• notowania Autor: ~www [178.37.136.*]
    DLACZEGO SPADA - kto logiczenie uzasadni??????????
  • Re: notowania Autor: ~karol [88.156.42.*]
    wpakowales sie i szukasz pomocy na forum.
    sprzedaj gniota i nie pakuj sie w szambo .
    Polonia Gola !! :)))
    J.W. jestes amator
    pozdro
  • Re: notowania Autor: ~kris b [83.21.199.*]
    spolka nadnie wraz z notowaniami tonie i wizerunek.zero skupu i dywidend od poczatku notowan.w dodatku pioniery na plecach.a co zrobili z pbg energomontazem poludnie czy polimexem-wystarczy zobaczyc na wykresy.niecj joziu dalej czeka to pioniery pokaza mu naprawde gdzie raki zimuja
  • Re: notowania Autor: ~xxxx [178.42.96.*]
    Jeden mądrzejszy od drugiego. Kupić, zapomnieć, za 1 rok przypomnieć sobie sprzedać i liczyć zyski. Do "kolegi" zakładającego ten wątek. Taka mała rada nie inwestuj pieniędzy, których będziesz potrzebował, za tydzień, miesiąc. Poniewież takie postępowanie wcześniej czy później doprowadzi cię do bankructwa.

Ps z naciskiem na wcześniej. Bez odbioru..... over
  • Re: notowania Autor: ~sterw [178.36.9.*]
    kupilem zapomnialem dzis nie mam nic.nigdy nie wiesz ktora rada jest glupia na rynku
  • Re: notowania Autor: ~kres [79.185.16.*]
    Dnia 2012-06-23 o godz. 12:10 ~sterw napisał(a):
    > kupilem zapomnialem dzis nie mam nic.nigdy nie wiesz ktora
    > rada jest glupia na rynku

Problem polega na tym aby kupić po 3-4 zł i zapomnieć a nie po 70 zł. Zakup po tak niskiej cenie nie daje gwarancji powodzenia ale w przypadku kiedy sprawy pójdą w dobrym kierunku zysk będzie się liczyło w setkach procentów.
  • Re: notowania Autor: ~ccc [81.210.65.*]
    ta jak sie bierze c/z=25 cwk =3,5 to gdzie logika
    trza złapac nisko i poczekac gwaracji dołka nie ma nigdy
  • Re: notowania Autor: ~sterw [77.254.42.*]
    problem wtym ze gowno wiesz i tyle go widzieli.Jak 3 razy zbankrtujesz po 20 latach gry to pogadamy
  • Re: notowania Autor: ostry- [178.235.104.*]
    Czytając ten wątek mam wrażenie że do czynienia mam nie z ludźmi inwestującymi pieniądze ( czyli z założenia o jakimś intelekcie i elementarnym choć wychowaniu, obyciu , wykształceniu itd) lecz z bandą debili po trzech piwach.
    I jest to jeden z powodów dla których kurs spółki zachowuje się tak słabo - po prostu jakaś część akcji jest w rękach "ludzi" którzy nigdy nie powinni znaleźć się na giełdzie.
    Oczywiście ten mniej ważny - najistotniejszy jest ten że na rynku budowlano - developerskim mamy bessę ot i tyle.
    Na dodatek polityka KNF, państwa polskiego i banków w kwestii kredytów sprawia że tylko nieliczna grupa zainteresowana kupnem mieszkania jest w stanie otrzymać kredyt na warunkach które są "do przyjęcia"
    Hossa zaś będzie wtedy gdy ceny mieszkań znajdą się znów na poziomie normalnym a nie wziętym z księżyca , a banki zaczną widzieć interes a nie zagrożenie w finansowaniu zakupu nieruchomości.
    Na to jeszcze przyjdzie nieco poczekać ale już teraz warto środki finansowe inwestować w akcje dobrych spółek takich jak JWC.
  • Re: notowania Autor: ~kris b [83.11.81.*]
    masz racje-chociaz mam akcje roznych spolek w tym jwc to musze stwierdzic ze na innych watkach duzo jest merytorycznej wymiany a na jwc-zero.jacys przypadkowi ludzie z pojedynczymi wyrazami.najczesciej bluzgi.zero o aktywach spolki jej planach raportach finansowych itd.swoja droga jozek nic nie pomaga notowaniom-zadnych dzialan naprawczych a w polonie poszlo ok.100mln.a tu placz plot i lzy i tak przez pare lat
    1. Chyba nie czytałeś ostatnich raportów , właśnie podpisali umowę przedwstępną na sprzedaż nieruchomości w Sopocie - ponad 50 mln.
