Piasłem wcześniej to ale przypomnę jeśli w spółce zachodzą duże zmiany ,które mają zwiększać zyski to na giełdzie przeważnie leci w dół.
Przykład cd projekt bedzie leciał dalej bo jest szansa ze wygra 30 mln od skarbu państwa oraz dobra sprzedaź wiedźmina 2. (- niektorzy akcjonariusze cd red pewnie sie dziwaia czemu taki spadek gdy jest tak dobrze.)Nie mam akcji cd projekt ale koło 3zł godna zainteresowania .więc sadovaya tonie odosobniony przypadek.
Jeszcze Wam mało w dupska dostać ?
Akcjonariat się zmienił , zobaczą wyniki wywala ,dojdziemy pomalu do ceny.
Thomat do 10,6 długo poczekają
Pozdrawiam !
o jakich wynikach leszczy mowisz???? o rocznych gdzie Zysk bedzie ponad 60% wyzszy niz poprzednio......czy o kwartalnych w ktorych tez prawdopodobnie bedzie Zysk mimo problemow ??? wyniki to beda bodzcem ale do wzrostow a nie spadkow
hehe, właśnie czekałem aż nasz genialny leszczu zacznie się wycofywać ze swojego gadania ;) już nie ma mowy o dalszych spadkach, bo w dupe sporo dostaliśmy ;) hehe Ale cośmy sobie dokupili w promocji to nasze :)
Trudno mi uwierzyć jak można tak szybko zmienić się z sympatycznego gościa w złośliwego zakapiora. To o "Byłym leszczu". Myślałam, że lepiej znam się na ludziach. Np. Nowy teraz bardzo mi się podoba, bo otwarcie przyznał sie do swoich porażek i nie robi z siebie super inwestora jak większość odwiedzających nasze forum. Pozdrawiam.
Oj tam oj tam odrazu zakapior !:-D
Zdania jeszcze nie zmieniam a jak będzie czas to przyznam Wam rację ok !!
A jak na razie to moje 5 było graniczna kwota kto miesiąc temu tyle obstawiła ??
Do przemyśleń !! Lubię jak się denerwujcie sadomaniaczki
Dnia 2012-04-25 o godz. 11:15 ~były leszcz napisał(a):
> Oj tam oj tam odrazu zakapior !:-D
Zdania jeszcze nie
> zmieniam a jak będzie czas to przyznam Wam rację ok !!
A
> jak na razie to moje 5 było graniczna kwota kto miesiąc
> temu tyle obstawiła ??
Do przemyśleń !! Lubię jak się
> denerwujcie sadomaniaczki
Mam dla Was lekturke , miło się Was czyta , slowa moje aktualne Wasze no trudno musicie pogodzić sie z bzdurami jakimi napisaliscie , sami napisaliscie - taniej nie bedzie....
Zaczynamy plywac coraz blizej dna ha ha ha , ha ha ha , 3,20-------------2,85 ......
Kto chce mnie opluc ......... prosze bardzo , lecz pamietaj zebys sie nie zblaznil - ynwestorze
Wasz ujadacz jadem plujacy ........
byly leszcz
HA HA HA przecież leszcz to gołodupiec i porąbaniec ,ja naganiam na wzrosty bo mam akcje i chcę sprzedać wyżej a on nagania na spadki a przecież na tych akcjach krótkiej pozycji zająć nie można .O co się temu przygłupowi rozchodzi to już nie mam pojęcia.
Przegrał kase i już nawet nie jest leszczem tylko gołodupcem.
Oj Dyzio Dyzio jesteś tutaj od niedawna i nie chce mi się tobie tłumaczyć za krótki , jesteś tak i jak twoja pozycja.
Ja tu ludzi odganialem od marca - od zakupu , a ty naganiasz na zakup od tygodnia ty kumasz różnice......
Jesteś nachalnym naganiaczem ubieraczem na krótko , lecz sądząc po kursie gamoniu , leszcze odplynely .....
I w poniedziałek wrocimy do jazdy w dol , także uważaj by nie zostać golodupcem a także by po prostu ludzie w przyszłości się z ciebie nie śmiali na bankierze
No właśnie, kurs był na takim poziomie jak dzisiaj a potem zaliczył 2.50 tym wątkiem pokazujesz tylko jak dyzio zarabia a Ty wyjesz bez efektów.Podaj jeszcze te w których pisałem żeby kupować po 1.40 - bądź dokładny.
Kurs nigdy nie dotarł do bariery 1,40 ale kto wie może to być szybciej niż myślą co niektórzy...
Zawsze powtarzałem ze skoro potrafisz tak oskubać czytaj zarabiać na leszczach to chwała Tobie , to Ciebie słuchała ta cała rejterada ynwestorów czytając KOSMOS - z czego się pytam ???
Przewalanie z wora do wora przez trzech czterech spekulantów siedzących obok siebie i sztucznym zawyżaniu kursu .... tak działa szulernia
Potem jeden gamoń z drugim patrząc i szkląc oczy pomnażając wirtualne pieniądze idą jak takie osiołki za hasłem ...... brać jak pan karmi ...... Twoje zdanie na temat gamoni , przepraszam inwestorów i po co to ...
Twoja strategia jest prosta nagonić gamoni , wycyckać z kasiorki i sio , moja jest inna nie dajcie się dymać przez SADO rękoma Twoimi ........... przekaz czytelny.
Dzisiaj typowe podbicie jakich widziałem tutaj wiele razy , po to aby zanurkować w piątek.
Widać że masz coś z główką nie teges.
A kurs nie tylko dotarł do 1.40 ale zaliczył nawet 1.35 w dniu 22 listopada.
Poproś kogoś niech ci to pokaże na wykresie- i napisz koniecznie skąd przybywasz geniuszu.
To tak dla odświeżenia waszej pamięci i pokory dla co niektórych ....he he he he he
Popatrzcie sobie to do was młody akcjonariat na daty.........
26 mln straty ............................ no kto to kupi