nie przerzucają tylko walą wrynek, jeden z RN już zrezygnował, Jacek też zrezygnował z prezesa, zobaczył co jest, totalny brak sprzedaży i ignorancja reszty akcjonariuszy
dziwne rzeczy opowiadasz, jakos nie widze strasznych ilosci gotowych do wywalenia, no ale niech bedzie po waszemu,
ze sypia
ze bankrut
ze koniec
ze sie nie uda
Ato, a wiesz z jakiego powodu członek RN odszedł? może nie dlatego, że z Atonem jest bardzo źle i coś mu z tą spółką nie pasowało, tylko dlatego, że został członkiem zarządu spółki Green Eco Technology
to nie myszy i szczurki tylko kadra oficerska opuszcza ten wrak co byl moim domem przez kilka lat
Raport bieżący nr 25/2012
Podstawa prawna:
Art. 160 ust 4 Ustawy o obrocie - informacja o transakcjach osób mających dostęp do informacji poufnych
Zarząd spółki ATON-HT S.A. z siedzibą we Wrocławiu ("Spółka") informuje, że w dniu 26 listopada 2012 roku otrzymał od Członka Rady Nadzorczej ATON-HT S.A., zawiadomienie dotyczące sprzedaży akcji Spółki.
Zgodnie z treścią otrzymanego zawiadomienia transakcje sprzedaży akcji zostały dokonane w dniu 20 listopada 2012 roku, odpowiednio 50 917 sztuk akcji na okaziciela Spółki po cenie sprzedaży wynoszącej 0,90 zł, w dniu 21 listopada 2012r. odpowiednio 12 971 sztuk akcji na okaziciela po cenie sprzedaży wynoszącej 0,90 zł, 5 000 sztuk akcji na okaziciela po cenie sprzedaży wynoszącej 0,89 zł, 5 000 sztuk akcji na okaziciela po cenie sprzedaży wynoszącej 0,88 zł, w dniu 22 listopada 2012 roku odpowiednio 22 946 sztuk akcji na okaziciela po cenie sprzedaży wynoszącej 0,85 zł, oraz w dniu 23 listopada 2012r. odpowiednio 1 500 sztuk akcji na okaziciela po cenie sprzedaży wynoszącej 0,84 zł, 10 490 sztuk akcji na okaziciela po cenie sprzedaży 0,83 zł.
Transakcje zbycia akcji Spółki nastąpiły w formie transakcji sesyjnych zwykłych w Alternatywnym Systemie Obrotu na rynku NewConnect.
Osoba dokonująca zawiadomienia nie wyraziła zgody na publikację danych osobowych.
Ewa Błażejowska - Wiceprezes Zarządu
Dnia 2012-11-26 o godz. 16:31 ~mis 12 napisał(a):
> to nie myszy i szczurki tylko kadra oficerska opuszcza ten
> wrak co byl moim domem przez kilka lat
Raport bieżący nr
> 25/2012
Podstawa prawna:
Art. 160 ust 4 Ustawy o obrocie
> - informacja o transakcjach osób mających dostęp do
> informacji poufnych
Zarząd spółki ATON-HT S.A. z siedzibą
> we Wrocławiu ("Spółka") informuje, że w
> dniu 26 listopada 2012 roku otrzymał od Członka Rady
> Nadzorczej ATON-HT S.A., zawiadomienie dotyczące sprzedaży
> akcji Spółki.
Zgodnie z treścią otrzymanego zawiadomienia
> transakcje sprzedaży akcji zostały dokonane w dniu 20
> listopada 2012 roku, odpowiednio 50 917 sztuk akcji na
> okaziciela Spółki po cenie sprzedaży wynoszącej 0,90 zł, w
> dniu 21 listopada 2012r. odpowiednio 12 971 sztuk akcji na
> okaziciela po cenie sprzedaży wynoszącej 0,90 zł, 5 000
> sztuk akcji na okaziciela po cenie sprzedaży wynoszącej
> 0,89 zł, 5 000 sztuk akcji na okaziciela po cenie sprzedaży
> wynoszącej 0,88 zł, w dniu 22 listopada 2012 roku
> odpowiednio 22 946 sztuk akcji na okaziciela po cenie
> sprzedaży wynoszącej 0,85 zł, oraz w dniu 23 listopada
> 2012r. odpowiednio 1 500 sztuk akcji na okaziciela po cenie
> sprzedaży wynoszącej 0,84 zł, 10 490 sztuk akcji na
> okaziciela po cenie sprzedaży 0,83 zł.
