• co teraz? Autor: ~zie [90.156.56.*]
    co sie będzie tutaj działo? macie jakieś pomysły. Pytanie tylko do akcjonariuszy !
    niestety nie wygląda to kolorowo :( chciałbym zobaczyc tu jeszcze 1 zł, tylko czy teraz po odebraniu licencji jest to możliwe? czym spółka teraz będzie sie zajmować ? a może leci do piachu ??!! może ktoś idzie na WZA ?
  • Re: co teraz? Autor: ~dw [46.113.238.*]
    Dnia 2012-06-07 o godz. 22:10 ~zie napisał(a):
    > co sie będzie tutaj działo? macie jakieś pomysły. Pytanie
    > tylko do akcjonariuszy !
    niestety nie wygląda to kolorowo
    > :( chciałbym zobaczyc tu jeszcze 1 zł, tylko czy teraz po
    > odebraniu licencji jest to możliwe? czym spółka teraz
    > będzie sie zajmować ? a może leci do piachu ??!! może ktoś
    > idzie na WZA ?

a moze byc 1 grosz??bo na to sie zanosi:)
  • Re: co teraz? Autor: ~maly [164.126.133.*]
    nie liczcie na 1 grosz info bedzie pozytywne na dniach i cena w koncu zacznie rosnac za duzy inwestor wszedl zeby to zrobic
  • Re: co teraz? Autor: ~zie [90.156.56.*]
    a o jakim inwestorze mówisz ? Z tego co ja sie orientuję to Inwekap sp. z o.o. kupiła od Spartana Sa wszystkie akcje które ten nabył jakiś czas temu czyli 736 131 szt. nie wiemy po jakiej cenie i nie wiemy w jakim celu ? dla mnie najwieksza zagadka jest to czym spółka teraz będzie sie zajmować. o tej firmie Inwekap mało wiem a w internecie też nie mogę nic znaleźć. w panoramie firm widnieje jako branża: finansowanie, kredyty ?? jeśli jest to duży gracz to chyba powinien mieć swoją stronę internetową - a to jest spółka widmo. Firma mieśli się w Łodzi ul. Pszczelna 54 f i sprawdzcie sobie na mapie. (tam jest domek jednorodzinny - nie biura) poważna firma chyba powinna mieć siedzibę w jakimś biurowcu. poza tym nic o nich nie możzna znaleźć w internecie !! Są w DFP, Texusie i co dalej. za sprawą texusa też mają swoje udziały pośrednie w MDevelopment. Zapowiada się na to że będę musiał wszystkie akcje zapisać wnukowi :(
    niestety nie mogę iść na WZA dlatego gdyby kość z Was sie wybierał to dajcie znać co sie tam działo. pozdrawiam
  • Re: co teraz? Autor: ~zie [193.151.114.*]
    i co dalej ? był ktoś na WZA ?
    co sądzicie, co będzie sie dalej działo ? może ktoś przejmie DFP ?? jak myślicie ?
  • Re: co teraz? Autor: ~zie [90.156.56.*]
    widzę, że wszystkich już wymyło z pokładu. w sumie się nie dziwie bo tutaj kiszka na całego. ale a ja zostałem i się nigdzie nie wybieram. albo pójdę na dno razem ze spółką albo będzie sukces :) sam nie wiem co myśleć. chciałbym być optymistycznie nastawiony ale jak tu być skoro żadnych informacji ze spółki nie otrzymujemy. oczywiście ktoś powie "trzeba było jechać na walne". z chęcią bo mam im parę słów do przekazania jednak nie udało mi się :(
    no nic czekamy na wyniki finansowe za I półrocze - 14.08.2012 bo mam wrażenie że do tego momentu nic się nie wydarzy, a może... jakieś przejęcie??byłoby ciekawie :)
    pozdrawiam niedobitków
  • Re: co teraz? Autor: ~ja [82.145.209.*]
    to gowno chyba nigdy nie ruszy nikt tego niechce obrot zerowy
  • Re: co teraz? Autor: ~ss [89.75.67.*]
    Na szczęście wycofali się z planów dokapitalizowania naszymi pieniędzmi w ramach oferty z PP. Zresztą mają świadomość, że odcięcie PP przy obecnym kursie zwaliłoby go na grosze.

Skoro mają być dwie serie akcji z wyłączeniem PP dla oznaczonych inwestorów, to znaczy to, że ktoś chce kupić akcje spółki i dokapitalizować ją. Obecny kurs akcji to chyba twarde minimum.
[x]
HFTGROUP 0,00% 6,60 2018-05-18 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.