widzę że nie tylko kurs zamurowało..., krzykaczy widzę również zamurowało, czy nikt nie zna odpowiedzi na to proste jakby się zdawało pytanie ;) chciałbym żeby ktoś mnie przekonał do zakupu tych "cennych" akcji, w sposób rzeczowy i merytoryczny ;)
...no chyba że poza wyzwiskami i frustracją z powodu bezsensownie utopionej kasy nie macie nic mądrego do napisania ;)
wow, skoczyło o grosik a wszyscy milczą... może to rzeczywiście jakiś prognostyk na solidne wzrosty... tylko pytam dlaczego miałoby wzrosnąć powyżej 12gr, skoro po tej cenie sprzedawał fundusz i pewnie będzie sprzedawał dalej... :)???
Staram sie ale nie moge was zrozumiec...waszych pytan.
Nie ma sensu zadawanie pytan z jakiego powodu rosnie albo z jakiego powodu spada na tej spolce i innych 99,99% spolek na New Conect i na mysle 60-80% spolek na GPW.
Sami mowicie, ze to jest bananowa gielda i tak jest...w wiekszosci przypadkow.
Rosnie, bo moze, bo jest dobra spekulacja, bo sa ludzie, ktorzy wiedza jak zarobic maja do tego środki a ta spolka swietnie sie do tego nadaje, bo jej kurs jest latwo sterowalny... info i wyniki nie maja nic do rzeczy.
Jak bedzie spadac to z tego samego powodu:)...bo sa ludzie, ktorzy moga tak zrobic.
Serio nie zajmuje sie jakos strasznie NewConect (bardziej GPW) ale juz widze takie zagrywki, ze pod nie same moge wchodzic w spolke nic o niej nie wiedzac i nadal zarobic...czasami nawet nie da sie juz wejsc w dobrej cenie.
Tak bylo na HBP... udalo mi sie wejsc po 2 gr moment przed tym jak ktos zdjal 10 mil ale to bylo strasznie widac, ze ktos sie szykuje... tak jak ktos ostro probuje zbic kurs, by zebrac jeszcze kilka akcji po 3gr(nawiasem mowiac kiepsko mu to idzie na HBP bo psychologicznie cena jest za niska na takie gry...ale to inna bajka).
Moze to zabrzmi strasznie...ale nie zadawajcie madrych i konstruktywnych pytan odnosnie wynikow i powodow wzrostow czy spadkow na NewConect... bo nie to sie liczy na tej czesci gieldy.
hmm, no to teraz podnieta i rozbudzanie wyobraźni, do ilu to nie dojdzie... ;)
a ja nadal twierdzę że to tylko podbitka przez taxusa, celem dalszego wywalania, a że zostało im jeszcze trochę tego "cennego" papiera to i podbitka pewnie będzie solidna... ;) bo wywalić na new connect takie ilości akcji nie jest łatwo...
czyli warto jeszcze wejsc w ta spolke ?a moze ktos poradzi cos ciekawego ,zeby zarobic ,gdyz duzo ostatnio stracilem ,a widze ze niektorzy potrafia zarabiac ,prosze o rady
A ja Ci napisze tak. Kup MDE za 30% kasy jaka dysponujesz.jesli spadnie, w co szczerze mowiac watpie, bo na dnie juz bylo, to dokupisz. Jak pojdzie powyzej 20gr to zakup za kolejne 30% i spokojnie czekaj. Tak jak pisali na tym forum. W okolicach zlotowki sprzedaz. Zobacz na arkusz zlecen. Ile akcji stoi powyzej zlotowki. Zobacz, jakie to sa pakiety. Po mojemu 50gr. bedzie na bank. A wyzej ? Moze... Zobaczymy jak sie sytuacja rozwinie. W tym roku jeszcze nie stracilem. Wierze, ze passa trwa dalej ;-)