Polimex ze śmiesznym długiem w stosunku do kapitalizacji 300mln przeterminowanego w stosunku do 500 mln kapitalizacji, z dobrze funkcjonującym biznesem (dotknęła go tylko wpadka na kilku kontraktach) z bankami gotowymi go finansować wypuszcza akcje:
1. Dla wszystkich
2. Z prawem poboru
3 NAJWAŻNIEJSZE przy kursie 0,6 w cenie emisyjnej 5,2
BOMI z wypowiedzianymi kredytami, w stanie upadłości:
1. Dla wybranych
2. Bez prawa poboru
3. Przy kursie 0,2X w cenie emisyjnej 1,2
Czy naprawdę ktoś wierzy w powodzenie bomiowej emisji akcje za długi?
"Olewam Bomi"
- dlatego piszę na jego forum kilka razy dziennie, a każdego kto mi uświadamia, czym jest Bomi wyzywam od debili.
"jak spadnie do oczekiwanej ceny to mogę trochę kupić"
Dlaczego trochę?!
Przecież BOMI to jest - trawestując klasyka: "to jest super spółka, k...rwo".
Przyjedź, rycerzu na białym koniu, wykup wszystkie akcje, wydźwignij kurs!
Sytuacja na BOMI jest niekonwencjonalna....
Była awantura o akcje po 2,30...
Akcje z PP po 92 gr rozeszły się z sukcesem....
Na drobne pozostałości tych akcji po 92 gr zapisy dodatkowe przekroczyły 40 mln zł...
Po wykazie z NWZA główni rozgrywający z aktorów po 2,30 są w komplecie.
To o co chodzi? Czy Im zależy na upadłości likwidacyjnej BOMI?
A jeżeli tak, to w jakim celu?
Czy z rozgrabienia pozostałych cząstek BOMI odniosą większą korzyść ,
nie oglądając się na interes drobnicy , a zwłaszcza na swój wizerunek...
Dlaczego to wygląda na celowe działanie....
Otórz , gdyby chodziło o uratowanie BOMI i udanie się emisji po 1,20
kurs obecny mógłby tę kwotę przewyższać.... Przecież kupujemy przyszłość...
A z kursem, można robić co się chce...Zwłaszcza , iż drobni już się wykruszyli w większości i nie stanowią odpowiedniej siły, by wpływać na kurs...
A że z kursem na GPW, "niewidzialna ręka rynku " robi co chce,
to przykładów , aż nadto.... Np. POINT GROUP zaliczył dziś kolejny wzrost o12 %
i kosztuje już 37 gr...Przez 2 miesiące ze startu z 9 gr to już jest wzrost 410%.....
Wzrost POINT GROPA przez 2 miesiące o 410 %, zwłaszcza iż miał stratę po półroczu ponad 10,5 mln zł...
A na BOMI? Na BOMI jest ciągła walka o jak najniższy kurs...Dziś rzut na taśmę
1k akcji za 210 zł, byle tylko zamknąć na 21 gr....
Komu na tym zależy?
0,9 - to proste. Przeczytaj sobie wpisy na forum z tego okresu. Wielu nie dostrzegało w jakich tarapatach jest BOMI. Wielu wierzyło, że Rabat jest rentowny, chociaż wystarczyło zajrzeć w wyniki za Q1.
BOMI wywaliło ministratkę na 70 mln w Q3 2010. Czy od tamtego kwartału jakoś widocznie zreformowało swoją działalność? Nie. I wywalało kolejne ministratki w Q3 i w Q4 w 2011. Bomifani byli ślepi. Zatykali sobie uszy, zamykali oczy, tupali i krzyczeli, że to nieprawda.
2.
A kto w tym BOMI pozostał?
A kto zniego uciekł?
Uciekły rekiny, a pozostały makrele, jeśli nie śledzie.
Rekiny oceniły, że z tej mąki chleba nie będzie, więc uciekły w lutym bodajże.
