Stanie , stanie - za jakieś dwa , trzy lata. Po spłacie zobowiązań kolejna wywrota bo jakoś muszą zarobić - oczywiście po każdej kolejnej wywrocie zawsze ktoś jest wy...ny na maksa . Kursem akcji nikt poza drobnymi udziałowcami sie nie przejmuje gdyż nie one generują zysk dla animatorów tej spółki . Pomyślcie sami spółka , ktora zawsze miała zysk z produkcji i ogromne możliwosci po 4 latach działalności ma ponad 700 mln długu jak podają niektóre źródła ( a ja tym źrodłom wierzę) . Problemem może być wstrzymanie inwestycji infrastrukturalnych w ciągu najbliższych 2 lat no i podpisanie układu z wierzycielami ( część wierzycieli z A2 jest święcie przekonana , że GDDKiA zwróci im pieniądze z gwarancji bankowej , którą DSS musiał złożyć przed rozpoczęciem budowy A2 i sa przeciwko ukladowi.No i pozostaje jeszce pare milionów za zaległe wypłaty .
A w co tu wierzyć - gówno będzie zawsze gównem!Zresztą ta cała giełda to mafia i złodzieje jak te cały zas..ny rząd! To nie jest kraj dla normalnych ludzi!
zagrywki na resbudzie i ifc to celowa zagrywka aby zachecic leszczy do kupowania akcji, a przy tym aby leszczyna uciekała z dss. don patro stoi za spekuła i pewnie chce zlapac akcje dss których troche maja jeszcze leszcze. pokazuje jak dss bedzie wkrotce chodzic
czas pokaże co tu jest grane,ale jak narazie brak konkretów żeby to rosło,będą musieli czymś zachęcić ludzi,żeby kupowali te akcje,bo bedzie tak jak na regnonie,tego gniota nikt juz nie tyka...irek sam się wpędził w kozi róg!
nie wierzę ,na zebraniu z załogą byłem i nasłuchałem sie takich pierdół ,,że głowa boli zero wiedzy zero myślenia ,dalej Małgorzata miesza w tych głowach że niby kopalnia złota ,i takie tam ,syndyk posprzątał a i pozwalniał wrzody a zarząd a piac przyjmować ,wypierka kasy i nic po zatem ,szkoda maluczkich i wycyckanych ,czekam na czwarty rozbiór tego kraju może już piąty
Na zebraniu załogi???? Dlaczego robią co chcą z pracownikami? Są lepsi i gorsi!!!! "Lepsi" dostali zaległe wynagrodzenia," gorsi" nie!!!! I nie ma syndyka, nadzorcy sądowego przy układzie, ani Zarządu modlącego się o przełamanie kryzysu w DSS ochronę miejsc pracy. Dostali układ i nie muszą już przekonywać nikogo że to najlepsze dla pracowników!!!!! i wierzycieli. Taką mamy sprawiedliwość!!!