem Anioły tu a później świata , piorytet to spłacić was i dać Wam zarobić ott tak i cały czas ott tak proste
A tym co nie wierzą proponuje ubranie się na biało i podążać w ciemności za Wami do Kostrzyna po swoje wiedząc że tu już nic się nie da wyciągnąć ba a trzeba oddać i to więcej a wiemy że nie ma jak bo z czego .
Jak jest inne wyjście to słucham ,pewnie pomożemy jak za Gomułki
Wyceny nie ma więc szykuje się kolejny pozew do sądu bo obietnica na papierze była. Znów petelka się zaciska coraz mocniej na szyi . Wyjdzie na jaw ile ta wydmach Piaseckiego jest warta.
Dziękuję kolego za odświeżenie tematu. Wyceny faktycznie nie ma, sprawą zajmę się osobiście i priorytetowo. Zarząd po raz kolejny zlekceważył akcjonariuszy.
Na początku KRETACTWO I ROZDWOJENIE JAZNI
A na koncu cele jakie MASZ , jednoosobową i apartament z mecenasem od liczenia i WIRTUŁALNEGO ŁACHA KAZACHA TUDZIEZ kolesia co po96gr popachy nałapał akcji jak niemowle powietrza , siedzi w kącie i bąki puszcza ze strachu bo po trakcji już na Aniole zarobiony wirtułalnie oczym pzypomni sobie przy PIT-cie w 2014-15 do 2050
Pzyjacielu drogi , mordko moja tylko żebym się nie znudził zanim odbiore swoje czyli premie i odsetki i zadość uczynienie ...
I nie ważne czy to z twojej kieszni pójdzie kazacha cepra czy któregoś mecenasa tudzież adwokata możecie się dogadać na Walnym 2014 i w następnych latach.
PRZYPOMNE jedynie że na raty będzie drożej i do 2050r połowa to dymanie na odsetki a gdzie reszta.......
Proponuje sprzedać auta jak nie parchy całego ssi a reszte w kredycie balonowym 50/50 ,jak nie to dom zastawić teraz niskie %
Można wziąść kredyt pod akcje reszte nie muszetłumaczyć NO CHYBA ZE JUZ WZIOŁES TO dupa nie doadam się z tobą i poczekam na ruch Anioły przed 2050
Nie mam ochoty wdawać się z Tobą w żadne puste dyskusje. Jeśli masz akcje a moim zdaniem ich nie masz a piszesz tu tylko po to żeby siać zamęt i bić pianę to zacznij dbać o swoją perłę, jeździj na walne zadawaj pytania itd.
Nie opowiadaj mi o kazachach (chociaż o nim za chwilę), celach, latach 2050, rekomendacjach, anty-rekomendacjach, opiniach, wnioskach, odsetkach, premiach PITachi innych historiach bo mnie to zwyczajnie nie intersuje i mam to głęboko gdzieś. Piszesz, twoja sprawa, ale MNIE NIE INTERESUJE CO NAPISZESZ I ZROBISZ. Ja robię po swojemu. Koniec kropka.
Jeśli chodzi o wątek Petrola, który poruszyłeś to pogadaj na nim z niejakim KIELICHEM co sam wygrał w sądzie wielkim Riczardem i zablokował mu drukarkę do akcji raz na zawsze. Jest tam też niejaki kazach którego być może szukasz.
Bez odbioru.
Bo mnie nie interesuje żadne stowarzyszenie i twój pakiet podprogowy i twoja indiwidułalna wojna z Aniołą .
I inne pyły kosmiczne .
Zrobisz to co pisałem powtarzać się nie będe i dyskutować również decyzje podejmiesz kiedy ze chcesz czas leci a czas to pieniądz to rozumiesz więc nie ma co dyskutować .
Bież się do roboty
Trzeba przyznać że jesteś bezczelny i masz tupet. NIE BĘDZIESZ MI MÓWIŁ CO MAM ZROBIĆ. I nie siej więcej zamętu DESPERACIE. My nie mamy i nie chcemy mieć z tobą nic wspólnego.
Nie omylni ,niektorych zgubila badz zgubi pycha chciwosc i zadza pieniadza ale co ja biedny Aniol Gabriell moge wiedziec bede sie za Nas modlil o wiare i nawrocenie po koleji to mnie nic nie kosztuje a zrobie co w mojej mocy dla dobra tu zgromadzonych zeby zylo sie lepiej brach .
Pozdrowienia od najwyzszego
Obiecałem WAM wycenę i się z tego wywiązuję. Michał Lachowicz już złożył papiery do sądu. Zgadnijcie kto go reprezentuje? Oczywiście WASZ ulubiony mecenas Paweł Nowak.
Ciekawe kto pierwszy się o nią upomnie? Sąd czy nowy prokurator w Warszawie lub Poznaniu bo tam są niezłe kwiatki czego nie widać na pierwszy rzut oka.
Bo jak widzialem bracie twoj pakiet 500k nic nie warty jak moj szkoda samo zycie trza czekac cos zalatwicie wiec z gory dzieki za wszystko.