Transakcje zbycia
> akcji Spółki nastąpiły w formie transakcji sesyjnych
> zwykłych w Alternatywnym Systemie Obrotu na rynku
> NewConnect.
Osoba dokonująca zawiadomienia nie wyraziła
> zgody na publikację danych osobowych.
Ewa Błażejowska -
> Wiceprezes Zarządu
(Emitent)
a oc to za straszne info? Dzis tez "ktos" rzucil bez ostrzezenia 15 tys i "ktos" kupil to od reki i to oznacza ze statek tonie?!?!
oczywiscie ze tak , do pieca z nim ,
ogolnie czlonkowie rn sa po to by nie sprzedawac akcji a wrecz od nac kupowac na gorce,
i o takie kryterium apeluje na najblizszym wza
Po rezygnacji Halka wiemy przynajmniej kto nie sypał - jakaś inna menda, a to dobrze, bo Mietek akurat wyglądał na uczciwego człowieka - może dlatego zrezygnował z RN ;)
rezygnacja to nie palenie na stosie( a propos do pieca z nim),sprzedawanie w dołku to nie kupowanie na górce,
ponawiam propozycje aby nie wierzący w spółkę i sprzedający akcje podali się szybciuteńko do dymisji,rezygnacji z władz Spółki
popieram apel
powiem wiecej , sa tacy co nie sprzedaja i tacy co nawet pisza , ze nie beda sprzedawac i robia lock up , czym mnie np. akcjonariusza wprowadzaja w zachwyt i ekstaze , wiec proponuje ich fantazje wynagrodzic .
RB wroc prosze
Dnia 2012-11-26 o godz. 22:13 ~mis 12 napisał(a):
> dzieki ze sie martwisz ale dam rade , pomartw sie kzdcx o
> swoje twarze , proponuje janus ale on mial tylko dwie ,
> malo pewnie?
he, ja mam i kupuje codziennie na tyle ile mnie stac, ale zolci nie wylewam i niebios nie otwieram :) mam Was i korzystam z Was tyle w temacie :)
to jeszcze nie koniec lania, kur... to sie kupy nie trzyma, akcje chca oddac po 1 zł a kurs grubo ponizej 1 zzł, kto im da po 1 zl jak z rynku mozna zebrac duzo taniej
choc po 1,65 im dali a teraz .. co za niuczciwa spolka
ta spolka to zagadka , tu sa mozliwe scenariusze takie ze strach , mozliwe jest 10 gr i 10 zl
malo kto to wie , dzis nawet ten debilny zarzad tego nie wie, on akurat malo co wie
Teoretycznie wywalanie przez członka RN może mieć jeszcze jeden cel: ustalenie ceny emisyjnej nie na poziomie 1,1zł tylko 1,0zł. Zjechać kursem mając kilkaset K nie problem, koszt niewielki jeśli przerzuca się z kieszeni do kieszeni, a oszczędność na emisji 500tys zł. Scenariusz taki zakłada powiązanie anonimowego członka RN z anonimowym inwestorem - właściwie nie jest powiedziane, że nie jest to ta sama osoba, a wtedy jego motywacja jest oczywista.
Bardzo prawdopodobne, bo poniżej 1 zł zejść nie mogą z przyczyn formalnych. Odnosze wrażenie, ze obecna akcja zniżkowa to
a) zabezpieczanie ryzyka emisji po 1 zł dyskontem z rynku po 0,8.
b) robienie sobie fikcyjnej straty pod koniec roku
Ta wypowiedź lokalnego guru to świetne epitafium dla tej spółki. Spółki gdzie poziom absurdu, chamstwa i indolencji umysłowej na forum sięgnął niewidzianych wcześniej przeze mnie szczytów, a merytoryczna rozmowa dawno straciła rację bytu. Szczerze powiem, że sama obserwacja spółki, zachowanie kursu i wypowiedzi na forum są chyba cenniejsze niż pieniądze które tu dawno temu zarobiłem. Naprawdę można się wiele dowiedzieć o giełdzie i polskim pseudobiznesie, choć byłem tylko biernym obserwatorem, a nie wysłannikiem tajemnych sił jak sobie niektórzy uroili.
A teraz czas na prawdziwe spadki na walorze, bo nadmuchana cena akcji już się chyba długo nie utrzyma. Kierunek 10 groszy, jak już dawno pisałem.