Śledzie tak sobie siedziały, aż wyjście z Bomi przestało być opłacalne, bo trzeba by było przeksięgować wartość swoich aktywów. Cienko przędą, więc wywalenie w swoich bilansach straty (urealnienie straty) mogłyby ich na rynkach finansowych pogrążyć. To oczywiście są moje tylko spekulacji, ale jakże bardzo prawdopodobne.
Żaba siedziała w garnu. Woda się grzała. Żaba nie mogła się zdecydować kiedy wyskoczyć, aż się ugotowała.
3.
Nikomu na upadłości likwidacyjnej BOMI nie zależy, bo BOMI już zostało zlikwidowane. Praktycznie NIE MA swoich sklepów.
Bomi zlikwiduje się do reszty samo. Teraz jeszcze wiąże franczyzobiorców dawnymi umowami wynajmu lokali. One niestety kiedyś wygasną.
4. Kupujemy przyszłość?
Pełna zgoda. Według moich obliczeń Bomi może generować zysk netto gdzieś na poziomie 0,5 - 1,0 mln PLN. To też taką przyszłość wycenia rynek kursem akcji takim, jaki jest.
5.
Niewidzialna ręka rynku doprowadziła JAGO do puszczenia notowań, Mimo, że dawał zarobić chyba nawet 50% w jednej sesji.
Ciężko jest prowadzić dyskusję z kimś , kto ma tak ogromną wiedzę...
Zwypowiedzi tej, można wyciągnąć jedynie słuszny wniosek...,
......... iż wszystko co dzieje się na BOMI, to
jest farsa...
Farsą były zmiany Zarządu...
Farsą była emisja po 2,30 i wymuszenie przez Sanwil uczestnictwo w tej emisji straszeniem sądem....
Farsą była w ogóle ta emisja po 2,30 bez PP, gdyż wykluczenie pozostałych akcjonariuszy , pozbawiając Ich PP, motywowane było chęcią pozyskania
inwestora kwalifikowanego...Jak było? Cypryjskie "wynalazki"...
Farsą była emisja z PP po 0,92 zł...[akcje do dziś nie uczestnicza w obrocie]
Farsą były dodatkowe zapisy za kwotę 40 mln na resztki z PP...Redukcja tych
zapisów wyniosła ponad 98%....
Nowy Zarząd z mistrzem od restrukturyzacji działał [działa] tak, by mozna
to określić, "COBY TU JESZCZE POPSUĆ, by kurs spadał".
Temu służyły i służą infa płynące z Zarządu...Zawsze prawie złe i podawane
prawie natychmiast... Infa, które mogłyby zakłucać ten nieustanny spadek ,
jak naprzykład skład NWZA, gdzie starzy posiadacze Ci po 2,30 trwają,
podawane jest zawsze w ostatnim dopuszczalnym terminie...
Uchwalona emisja akcji , tzw "ratunkowa" po 1,20 powiedzie się, gdy będą ku temu
odpowiednie warunki , tzn postępy w restrukturyzacji i odpowiedni kurs na GPW...
A tym, którym najbardziej powinno zależeć na powodzeniu tej emisji, zamiast
pilnować odpowiednich notowań, robią wszystko, by kurs spadał...
Wyliczanie obecnego kursu w/g rzeczywistej wartości jest bardzo trudne...
Ale kupujemy przyszłość. Prezes SPECJALISTA chyba wie co robi....
Trudno jest uwierzyć, iż na handlu, gdzie jest tyle przejęć, nie można zarobić...
Potrafią inni, powinno i BOMI..Po to jest ta NOWA MIOTŁA...
Ostatni drażliwy temat, to forum BOMI...
Brak rzeczowej dyskusji, ciągłe kibicowanie niektórych forumowiczów spadkom,
utarczki słowne, oraz naśmiewanie się z posiadaczy akcji,
jest powodem zamierania forum BOMI...
Większość drobnicy zamilkła...
Farsą jest Sanwil, który nie wie czy chce inwestować w buty, czy w ceratę - tworzywa sztuczne, czy być rekinem giełdowym.