A myslalem ze te drobne 50tys to twoje a to pewnie kto inny chce wypchac akcje nic nie warte sory bracie ja tez nie raz sie walne .
Zycze powodzenia bede cierpliwie czekal bracie.
A kiedy termin rozprawy ?
Zadzwonie bo lubie to sie dowiem o jakie machloje chodzi .
Osobiscie nie mam nic do ukrycia wszysto wystawione mozna ogladac tylko glowe do gory odchylic .
Mam czyste sumienie nikomu nic w zyciu nie ukradlem a zlodzieji tez tepie jak cholera bracie
Powodzenia zycze napewno sie Wam uda i pozdrow tam wszystkich.
Musze konczyc bo szef wzywa do roboty pogadamy innym razem.
ZROBIC I Z RACHOWAC ZAPRZYJAZNNYM MECENASEM WICZNIE ZA DARMO NIE BEDZIE DYMAL U WAS CIAGLE
A Z POZWEM MOZE BYC JAK Z TWOJM ENTERM KTO PAPIER RUSZY JA WIEDZA ZE SIE NIM DLAWISZ Z KOLEGA LACHWICZEM KTORY TO WSZYSTKO UKARTOWAL I NIKT SI ENIE DAL NABRAC NA GRUSZKI NA WIERZBIE CZYLI 15 ZL
PROPONUJE TE 50 TYSIECY ZLOTYCH ZLEWAROWAC I SCIAGNAC WSZYSTKO DO 15 ZL I IS PO SWOJE UPS WASZE PRZECIEZ WAM SI E NALEZY
MAM W D
UPIE TWOJ PKIET PODPROGOWY SKŁADAJACY SIE SETEK AKCJI
WIEDZAC ZE NIE MASZ KASY NA PODPOMOWANIE ZEBY SIE GO POZBYC
RADZE OSZCZEDZAC BO WATPIE ZEBY KTOS Z TOBA HANDLOWAŁ
W POKEZE NAZYWA SIE TO SPRAWDZAM
JESTES WSTANIE WSZYSTKO STRACICI TO OK
ROBIE SWOJE I POCZEKAM NA TO CIERPLIWIE ALE NIE CICHO ZEBY NIKOGO NIE UBRAŁ
MILEGO DNIA I HANDLU ZE SOBA
Pewnie że nie mama nic do ukrycia a ty kowal niegdyś kazach a i nieraz cepr i inni PRZYZNAC SIE GDZIE POCHOWANCIE DO 2050 ROKU AKCJIE WYZBIERANE I CO BEDZIEJAKKASYNIEZALATWICIE W POZWIEANI JEDNM ANI DRUGIM BO JA WIEM
10 MILIONOW PRZEJDZIE KOOOOOOOŁO NOSA JAK KAMFORA
Nie wiem jak ty kowal ale ja się wyspałem bo nie mam nic do ukrycia nikomu nic nie ukradłem A WIESZ ZE W NOCY SPAC NIE MOZE ZLODZIEJ
ZLAP GO I ZAMKNIJ Z MECENASEM CHBA SIE NIE BOISZ ODPOWIEDZIALNOSCI ZA ZLAPANIE A NIE CIAGLE GADANIE GLUPOT TU
i nikogo kto ci pomoze wsadzic lachowicza czyli siebe do rady teraz wiadomo czemu cie wyje..li tak jak tu na gieldze
jak sie ma dulet liczydajlo popapranca i ty to trzeba poczekac i posprzatac miales szanse teraz rob swoje
I NIKOGO WIECEJ O NIC NIE ZEBRAJ TU GOLODUPCU KASE JAK MOWILEM WES SOBIE NA ZAWSZE NIE LICZE NA CIEBIE I NIKT WIEC JAK SIE URWIE WSZYSTKO TO NIE BEDZEI WISIEC TYLKO UTONIEI POJDZIESZ NA DNO KOLEGO
NIKT TOBA NIE BEDZEI HANDLOWAL NA GP TO PEWNE JESTES TYFUSEM TWOJE 700 K SMIERDZA A RESZTKA DROBNYCH KUPE SMIECHU ROBSWOJE NIECH WRACA JAK MASZ ODWAGE OBYS NIE PIEPRZYL JAK Z TYM ENTEREM TRZYMAM CIE ZA SLOWO CELL 96 GR
drobnych reszte zamiast inwestować straciłeś na utrzymanie sgii adwokata wyjazdy nawalne i życie przed komputerem ikto wie czy aby nie na utrzymywanie podprogowego i prowizje :)
teraz czeka cie kilka-naście lat wegetacji a bez pracy game over za kombinowanie
oby prezes wstrzymał na conajmniej rok skup a na walne się doczołgasz na brzuchu kolego...
słyszałem że na petroinvescie też się śmieją z frajerskich stowarzyszen kazacha które reprezentuje pół .
Mózg inwestycyjny :)
Dnia 2012-12-15 o godz. 22:31 kowal2200 napisał(a): > A gdzie wycena Protea? Inni się nie wstydzą. > > http://www.parkiet.com/artykul/7,1296535-W-przyszlym-tygodniu-NWZA-Solara.h > tml