    Z wcześniejszych warte zauważenia jest złożenie pozwu przeciw W-wie , niedawno bardzo podobną sprawę wygrał Polnord.
    2. Skąd pomysł że Wojciechowskiemu zależy aby akurat teraz kurs wyglądał sensownie?
    To tylko giełdowe leszcze prezentują sposób myślenia - kupiłem więc ma rosnąć, oczywiście natychmiast i dużo , najlepiej 100% w każdą sesję...
    JW lubi kupować akcje gdy jest tanio i ma też wielu kolegów którzy też chętnie kupią tanio, wystarczy zobaczyć kto z nim na tych meczach siedzi , a to Bielecki , a to Oleksy ....
    Zresztą jak miałby sprawić żeby kurs akurat jego spółki rosnął , skoro cała budowlanka i developerka leży na 4 łopatkach i kwiczy?
    Musiałby ogłosić wezwanie , tylko że dla niego to bez sensu jest.
    A w Polonię pcha swoją kasę a nie JWC przecież. A że lubi wywalać pieniądze na marnych kopaczy , cóż , kto bogatemu zabroni.
  • Re: notowania Autor: ~kris b [83.11.81.*]
    przy totalnym braku popytu na misiach.dobre spolki chociaz ratuja kurs skupem.a na akcjach jwc zelazne dno trzeszczy a na plecach pioniery w akcjonariacie.taki gant juz dawno prowadzi skup a ponord juz 3 rok wyplaca dywidende a tu nic.tylko ugotowani ludzie od b.wysokich pulapow
    Na Gancie kurs nie wygląda wcale lepiej mimo skupu, na Polnordzie dopiero wyrok sądu ruszył kursem, wcześniej też był na minimach.
    A jak ktoś siedzi ugotowany od bardzo wysokich poziomów to może mieć pretensje w zasadzie do samego siebie.
    Na giełdę pakują się ludzie którzy pojęcia nie mają o tym jak ona funkcjonuje , a potem jest płacz , że okradli, że prezes nic nie robi, gdzie KNF i inne takie bzdury.
  • Re: notowania Autor: ~sterw [178.36.6.*]
    dupek z ciebie i pieprzysz od rzeczy a kto ma sie ladowac zawodowcy ? Wszyscy wielcy zaczynali od strat i wielu bylo bankrutami Livermoore 2 krotne bankructwo Sparandeo dwukrotne bankructwo poucz sie troche historii inwestycji zamiast sie madrzyc i udzielac super rad.Kazdy kto zaczyna jest zielony przechodzi stopniową transformacje i dochodzi do kasy albo w zdecydowanej wieksziosci ja traci i wycofuje sie to co mowisz to pizdzenie chlopca z podworka
  • Re: notowania Autor: ostry- [95.160.233.*]
    To że się traci przez swoją niewiedzę i głupotę to nie znaczy że trzeba obrzucać błotem wszystkich.
    Kto z nas dwóch natomiast jest dupkiem łatwo się połapać czytając posty, na szczęście takie nieokrzesane typki ja ty szybko stąd znikają oddając swoje pieniądze osobnikom bardziej wartościowym takim jak ja, he.
  • Re: notowania Autor: ~sterw [178.36.184.*]
    pomylka koleś ,pokora w stosunku do ludzi i obrazanie ich nie ma nic wspolnego z zarabianiem kasy.Mozesz byc super wartosciowym chlopcem dla mnie liczy sie wartosc moich pieniedzy
  • Re: notowania Autor: ~kris b [83.21.189.*]
    od 2 dni b.duze obroty jak na jwc.widac ze zelazne dno wytrzymal.czyzby jozek zaczal zbierac perelke za pol-darmo kosztem pionierow.zal tylko tych co oddaja po samych dolach
  • Re: notowania Autor: ~www [77.253.2.*]
    Obroty wykonane są paroma dużymi zleceniami, których nie widziałem w arkuszy :czyli z kieszeni prawej do lewej i odwrotnie"
[x]
JWCONSTR 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.