Rozmawiałem we środę z panią, która odebrała oficjalny telefon CARDA. Pytałem o termin publikacji jakiejś informacji z posiedzenia NWZA. Pani chrząknęła i stwierdziła, że jest na urlopie. Dla uspokojenia dodała, że zorientuje się i za moment oddzwoni. Jak wspominałem, to była środa ;)
@~jarek, byłbym ostrożniejszy w takich oświadczeniach ;). Wiem, że forum bankiera jest tym 'najniższych lotów', ale i tu wspominana osoba może poczuć się 'pomówioną' ;)
Tak czy inaczej, jeśli nawet jest jak piszesz i pani z Carda jest 'zaangażowana', fakt że nie puściła pary z ust świadczy tylko o jej profesjonalizmie. Jej prywatne sprawy nie mają tutaj żadnego znaczenia.
Liczę tylko, że informacja pojawi się w poniedziałek, bo każda zwłoka jest podejrzana - ta już robi się odpychająca. Może ktoś z Balticonu coś wie? W końcu oni na bank byli.
Tak naprawdę to średnio mnie interesuje kto kogo l,ubi i z kim śpi... Bardziej jestem zainteresowany tym że minęło już 9 dni od walnego a komunikatu nie ma...9!!!!!!
Przed chwilą dzwoniłam pod numer 58-305-47-05 odebrała pani i poinformowała, że komunikat będzie jak tylko otrzymają protokół z walnego...hmmm chyba, że coś źle zrozumiałam. Mamy się uzbroić w cierpliwość