Ciekaw jestem leszcze kto napędza by sprzedawać, kurs leci 7% od kilku sesji a pomimo ktos kupuje pakiety po 100k akcji lub więcej. Ci kretyni którzy nagle sie tu pojawiają i piszą.że do 6 spadnie niech nie sieją paniki za marne pieniadze które za to dostają i idą ja siać na spółkach krauzego albo innego przekretasa.
Dnia 2012-11-09 o godz. 19:12 ~wilbek napisał(a):
> 7,98 to max ...potem się znowu cofnie chyba, że zamknie się
> powyżej...
te 7.98 to świadczy tylko o tym jaka ta spółka jest słaba ,
gdyby była silna to wycena by była około 30 zł
a tak swoją drogą po co tracicie pieniądze na giełdzie ,
tutaj i tak tylko nieliczni zarabiają kosztem leszczy , lepiej korzystać z życia i wydać ciężko zarobione pieniądze na przyjemności niż na spekulacje giełdowe w kasynie GPW łaszcząc się na kilka procent , inwestorzy jak z koziej,.......
AT na razie ne ma sensu - za kilka dn wynki - jesli będą dobre to Atowcy podsumują obecną cytuację "fałszywym wybiciem w dół". Poczekamy pare dni i wg mnie północ
Prawdopodobnie w najblizszych dniach bedziemy mieli zjazd na conajmniej 7.50 prawdopodobienstwo spadkow jest wieksze niz wzrostu co nie oznacza ze wzrost juz teraz nie mozliwy oglnie mamy trend wzrostowy ale wydaje mi sie ze nalezy sie glebsza korekta trzeba obserwowac wig20 bo on ma spory wplyw na to ktory z kieronkow obierze GTC.
Pozdrawiam