raz zarobiłem blisko 100 % ( 3,70-7 zł ) i od nowa zbieram . Dzisiaj chętni mogli wyrzucać 3 x po 1000 szt po lewej i bez odzewu. Ta podaż 5 tys jutro przejdzie do lamusa.Patrząc na obecną ilość akcji po umorzeniu obecna cena to bezcen.
nie słuchajcie icm-a bo to stary wyga na Yawal-u :D najpierw podkręci atmosferę, później sprzeda pare kilo i za kilka miesięcy napisze że znowu zarobił 100% hehehehhe a tak na poważnie to żartowałem, jedyny konkretny gość na tej spółce pozdro
Paged od połowy lipca ( 9,60 zł ) + 30 % . Obecnie 12,60 zł. Yawal ma 11,1 % akcji Pagedu. Czytając wykres i uwzględniając umożenie akcji Yawalu to ta spółka jest na poziomie około 4 zł ( dla starej ilości akcji ) Ani Pani Buchajska , ani wiadomy fundusz jeszcze nie atakują .Odrzucenie głównej uchwały walnego przez sąd .......i startujemy mocniej.
mimo ze na yawalu akcje jeszcze stoja to icm ma swieta racje.pakiet akcjii pagedu rosnie.zobacz drogi icm na wielton -tam naganialem po 1.7 i mialem go 7 tys. a gdzie jest cena 4 zl.wniose jest jeden-tanie .dobre akcje trzeba trzymac ale i ustalic samemu pulap sprzedazy/pozdro
wyniki maja taki sam wplyw na kurs akcji jak ja na ruch slonca ..czyli niemalze zaden ... w zaleznosci od zapotrzebowania spoldzielnie moze je przedstawic jako pozytywne jak i negatywne ..mniej wiecej w ten sposob .. zysk spolki tu pada kwota .. chocby i 2-3 krotnie wyzsza niz rok wczesniej .. zawiodl analitykow ktorzy spodziewali sie i tu podaje sie kwote z kapelusza .. wyzsza niz osiagnieta przez spolke .. i druga opcja to zysk ktory byl mizerny badz spolka zaliczyla strate .. i dajemy analityka ktory mowi .. pomimo slabego wyniku to spodziewalismy sie tego i tamtego ..stad nalezy ocenic ze wyniki sa pozytywnym zaskoczniem .. manipulacja ..tak ale wielu sie nabiera .. do tego kilka zlecen i zamiast rosnac spada ..zamiast spadac rosnie .. stad takie absurdalne wyceny jak yawal po 4,7 ... i anti po 2,5 ..gdzie yawal ma wartosc ksiegowa szacowana na ok 100 mln (kapitalizacja ok 24 mln) ..przepraszam nie anti ..greeneco ... kapitalizacja ok 22 mln przy wartosci ksiegowej ok 800 tys zl .. nie wspominajac o zobowiazaniach (90%)