2.
Kurs spada, ale nie dlatego, że go ktoś uwala.
Kurs spada siłą grawitacji. Nikomu na tym spadku nie zależy, bo BOMI nie ma już nic do zaoferowania.
3.
Nowy zarząd budzi moje duże zaufanie. Facet gada prosto z mostu. Nie widzę ściemy.
W ostatnim wywiadzie powiedział: hurt nas nie interesuje, skupiamy się na franczyzie. Czy jakoś tak. Prosty komunikat: Ranat - ciach w piach, bez szansy na akcję ratunkową ze strony spółki matki.
Nie trzeba byc geniuszem, by wiedziec, ze jesli wymiana dlugu na waranty sie niepowiedzie, to Bomi idzie do piachu. Poniewaz nie ma juz praktycznie zadnego majatku, to co jako wierzyciel otrzymam w takim scenariuszu?
Jakbys mial jako wierzyciel do wyboru:
- nie chce konwersji tylko likwidacji - nie dostaje nic
- akceptuje konwersje dlugu na akcje i mam te akcje.
to co bys wybral??
Dlatego wlasnie dojdzie do ukladu. Wierzyciele nie maja po prostu innego logicznego wyboru.
Btw. przychody z franszczyzny w przyszlym roku to bedzie jakies 5mln. Nie znasz umow wiec nie wiem skad ci wyszlo ten 1mln. Swoje szacowanie opieram wlasnoe na info o kwotach w jmowach.
Pozdrawiam myslacych. przepraszam za brak pl znakow ale pizze z tel.
Załóz hipotetycznie inną opcję...
Wielu juz tu czekało na warianty optymistyczne i np. na niedopuszczenie do bankructwa, lecz zaistnienia przejęcia, wejścia ibranzowego, jaks fuzja i tp.
Nic z tego nie wypaliło.
Cały czas realizuje się wariant najb. pesymistyczny.
Co więc napiszesz, jak jednak dojdzie do likwidacji a wierzyciele nie będą zainteresowani warunkami układu?
Jak to wtedy wyjaśnisz?
Widze zasadnicza roznice. Teraz sa tylko 2 mozliwe opcje, a wtedy bylo ich wiele. Likwidacja i wierzyciele zabijaja sie o logo bomi jako jego najwieksza wartosc (ironia) albo biora te akcje za dlugi i licza ze moze kiedys cos z tego bedzie.
Kieruje sie logika i mysle ze wierzyciele tez potrafia myslec. Tutaj bomi nie proponuje im wylozenia nowej kasy ( porownanie do spolki bud.) tylko proponuje im "darmowe" akcje.
"Btw. przychody z franszczyzny w przyszlym roku to bedzie jakies 5mln. Nie znasz umow wiec nie wiem skad ci wyszlo ten 1mln. Swoje szacowanie opieram wlasnoe na info o kwotach w umowach. "
Ja nie znam umów, a ty je znasz?
Ciekawe!
PRZYCHÓD 5mln - no, nie źle, nie źle będą łupieni franczyzobiorcy. Coś, jakoś 50% zysku brutto.
A teraz od tego PRZYCHODU odejmujemy raty na spłatę wierzycieli....
nigdy sie nie spodziewalem, ze kurs runie na takie poziomy ... Rankor przyznaj szczerze ze ty chyba tez. kombincje alpejskie jakie tu byly wielu zniechecily.
na moj nos wystrzelali juz cala amunicje i teraz albo rybka albo pipka
jakie zagrywki z najnizszej polki jeszcze im zostaly ?
macie jeszcze jakies propozycje ?
Dnia 2012-11-10 o godz. 11:31 ~różowy napisał(a):
> nigdy sie nie spodziewalem, ze kurs runie na takie poziomy
> ... Rankor przyznaj szczerze ze ty chyba tez. kombincje
> alpejskie jakie tu byly wielu zniechecily.
na moj nos
> wystrzelali juz cala amunicje i teraz albo rybka albo pipka
>
jakie zagrywki z najnizszej polki jeszcze im zostaly ?
