a co jak znów spadnie w dół? Ja kupiłam po 1,2 jakieś 3 m-ce temu, a potem to gówno spadło chyba prawie do 60 groszy. Sprzedałam po 1,38 z zyskiem i cieszę się, że tego gówna już nie mam. Przypadek zadecydował o tym info, a gdyby nie ono zostałabym z tym Anti na długieee m-ce. Ja myslę, że za wielkich wzrostów już nie zobaczycie.
Na DGA akcje doszli aż do 11zł nie pamietam jaki tam był inwestor który wszedł w tą spólkę- sprzedał akcje i zarobil.Ludzie potracili sporo kasy.Nie mam tych akcji ale przyszlo mi na myśl żeby to wam przekazać - to może być też tak samo z tą spółką -uważać
ale co tu duzo gadac, "firma" w baraku za wroclawiem, jedyne co im wychodzilo to emitowanie i handel wlasnymi akcjami. nowy zarzad probuje takze manipulowac jak sie da i wytrzepac forsę z frajerów. jak ktos lubi kupować zapach lasu to jego sprawa. ciekawe kto wlasnie sie pozbyl miliona nic nie wartych akcji. bo kto kupil to wiadomo - leszcze...
KREZUS KUPIL AKCJE BY NA NICH ZAROBIC I TYLE JEMU NIE WYSTARCZY 50% .a wy jak chcecie plyncie z nim albo wysiadka , mialem chrapke na akcje ale niezdazylem kupic mysle ze jak sie wyzej otworzy kupie i nie bede zalowal do 10 zl daleko.Piekna zagrywka otwarcie widel na chwile wysypanie sie leszcza i pusciutki pociag a takowy moze dojechac bardzo daleko.