• PAKIETY AKCJI FASNG Autor: ~pojmoj [79.232.34.*]
    Caly pakiet BGK zostal sprzedany po 20 zl.
    http://gielda.wp.pl/kat,7511,title,Transakcje-pakietowe,wid,14898585,wiadomosc.html?ticaid=1f1c2
    pozdrawiam stara ekipe.
  • Re: PAKIETY AKCJI FASNG Autor: ~Zając [89.229.197.*]
    Znajomi królika kupili w promocji, żaden nie ma powyżej 5%, więc mogą do woli sypać w rynek po dobrych wynikach.
  • Re: PAKIETY AKCJI FASNG Autor: ~pojmoj [79.232.34.*]
    Zobaczymy kto kupil. Ja stawiam na Chinczykow.
    Mysle , ze prawie 17-sto procentowy pakiet niekupili poto aby spekulowac na rynku .
    Jezeli to Chinczycy to moze byc wystrzal podobny do Amiki z przed dwoch lat , jak Koreanczycy weszli do spolki.
    Tylko mala roznica polega na tym ze Amika byla zagrozona bankructwem , a Fasing jest aktualnie po super wynikach i nalezy do najszybciej najlepiej rokujacych spolek na calej GPW.
    Ja swojego pakietu ponizej 70 zl.napewno nie sprzedam !!!
    Pozdr.dla wytrwalych wspolwlascicieli .
  • Re: PAKIETY AKCJI FASNG Autor: ~kk [79.185.177.*]
    Odbieram to pozytywnie,pakiet BGK odebrany,a więc dalej nie ma sensu dusić i trzymać kursu. Dziwi jednak to rozbicie pakietów, hm ktoś jeden za tym może stać,tylko rozdzielił to tak aby nie było powyżej 5%. Tyle podmiotów na raz z BGK nie mogłoby negocjować ,zobaczymy ???Sypać tym w rynek,tylko po to aby niszczyć indywidualnych raczej nie możliwe, do jakiej ceny ??
  • Re: PAKIETY AKCJI FASNG Autor: ~najkel [212.191.81.*]
    jest jeden problem - ktos duzy nakupil sporo po promocyjnej cenie i teraz wali w rynek to co mial wczesniej zakupione. nie wyglada to dobrze... mozemy znowu zjechac nisko
  • Re: PAKIETY AKCJI FASNG Autor: ~Przekręt [80.50.127.*]
    To już jawny przekręt. Akcje kupione wczoraj po 20 zł dzisiaj ładowane są w rynek bez znieczulenia. A drobnica jak zwykle dostaje po dupie. Chory kraj.
  • Re: PAKIETY AKCJI FASNG Autor: ~majkel [212.191.81.*]
    wogole cena po ktorej sprzedawal BGK jest skandalicznie niska. srednia z ostatnich 6 mies. to 24 zl a te barany puszczaja tak nisko. w ten sposob okradaja podatnikow podwojnie. a potem wszyscy sie dziwia ze ludzie maja dosc instytucji finansowych
    ponizej 20 raczej nie spadnie a jak sie tam znajdzie to trzeba myslec o usrednianiu
  • Re: PAKIETY AKCJI FASNG Autor: ~ten [77.254.233.*]
    Jak się drobnica podłączy to zobaczymy czy nie spadnie do 15.