> macie jeszcze jakies propozycje ?
Masz rację, przyznaję.
Też długo nie myslałem, ze z bomi jest AŻ TAK źle.
Onegdaj byłem na 99% przekonany, ze poziom 1,45 bedzie obroniony i stamtąd nastąpi odbicie.
Ale kolejne infa napływające wtedy ze spólki pozbawiły mnie złudzeń i z dnia na dzień, nabierałem pewności co do nieuchronności bankructwa.
IMO - spółkę pogążył Romanowski i jego zarząd, bo wtedy było jeszcze wiele do uratowania.
Teraz jest tylko równia pochyła ku katastrofie, czyli przejścia w upadłość likwidacyjną, wypad z gpw i wypad z obiegu, bo juz dla nikogo i wnjiczym bomi nie jest konkurencją.
Raczej jest na koncu łancucha giłedowo-rynkowego...
To , że spółka celowo została zniszczona , a szkody są wyższe niż w aferze AMBER GOLD, widać gołym okiem...
Każdy ma też prawo do własnego osądu, kto jest winien tego "PRZEKRĘTU"....
Bo, to że tu jest cały czas celowe działanie nie ma wątpliwości...
Zwłaszcza od lutowego exodusu fundów , które brały emisję BOMI za ciężkie złotówy, a
zwiewały w lutym w cenie około 3 zł. [Robiąc młyn po 3 do 8 mln akcji na sesję]....
Czy miały tak złe infa, czy propozycje "nie do odrzucenia". Tego się nie dowiemy...
Ale to już stara historia...
Czasy nowożytne, to właśnie wymiana pokoleniowa głównych posiadaczy i ustanowienie Nowego Prezesa SPECJALISTY od spraw trudnych...
Do NOWYCH ZADAŃ NOWEGO PREZESA potrzebna była kasa..Więc emisja.
Ale emisja nie dla WSZYSTKICH z PP, tylko dla BRANŻOWEGO...
Na nasze nieszczęście tym branżowym były "CYPRYJSKIE WYNALAZKI"
Emisja dla tego " branzowego", odbyła się ze straszeniem sądem, gdyż
w tym podziale tego tortu zapragnął uczestniczyć SANWIL...
Dla świętego spokoju dostał akcje....{ tak jak P. Patrowicz dostał kasę na PCGUARDZIE, by nie mącił i nie przeszkadzał }..
Na otarcie łez dostali też akcje wszyscy z PP po 92 gr.. Teraz z perspektywy czasu,
widać , że i to było przekrętem...Kasa poszła, a akcji w obrocie brak...Zarzad milczy w tym temacie...
Dalsza częśc teh historii nowożytnej, to zgłoszenie do upadłości układowej BOMI , oraz RABATU SA... RABAT SA. wykazywał zyski, więc sąd uznał, iż skoro taka spółka chce upadłości układowej [ze szkodą dla wierzycieli], to zasądził upadłość likwidacyjną...Ale tego TAKI SPECJALISTA powinien się spodziewac...
Czyli co, CELOWE DZIAŁANIE,? CELOWA ZAGRYWKA?
No i końcówka tej FARSY...
Na NWZA , w którym uczestniczyli wszyscy główni aktorzy tej farsy i biorący akcje w emisji bez PP po 2,30, uchwalają warranty pozwalające objąć emisję bez PP w cenie 1,20 gr... Czy to jest sen , czy jawa...?
Uchwalają emisję po 1,20, taką maja siłę przebojową, uchwalają dla "NAPRAWIACZY" emisję po 10 gr !!!!, aco...Mają taką moc sprawczą oraz TAKĄ SIŁĘ....Mają ogromną siłę i co?
Przy tej ogromnej sile i mocy sprawczej pozwalają jakiejś tam drobnicy uwalic IM kurs do śmiesznej kwoty 21 gr...Przy takiej cenie giełdowej emisja po 1,20 może spotkać się z niezrozumieniem , by nie napisać kpinami..
