Główni akcjonariusze mają razem 73% akcji i nie zapisują się na emisje PP, to jakim cudem ta emisja miała wypalić. Czy ktoś to rozumie? To było z góry skazane na porażkę. Zdołowali cenę akcji do groszówek ustalając tak niską cenę PP i sami nie zapisali się na nie??? Co tu jest zgrane? Wydaje mi się że ten scenariusz mają chyba dopracowany, razem z dymisją Grubego żeby zejść jeszcze parę groszy w dół i wywołując panikę na papierze mogą nie źle odkupić się za grosze. A później jedne dobre info wywala kurs w kosmos i są mega zarobieni nie tracąc swoich udziałów.
Tak chłopcze, tak. Wszystko robią, żeby odebrać ci akcje, pod żadnym pozorem ich nie sprzedawaj!!! Nie daj się oszukać! Trzymaj aż do 1 gr! Ty jesteś taki mądry, a my tacy głupi.
na razie nie zamierzam, jak cos pokaza ze robia wtedy byc moze, jest o wiele wiecej ciekawszych spolek niz bankrut do zainwestowania w tym momencie tu ryzyko dla mnie za wysokie, w tym momencie nie maja kasy na dokonczenie laba, wiec co nowa emisja ale tym razem juz nie po 10gr ale np. po 5gr a moze nizej kto wie pewnie informacja sie niedlugo ukaze co zamiezaja i raczej nie bedzie to informacja pozytywna jakos przeciez musza sie ratowac
No cóż, akcji nie oddam, ale widze, że 2 koła wtopiłem, dobrze że nie więcej, bo już się zastanawiałem czy nie dokupić heheh... Upadłość to kwestia czasu, ciekawe co potem
Wanad dzięki że przestrzegłeś mnie przed upadkiem . Udało mi sie sprzedać akcje po 8 gr a kupiłem po 13 gr ale lepiej mieć 40% straty niż wszystko stracić.
Nie rekomendowałem sprzedaży po 8 groszy - ale może się to okazać dobrym pociągnięciem.
Momentów na sprzedaż było kilka - ale niekoniecznie pozwalały na to obroty.
Ps. Pamiętam sesję, gdy kupujący wciągał milion sztuk po 28 groszy - a na koniec sesji dołożył po 29 groszy. Od tamtego czasu niewiele w spółce się zmieniło tak naprawdę - dalej rządzą w niej oszuści - tyle tylko, że wyssali już całą kasę, a akcjonariusze nie dali się nabrać po raz kolejny.