Chciałbym przypomnieć że nie tak dawno można było poniżej 10 kupować!
  • Re: PAKIETY AKCJI FASNG Autor: ~diwerbłyskinneniki [46.174.24.*]
    Miał być spadek po wynikach, ale nie spodziewałem się, że z tego powodu. Myślę, że ktoś z zainteresowanych o sprzedaży przez BGK powinien zawiadomić NIK. Kto i dlaczego tak tanio kupił?
    nie badz smieszny z tym NIK-iem. w Tuskolandii wszelkie chwyty dozwolone. predzej czy pozniej Fasing wroci do wzrostow
  • Re: PAKIETY AKCJI FASNG Autor: ~kk [79.185.183.*]
    Wygląda na to .że BGK obzdzielił, zasilił struktury mafijne i układy jeszcze bardziej wzmocnił ::))) . Tak jak ja analizowałem i obserwowałem to oni akcji już nie mieli ??,nawet do przerzucania i suwania zleceniami (mieli problemy)!!!
    dobrze ze ktos to odbiera, bo gdyby sama drobnica miala lapac to juz bysmy drugie widly zaliczali
    Nie siedzę cały czas przed ekranem,ale patrzę tak jak wskakują zlecenia to za bardzo nikt nie odbiera( przewalanie) hulaj dusza ::)))?? Nie śpieszyć się z dobieraniem,rozłożyć siły i środki !!
  • Re: PAKIETY AKCJI FASNG Autor: ~re [81.210.100.*]
    co trzeba zrobić, żeby dostać akcje po 20 zł od ferajny tuska
    jak widać amber gold to tylko jeden z wielu przypadków
  • Re: PAKIETY AKCJI FASNG Autor: ~załamka [77.254.233.*]
    To jest k%^$a chore
    szkoda ze banda zlodziei w bialych kolnierzykach ma teraz taka ilosc tanich akcji ze przy marnej plynnosci na tym papierze moga zrobic doslownie wszystko i spuscic niedowartosciowana spolke w otchlan.
    Tak myślę ,czy doniesienie do prokuratury ,ż BGK zadziałał na szkodę Państwa ?? Wiem ,że nic nie . Chyba maja obowiązek sprawdzić kto podjął personalnie decyzję o sprzedaży, jakie biura w tym brały udział ?? Syf w tym kraju i coraz większy ???
  • Re: PAKIETY AKCJI FASNG Autor: ~ed [79.190.49.*]
    Wczoraj myślałem, że jakieś OFE kupiło i uznałem, że to korzystny ruch.

Niestety my małe żuczki nie wiele możemy.. ja tylko coś jeszcze dokupie po niższej cenie.
  • Re: PAKIETY AKCJI FASNG Autor: ~diw_iw [109.255.94.*]
    nie, to jest Grajdołek... Zal psuc sobie jezyk
  • Re: PAKIETY AKCJI FASNG Autor: ~MLODY79 [86.139.238.*]
    JA ZAMYKAM OCZY I DOKUPUJE.KRESKI H....E ALE WIERZE W FUNDAMENTY

P/OP 3.74 !!!!!!
    ROE 14.89
    WSKAZNIK
    OGOLNEGO
    ZADLUZENIA 49.76
    C/WK 0.86

WIADOMO TE WSKAZNIKI TO HISTORIA ALE MYSLE ZE FASING BEDZIE NADAL SOLIDNIE ZARABIAL. CENY WALUT SA TERAZ SPRZYMIERZENCEM.
  • Re: PAKIETY AKCJI FASNG Autor: ~wilbek [82.210.180.*]
    sypią niemiłosiernie...rynek chyba nie odpuści i zaliczy te 20 dychy
  • Re: PAKIETY AKCJI FASNG Autor: ~ufo [109.107.24.*]
    hehe znowu odezwali sie socjalisci. jak zona wam sie pusci tez zwalicie na p. Tuska? :D

ps
    nie glosowalem na niego ;]
  • Re: PAKIETY AKCJI FASNG Autor: ~amos [83.20.87.*]
    Śmiać mi się chce jak czytam wasze posty,piszecie o czyjeś winie.a czy nie wiecie że gra na GPW to dymanie frajerów.Pozdrawiam wydymanych

• Re: PAKIETY AKCJI FASNG Autor: ~baku [62.121.78.*]
    drobnica sprzedaje z minus 10% 100 akcji a ma pretensje że ktoś sprzedaje pół miliona z dyskontem większym przy tak małej firmie i płynności. Jak kupią IFin to wtedy będziecie dopiero dobierać.
    przestancie pisac o jakims dymaniu. ktos chce sprzedac duzo zybko na raz to musi troche spuścić z ceny.