A że wielcy mogą wszystko, to jest przykład upadających spółek, w których akcjonariacie pojawiaja się NOWI LUDZIE i przedstawiają NOWE MOŻLIWOŚCI ROZWOJU.. Spółek tych nie będe wymieniał, gdyż biorący udział w rozgrywkach na GPW je widza... Kursy tych spółek rosna po 500 -700%....
NOWI LUDZIE w BOMI to ciągły AMARGEDON...
Pytam
Przypadek, czy celowe działanie..
A że na poczatku wspomnialem o AMBER GOLD to czy BOMI będzie aferą większa
od AMBER GOLD?
To, ze ty tu widzisz przekręt, nie znaczy, ze tak włąśnie było...;-D
Bo ja mam watpliwości, choc ty ich nie masz.
I jakoś na forum nie ma powszechnej zgody odnośnie twej teorii spiskowej.
Szukasz wyjaśnienia i dobierasz fakty do swej teorii.
Bo dla mnie nie było przekrętu. Widzę nieudolność, niekompetencję, nieumiejętnośc zarządzania, brak wizji i odwagi w podejmowaniu decyzji, moze jeszcze jakieś nieznane ambicyjki... Do tehgo kryzys, arcyskuteczna ekspansja konkurencji sektorowej i branżowej. I biedniejace społeczeństwo.
Ale daleko do udowodnienia przekrętu.
Wskaż choć raż, kto miałby być jego bezpośrednim beneficjentem.
Bo choć znam trochę bomi i obserwuję długo, to nie widzę przekrętu, aczkowlwiek przyznaję, iż sensu kilku zdarzen też nie rozumiem, np. w mało transparentnej transakcji zakupu tolaka przez rabat czy BDF-u przez bomi.
Ale to, ze nie widzę, nie upowaznia jeszcze do zarzutu o przekręt.
Tak, fundy zwiały, gdy chyba zorientowały się, jakie bedą wyniki za 4Q i roczne.
To była dla nich najwyzsza pora.
Prezes nie jest z mojej bajki, ale wciąż jednak ze wszystkich gra najbardziej fair choć medialny to on nie jest.
On miał byc przed Romanowskim (a raczej zamiast!). Moze wtedy bomi by odzyło?
Akcja z sanwilem może była tak jak pisałeś, a moze zupełnie inaczej - jako pijarowska zagrywka, by sciągnąć kapitałodawców...
Bo dla mnie to straszenie sądem było niejasne, zwłaszcza tak szybkie wycofanie się z tej groxby.
Ja akurat tu widziałbym coś w rodzaju wizerunkowego przekrętu.
Zwłaszcza że potem juz nikt z prawdziwie grubych fundów nawet nie spojrzał na bomi.
Jesli Twoja teoria spiskowa ma jakieś uzasadnienie - czemu nikt dotąd tego nie widzi, czemu nie ma wniosku do KNF czy prokuratury?
Czemu sam nie zgłaszasz?
Powód jest prosty. Bo to tylko twoje konfabulacje. I brak dowodów.
Bo to tylko twoje subiektywne interpretacje. Bo nie masz pomysłu na inne wykaśnienie i uważasz, ze skoro ty tego nie widzisz, to znaczy, ze na pewno innego wyjaśnienia nie ma.
Ale masz do nich prawo. I tyle twojego.
Masz coś do zarzucenia prezesowi? - czemu więc nie zgłosiłes tego na walnym albo do prokuratury?
Znowu - bo tylko konfabulujesz.
Mieszasz fakty ze swoimi przypuszczeniami, skojarzeniami, lękami itp.
Nie umiesz nawet sprecyzować, kto to sa ci twoi mityczni "ONI"...
Bo tylko jakieś twoje bomiUFO. Nic więcej.
Zero konkretów.
To, że jeszcze sprawa nie jest w prokuraturze, to nie znaczy że nie będzie...
