• wyniki Autor: ~xxx [188.33.135.*]
    Co sądzicie o wynikach i prognozie? Jak zachowa się kurs?
  • Re: wyniki Autor: ~dds [178.183.254.*]
    szału nie ma
  • Re: wyniki Autor: ~dds [178.183.254.*]
    szału nie ma

a jak moze sie zachowac kurs jesli spolka mowi ze zarobi kilkanascie procent mniej niz rok temu?
  • Re: wyniki Autor: ~jane [89.74.186.*]
    Wyniki sa rewelacyjne, prognoza równiez ok, w 4 kwartale było okazyjne kupionie armaku i z stąd przesacowny taki wyoski wynik ostatniego kwartału. Dds mam do Ciebie pytanie po co Ty wogle piszesz?
  • Re: wyniki Autor: ~Timofey [79.185.172.*]
    !Pierwszy kwartał rewelacyjny !! Nic dodać nic ująć.Prognozy trochę konserwatywne,może być różnie,przychody pierwszego kwartału wskazują, że w 2012 mogą osiągnąć 300 mln (w prognozie podali ok 265 mln) Kurs reguluje animator wynajęty i opłacany przez spółkę co zechce to zrobi ,nikt tu za bardzo nie podskoczy. Uważam,że program animatora będzie jechał z kursem w górę. Akcje warto jeszcze potrzymać,niech przekroczą 35 zł ::))))
  • 35? Autor: ~xxx [31.174.3.*]
    czy uważasz ze poziom 35 to max na ten rok? A z innej beczki dywidendy ani widu ani słychu
  • Re: 35? Autor: ~Timofey [79.185.188.*]
    Informacja o dywidendzie będzie ,nieoficjalna to na konferencji prasowej (jutro, pojutrze ???) Poziom 35 zl to tak strzeliłem z głowy,tym sugerować się tym nie trzeba ???Co do kursu,może być bardzo wysoki,nawet ponad 50 zl.Arkusz sprzedaży jest całkowicie obstawiony przez program animatora i on potrafi w ciągu sekundy zawierać transakcje i zrobić przetasowanie zleceń !!!! Zresztą jutro zobaczymy co on będzie wyprawiał??:::)))
  • Re: wyniki Autor: lb20001 [77.79.203.*]
    wyniki spolki sa super. wzrosty przychodow i zyskow w kazdym segmencie dzialalnosci. spolka ma nadal super perspektywy bo kurs EUR/PLN jest nadal wysoki oraz istnieja rezerwy w Armaku. wg mnie prognoza ebitda na 2012 troche konserwatywna bo patrzac na wykonanie I kwartalu spolka powinna przekroczyc 40 mln PLN ebitda czyli jakies 33% wiecej niz za 2011 (jezeli wylaczymy zysk z przeszacowania Armaku). Nad sprzedaza zastanowie sie jak kurs przekroczy 40 zeta.
  • Re: wyniki Autor: ~dds [178.183.241.*]
    no i bedzie podwojny szczyt

oglaszam koniec trendy wzrostowego na nieplynnym smiecu
  • Re: wyniki Autor: ~Timofey [79.185.175.*]
    No i już paplał prezes coś tam o dywidendzie ",nie będzie skromna"??? Tylko co to znaczy,od 2007 ciągle zyski przeznaczali na kapitał zapasowy. Niech dadzą 1,5 zł za każdy rok !!Jurczyki będą ostatecznie chcieli zabrać kasę z spólki ??? A ten o szukania szczytów to niech szuka gdzie indziej,na bardziej płynnych spółkach !!! ::)))
  • Re: wyniki Autor: ~xxx [31.174.32.*]
    masz może link aby to zobaczyć?
  • Re: wyniki Autor: ~Akc [94.42.146.*]
    http://www.parkiet.com/artykul/1238025-Zetkama--dywidenda-nie-bedzie--symboliczna-.html
  • Re: wyniki Autor: ~xxx [31.174.32.*]
    thx... czytałem myśle że nas mile zaskoczą...do końca czerwca kurs w granicach 36-38 pln tak typuje
  • art o dywidendzie Autor: ~xxx [188.33.149.*]
    w dzisiejszym puls inwestora jest art. pt. Zetkama o dywidendzie - niestety strefa premium czy ktoś może czytał?
  • dla zainteresowanych Autor: ~xxx [31.174.214.*]
    http://www.money.pl/gielda/wiadomosci/artykul/zetkama;liczy;na;kontynuacje;wzrostow;co;z;dywidenda,160,0,1081248.html
  • Re: dla zainteresowanych Autor: ~Timofey [79.185.174.*]
    Dywidenda, niby 1 zl,mi stanowczo za mało !! Stocwatch przedstawił analizę techniczną (korzystna),tylko po co ??? Piszą bzdury,aby pisać,cały obrót jest robiony przez automat (97 %) ,jak ustawi to może być 60 zł,może być 20 zł ??
  • Re: dla zainteresowanych Autor: ~xxx [31.174.251.*]
    1 pln to symboliczna wypłata-liczyłem na przynajmniej 2 pln-swoją drogą ciekawe na co trzymają tyle gotówki-przejęcie?:)
[x]
MANGATA 0,29% 69,80 2026-05-22 17:02:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.