prawdziwe dymanie to jest tu
    https://www.bankier.pl/wiadomosc/Facebook-znow-zrobil-inwestorow-w-konia-2629938.html

najpier wydymal 1mld ludzi swoich uzytkownikow ktorym ukradl czas a teraz bogatych bankierow ;)
  • Re: PAKIETY AKCJI FASNG Autor: ~kk [79.185.185.*]
    Całkowicie nie masz racji. Ważne jak sprzedaje:Po pierwsze nikt o ty nie wie,wszystko zrobione tak ,żeby informacji nie było i nikt nie przeszkadzał. Po drugie dzielą na 7 Pakietów,żeby nikt nie wiedział kto tymi kartami gra. Po trzecie wybierają temin (to do dyskusji) gdy sternikowi zaczęło brakować akcji. Po czwarte na drugi dzień walą tymi akcjami w rynek. Oczywiste po co sprzedane i komu sprżedane. Układy mafijne i kprupcja w Państwowym Banku ,przez który przepływają pieniądze unijne. 20 mln zł dla tego banku i skarbu państwa to żadne pieniądze. Jak chcieli BOŚ to wydzwoniali do mnie i przeszkadzali w pracy 2 razy,ostatecznie rzuciłem mięsem i sprawę uciąłem .
  • Re: PAKIETY AKCJI FASNG Autor: ~kkk [62.121.78.*]
    Dnia 2012-09-04 o godz. 18:31 ~pojmoj napisał(a):
    > Caly pakiet BGK zostal sprzedany po 20 zl.
    > http://gielda.wp.pl/kat,7511,title,Transakcje-pakietowe,wid
    > ,14898585,wiadomosc.html?ticaid=1f1c2
    pozdrawiam stara
    > ekipe.
    to rzuć mięsem jeszcze raz i spadaj z stąd mały pisowcu.
  • Re: PAKIETY AKCJI FASNG Autor: ~NEMO [193.150.36.*]
    ,,to rzuć mięsem jeszcze raz i spadaj z stąd mały pisowcu. "