Ja nie podaję na tacy mocnych konkretów, tak jak Ci, co nie mają akcji i mieć nie chcą nie potrafją [nie chcą] uzasadnić swej ciągłej bytności na forum , z przeczeniem wszystkiego , co mogłoby być dobre dla notowań BOMI, a uwypuklaniem katastrof zaszłych, obecnych , jak i tych które maja nastąpić...
Jeżeli ktoś na forum ma racjonalne uzasadnienie, by uciekac teraz z akcji BOMI po 21 gr , to proszę podać , uzasadnić i uzasadnić rację swej bytności na forum..
Pozdrawiam cierpliwych, czytających me przydługie wywody...
Ale nie chciałbym pisać , iż mam rację , bo mam, lub mam uciechę, że sobie napisałem i namąciłem...
Dnia 2012-11-11 o godz. 12:16 ~JFK napisał(a):
> To, że jeszcze sprawa nie jest w prokuraturze, to
> nie znaczy że nie będzie...
Ale też TAK SAMO nie znaczy, ze bedzie
A nawet jak bedzie, to co bedzie to oznaczało dal kursu? Wzrost?
No własnioe...
nie podajesz na tacy mocnych konkretów, BO ICH ZWYCZAJNIE NIE MASZ.
Na forum z definicji moze pisac każdy.
I nie potrzeba na to uzasadnienia.
Takiego uzasadnienia potrzebuja tu jedynie sfustroowani i zwolennicy teorii bomispiskowych..
A że podawanie i rozważanie faktów sprzecznych z czyimś konfabulowaniem i mysleniem zyczeniowym jest oceniane przez niektórych jako czany pijar i katastrofizm to już tylko ich problem.
Racjonalnym uzasadnieniem ucieczki z papiera jest zawsze jedno:
przesłaniki i przekonanie przed utrata ich wartości.
Ci, którzy zawszasu nie przegapili tego, krytycznie i refleksyjnie ocenili nietrafność swej inwestycji w bomi, zdołali uratować kapitał.
Ci, co w topili i upieraja sie w bomi, dawniej tworzyli podobne konfabulacje i teorie spiskowe, a teraz zaklinają rzeczywistość i wyczekują tych, których mogą ubrać w swe drogo kupione akcje.
Szkoda, ze nie napisałeś:
to że w bomi nie ma wykazywanych zysków od dawna, to nie znaczy, ze ich nie ma... ;-D
Bo pewnie ty już je widzisz od dawna, nawet na swym koncie ;-D
To się nazywa zysk inaczej...;-D
Ale faktycznie trzeba być slepym lub jednookim królem ubranym, by pisać, ze jest inaczej ;-D
Niektórzy przypinaja sobie zasługi, iż przewidzieli spadek kursu BOMI...
Tylko Im pozazdrościć...Musza być bardzo bogaci, mając tak olbrzymie kwalifikacje...
Bo...Bo jeżeli Ich wiedza pochodzi z zakazanego prawem zródła, to już wtedy inna sprawa...
Jeżeli jeszcze przewidują upadłość likwidacyjną BOMI i ciągle ją powtarzają,
to ja w tej kwestji się nie wypowiem, bo sa od tego inne organy..
A co do ceny BOMI, bez wnikania, czy cena zjechała, bo "musiała", czy były inne powody, to powtórzę się i przytoczę obecne notowania POINT GROUPA..
Spadał ciurkiem do 9 gr i.....
i teraz odwrócił się i przez dwa miesiące ciurkiem z tych 9 gr poszedł do góry do 37 gr, czyli zaliczył wzrost o 410%....
Jakie trzeba mieć pewne infa i z jakich żródeł , by zalecac ewakuację BOMI przy cenie 21 gr, przy uchwalonej emisji po 1,20 i przy świadomości, iż NIKT z biorących
emisję po 2,30 BOMI nie opuscił...?!?
Nie muszę sobie nic przypisywać.
Trafnie oceniałem spółkę (czego ty o sobie powiedzieć nie możesz), a czas i rynek to potwierdziły.
Ty o sobie tego nie napiszesz, za to uzalasz się, ze inni maj wiedzę tajemną, a jacyś ONI zrobili cię w konia i straciłes kasę.
A popełniłeś chyba wszystkie tu wymienione błędy:
http://www.adamduda.pl/2010/03/22/bledy-informacji/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+adamduda+%28My%C5%9Bli+niedoko%C5%84czone%29
Zostało ci tylko żałosne popłakiwanie kolejny raz i pod kolejnym nickiem... ;-D
A wystarczyło myśleć i odpuścić sobie konfabulacje, myślenie zyczeniowe i teorie spiskwe..
Uzalaj się dalej... ;0D
I naganiaj na pointa...
Napisałem o BOMI bez przypinania epitetów...Chyba niie o to chodzi...
Piszmy o BOMI, a nie co kto KIEDYŚ ZROBIŁ ,
Opisałem czas przeszły BOMI...Bardzo zły...To już wiadomo...
Ale kto ma wiedzę co będzie? Czy Prezesowi się uda? Czy przejdzie emisja po 1,20,
znaczy się ona już przeszła, tylko czy ją obejmą?
Możemy sobie gdybać, ale do stwierdzeń, trzeba mieć siłę twórczą...
A posiadacze akcji po 2,30 tę siłę mają... Inaczej nie uchwaliliby emisji po 1,20...
Oni są i są dobrej myśli, to i tego życzę posiadaczom...
A na POINTA nie naganiam, bo sam tam nie jestem, a nie będę chwytał spółki po stratach za pólrocze ponad 10,5 mln zł, a którą napompowano ciurkiem 410%.....
Przytoczyłem ją tylko po to, by wykazać , iż nic nie trwa wiecznie i nie musi spadać...
To , że na BOMI oszukali ludzi nawet po 30 zł i że spadło do 21 gr,
to nie znaczy, iż po odbiorze akcji drobnicy, BOMI znów nie zaliczy jakigoś szaleńczego wzrostu...
Dnia 2012-11-11 o godz. 14:05 ~JFK napisał(a):
To , że na BOMI oszukali ludzi nawet po 30 zł i że
> spadło do 21 gr,
to nie znaczy, iż po odbiorze akcji drobnicy, BOMI znów nie zaliczy jakigoś
> szaleńczego wzrostu...
Udowodnij to swoje "oszukaqli" - kto, jak i kiedy?
To ty sam siebie, właśna naiwnością, chciwością, niewiedzą i mysleniem zyczeniowym oszukałes sam siebie. Ale nie masz odwagi tego sobie powiedzieć ;-D
A ten odbiór od drobnicy... - wciąż odbieraja i odbierają...
Kurs szoruje po dnie, a chętnych do odbierania nie ma i nie ma.
Są tyko sfustrowani bominaiwniacy, którzy usiłuje się pocieszać "odbieraniem od drobnicy"...
Pewnie ostatnio ubrałeś się cieplutko po 5x i po 3x groszy... ;-D
Bo znowu uwierzyłeś w rychły "szalenczy wzrost"... ;-D
Pewnie pod wyniki za 3Q?...
Właściwie, to nawet chciałbym, by jakiś grubas zrobił mała pompkę przed raportem, by zobaczyć, jak przerazona bomidrobnica wyszłaby ze swoich sasmuconych norek i zaczęła pisać o wzrostach pod zyski w raporcie... ;-D
Bo takich naiwnych tu nigdy nie brakowało... ;-D
Już to samo pisałeś wiele razy, odkad wszedłeś na to forum przy kilku zetach.
I co?
Co z twych przepowiedni i wyliczeń sprawdziło się?... NIC
Tu sa wszystkie twoje błędy:
http://www.adamduda.pl/2010/03/22/bledy-informacji/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+adamduda+%28My%C5%9Bli+niedoko%C5%84czone%29
Przemyśl je w koncu... O ile cię na taki samokrytycyzm stać... ;-D