Tuskolandia potrzebuje takie durne paly ,ktorym sie wciska kit ze wszystkiemu jest winny PiS,pluja ci w twarz a ty sobie tlumaczysz ze to deszcz pada.Oczywiscie o spolce i zaistnialej sytuacji zwiazanej ze sprzedaza pakietu BGK nie napiszesz nic merytorycznie,bo instrukcji brak.
  • Re: PAKIETY AKCJI FASNG Autor: ~SHUN [94.246.150.*]
    niestety cała sprawa śmierdzi... co w żaden sposób nie rozwiewa czarnych domysłów nad firmą...kiedyś BGK nie chciał słyszeć o cenie poniżej 35 zł...ale jak wiemy "mafia" ma dłlługie ręce:(
  • Re: PAKIETY AKCJI FASNG Autor: ~kkk [62.121.78.*]
    Jak nie wierzycie w Fasing to sprzedajcie i do widzenia. Przecież ta firma jest tak "cienka" bez przyszłści, zadłużona, po prostu "bankrut". ceny i tak wzrosna ale bez was.
    hoho jakie tu ciekawe towarzystwo. od kiedy to ciemnogrod na gieldzie gra. duzo tu PISdzielcow? :)
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [83.168.108.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: PAKIETY AKCJI FASNG Autor: ~kk [79.185.185.*]
    Tak jeszcze siedzę to wam odpiszę. Tych 2 ostatnich zbędnych epitetów politycznych używacie niepotrzebni, w pewnym stopniu to wskazuje na wasz wiek i zadanie jakie macie tu do spełnienia. Mam swój wiek i doświadczenie możecie pisać wcale się nie obrażam i denerwuje.To co napisałem poprzednio całkowicie podtrzymuję i popieram ,trochę zrobiłem błędów literowych niepotrzebnie. Dodam jeszcze, że wyrażnie było widać ,ten sam automat ( z tego samego biura ) ,przekładał akcje i suwał zleceniami dzisiaj co poprzednio,z tą róznicą,że trochę ulica podebrała. Po tym jak państwowy BGK, który powinien być najbardziej wiarygodny,wspiera układy mafijne w Polsce postanowiłem z GPW w Wa-wie skończyć,chociaż byłem tu od 1991/92.
    nie wiem gdzie tu widzisz PO jednak jedno jest pewne. pIsDZEILCe macie duza fobie razem z waszym goru chorujacym na schizofrenie. jak widac fanatyzm jest grozny
    ps jak zawsze ciemnogrod za wlasne nieudacznictwo obwinia rzad lub ten niedobry los.
    jak nie wiesz co inwstowac to idz do amber gold - tam twoi parrtyjanicy z pis dobrze inwestuja ;)
  • Re: PAKIETY AKCJI FASNG Autor: ~sobek [212.191.81.*]
    czego sie goraczkujesz misiu pluszowy? tez cos dostales od donaldinio ze tak bronisz ukladu? myslisz ze tylko pisowcy widza przekrety ekipy rzadzacej? wyjdz na ulice i pogadaj z ludzmi ktorzy nie chodza na wybory i nie popieraja zadnej opcji bo juz dawno zrozumieli ze wszyscy kradna ale obecna ekipa jest na tyle bezczelna ze w niczym nie widzi problemu. wylacz telewizor i zacznij myslec. to naprawde nie boli!
  • Re: PAKIETY AKCJI FASNG Autor: ~majkel [89.75.69.*]
    Mamy czas, mamy czas, czas nie goooni nas.. :) Nizej niz 20zl nie spadnie bo nie po to kupowal po 20 zeby ze strata sprzedac wiec ja zostaje tu dalej i spokojnie czekam na WLASCIWA cene.

Pozdrawiam wszystkich wytrwalych fasingowcow :)

P.S. Czy FSG nie powinien sam podjac jakis krokow w obecnej sytuacji ? Skupic akcje albo zglosic sytuacje gdzie trzeba. My nie mamy zbyt duzej sily przebicia ale tak liczaca sie spolka chyba cos ma do powiedzenia :p ?
  • Re: PAKIETY AKCJI FASNG Autor: ~pojmoj [79.232.38.*]
    Moim zdaniem sami sie nakrecacie i sprzedajecie a ktos ladnie wykorzystuje i zbiera taniutkie akcyjki do wora.
    Zastanowcie sie tak logicznie : ktos kupuje przeszlo pol miliona akcji malo plynnej spolki tylko poto , zeby sprzedac 10 % z nich z zyskiem 2-3 zlotych ?Tu jest 20,30 a moze i wiecej zl.na akcje w srednim terminie jaknajbardziej realne.
    Mysle ze z tego 17 sto procentowego pakietu zrobia 25% i wtedy bedziemy dobijac do ceny godziwej ale juz bez was na pokladzie !!!
    Co do ceny sprzedazy pakietu przez BGK to pamietajcie , ze oni zarobili na nim 300%
    Cena pakietu musi byc tansza niz rynkowa i cieszmy sie ze nareszcie znalazl sie chetny na kupno tego pakietu.Mysle ze teraz wiecej funduszy bedzie zainteresowanych wejsciem w nasza perle ,bo jest ku temu dobra okazja.
    pozdr.dla wytrwalych posiadaczy
  • Re: PAKIETY AKCJI FASNG Autor: orion2244 [86.63.148.*]
    Republika kolesiostwa działa
    Co do działań PBK no comment

ps. 2013 kurs > 100zł
    sorry BGK
    to co tu ktos uprawia do bezmyslne zanizanie przed odpalem.
    Z SILOM I GODNOSCIOM OSOBISTOM
    TAK JEST JASIU WEZYKIEM
    jak mawial niegdys Kobuszewski w kabarecie "DUDEK"
    pozdr.
    ps. jezeli wywala to dlaczego na dogrywce nie zucil jeszcze tych 600 paru w dol?
    troszku znowu stracil ?
    c.d mojego ulubionego kabaretu "DUDEK"
    ....aaaaa .panie majster a dlaczego z tej rury leje sie woda ?
    ....woda ? woda musi sie lac ..praw fizyki pan nie zmienisz i nie badz pan glab !!!
    ....a aaa ta rura panie majster to do czego ona jest ?
    .....do czego? do czego? Do niczego Jasiu !!! wez kajecik i pisz Jasiu
    .....chamstwu trzeba przeciwstawiac sie silom ...no jak piszesz chamstwu no jak ?...no..no..no a moze i dobrze?...,si lom,silom ..maz Jasiu silom ?..i godnosciom osobistom.....
    P.S mysle ze to doskonale obrazuje ruchy na naszej perelce.......
    niesamowita wrecz okazja do zajecia wiekszej pozycji dla funduszy ?????
    ktora moze sie juz nie powtorzyc !!!!!
    pozdr.
  • Re: PAKIETY AKCJI FASNG Autor: ~greatmongo [62.80.0.*]
    Podobna sytuacja juz kilka razy sie powtarza...

Jak panstwowy wychodzi to spada, ale zaraz ludzie sie orientuja, ze to dobrze, bo dlugoterminowo lepsze fundamenty dla firmy....

Na Fasingu bedzie zysk
  • Re: PAKIETY AKCJI FASNG Autor: ~pojmoj [79.232.24.*]
    za portalem Stockwatch po raporcie finansowym w1-szym polroczu 2012

Fasing - CZ = 4,51
    Kopex - CZ= 12,15

Ten niedouczony maklerek ktory nie widzi tej roznicy powinien jak najszybciej zmienic zawod . On niezna podstaw inwestowania i nie wie ze

Z RYNKIEM SIE NIE WALCZY !!!!!!!!!!!!!!!

zobaczymy ?
  • Re: PAKIETY AKCJI FASNG Autor: ~BartoszW [193.201.167.*]
    Wyluzuj stary na GPW nie ma rynku tylko niska płynność i manipulacje. :-) Mówi co coś nazwa "szulernia"?
    Pzdr
  • Re: PAKIETY AKCJI FASNG Autor: ~kk [79.185.171.*]
    "Nika płynność",w dużym stopniu za sprawą manipulatorów ( biur makleskich). Wyrażnie widać ,że tak suwają zleceniami po lewej i prawej ,przerzucają akcje . aby blokować handel i innym odebrać chęć i energię do podłączenia sie. Przykładów daleko nie trzeba szukać Fasing,Moj,Patentus. Wg mnie to podcinają gałąż na której siedza??
  • Re: PAKIETY AKCJI FASNG Autor: ~BartoszW [193.201.167.*]
    Mnie już dostatecznie znięchęcili do inwestowania na GPW. 8 stycznia na 100 lecie spółki walę wszystko PKC i zamykam rachunek. :-) Tak jak Orion będę inwestował za granicą.
    Pzdr
    do Bartosz
    Gdybyś zamykał i otwierał teraz nowy portfel ??????
    Można wybierać..................do analizy moje typy ( kolejność ważna)
    1.VOG Londyn
    2.GAS
    3,RRR
    SNSS,ZGNX,ANX ------------USA

długi ternin Colt Resources COLTF
    Do Bartosz

Najbardziej obiecująca (wg.mnie)spółka to na LSE (VOG) Victoria Oil Gas
    poczytaj rekomendacje i raporty na 2013 ( znajdziesz w necie)
    W 2013 powinno nastąpić wybicie rzędu kilkaset % na początek

http://www.reuters.com/finance/stocks/overview?symbol=VOG.L

pzdr

[x]
FASING 0,00% 12,70 2025-11-13 15:02:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.