ja zawsze decyduje i wiem co pisze i lud jest ze mną...,takze jutro brac od rana bo bedzie drozej i to ja wam mowie, a moje wrozby maja 99%sprawdzalnosci:)
tu juz nie ma czasu na spadki, gra moze juz isc o wszystko, nawet raport kw juz blisko, ale mysle ze przed bedzie jednak info z młyna:), takze na spadki nie pozostalo juz nic miejsca, mozna w ciemno brac, bo bedzie tylko polnoc!
rynek leci a my się trzymamy (na razie)więc nie jest źle. ZWG, co do młyna do pamiętaj że pisali że są na etapie 2/3. Jak go skończą to jeszcze testy, ja wolę się nastawić na młyn na jesień. Ale info o przejęciu tej firmy CNC by się przydało!
spekula i cwaniaczki wykorzystuja słabosc rynku na skup papiera juz prawie 1mln obrotu, gdyby nie slaby rynek to byloby napewno 2,60, ale sesja trwa, papier sie wyprzeda i bedzie up, gamonie co oddaja teraz odkupia na wyzszych poziomach! Myslec i dobierac, nie sprzedawac!
wchodze za 100%portfela cena zrobila sie nierealnie niska, az nie moglem sie powstrzymac 2,12 smiech-zapakowane po korek, po 3-ce odsprzedam:), pamietajcie ze NC czesto idzie pod prad rynkow glownych, tu nawet spekula z glownego moze sie zlecie, bo wiedz ze jestesmy przed grubym info!
z analizy technicznej, ktora o dziwo na tej spolce dziala wynika ze z poziomu 2.15 bedzie spore wybicie, jesli ktos liczy ze zjedzie do 1.80 to juz nie ma szans, sami widzieliscie ostatnio jaki popyt sie ujawnil na tym poziomie doszlo do 2,60 w jeden dzien, ale pewnie byli to tez inwestorzy z wieksza wiedza na temat spolki niz przecietni i ładowli za gruby szmal, teraz jak odbije napewno stworzy nowy szczyt:)
kocham miec racje:):):), juz wspinaczka, teraz chyba nikt nie odwazy sie zostac na noc bez papiera, mozna zagrac DT jak sie uda, ale nie miec akcji to blad, jesli po sesji bedzie info to z rana otwarcie z luka i zero szans na zakup!
i tak papier okazal sie mocny...,na szerokim rynku potracili wiecej, ja zatankowalem dzisiaj grubo i mam nadzieje ze jutro zaswieci slonce:), ale nikt nie ma ochoty wyskakiwac w takm czasie, bo mozna juz pociagu nie dogonic!
ostani raport za miesiac, pokazuje ze zakonczenie prac z sukcesem nad mylem zwiekszyl sie , mysle ze w maju, albo na spotkaniu dowiemy sie nie co wiecej .
pomylilem sie przynaje nie ma 3 zl, sadzilem ze tak bedzie , ZWG-naganiacz nie ma odwagi na przyznanie sie do porazki, pie... i pierd...... o odpalach i co i go.........
Piotr ma racje kursem steruje grubas, lub grupa ,,cwaniakow,, i na razie nie puszcza kursu powyzej 2,4 i chyba tyle im wystarcza , zeby....... no co .....??? upchbnac w rynek??? nie wiem
chyba dzisiaj jest ten dzien na stale przebic 2,50...,popyt zatakuje i to z duza sila! Duzo optymizmu bylo na spotkaniu z inwetorami, jesli podpisza kontrakt z kanada-nie tak dawna kupiona fabryka przez KGHM to bedzie kosmos, bo to zwiekszy obroty kilka krotnie, takze wiele innych pozytywow nas wkrotce czeka:)
Zadaj pytanie to moze odpowiem...,a po drugie kursik strzela na polnoc, chyba jednak mam racje ze popyt nie wytrzymuje cisnienia, a po trzecie kazdy na tym forum jest w pewnym sensie naganiaczem:) z ta roznica ze jak ja pisze ze bedzie roslo to czesto tak sie dzieje:)
z moich obserwacji zachowania kursu wyglada to tak...,kursik strzeli z poziomu ok 2.40 w jedna sesje na 3zl, tu widac jasno graja poznanskie wirowki i trzymaja kursik pod 2,50 i zbieraja do wora, po info uwolnia i bedzie 30% w jeden dzionek! tak wlasnie bedzie!
nic sie nie napina , kreca na dt non stop i tyle a tak puscili by na wyzesze pozimy i tyle, a tak to podbitka i wywalanie, cala prawda, a nie zadne zbieranie
kazdy niecierpliwie czeka i sie spina nad tym ze nie ma info...,ale po spotkaniu z inwestorami wiadomo ze mlyn rusza i glownie kghm bedzie kozystal, wyjazd do Kanady przedstawicieli spolki tez nie jest na wakacje, tylko napewno dopinaja jakies kontrakty i to niemale, raport za pierwszy kwartal bedzie bardzo dobry, takze czego tu chciec wiecej i jesli komus sie mazy ze w tej sytuacji kupi taniej niz teraz to sie przeliczy! TANIEJ juz nie BEDZIE! Sukcesywnie coraz drozej, bo coraz to nowi inwestorzy beda sie interesowac spolka, a jak nadejdzie jakiekolwiek info z powyzszych to swieczka na polnoc i zaplacimy duzo drozej...,myslec i kupowac i nie sluchac tego pseudo spekulanta obserwatora zwg:):):)---on nawet spekulowac nie potrafi, bo widac po jego postach ze sprzedaje w dolku i kursik mu ucieka, tak wiec co wtedy robi...,wiesci kataklizmy! PROSTE i PRYMITYWNE!
Dzisiaj zamknie się na 2,37-2.39, a w piątek za 2.27 jeszcze będzie trochę łyknąć, a w następnym tygodniu znowu zabawa między 2,20, a 2,50. Też bym chciał ponad 3zl ale niestety twoje pie....nie do tego nie doprowadzi. Od ponad miesiąca piszesz praktycznie to samo i nie obrażaj obserwatora bo narazie ma trafniejsze przewidywania niż ty.Pozdro
jak ZWG może pisać cały czas praktycznie to samo ...
ZWG nic nie pisz to może w końcu zobaczymy te 3 zł
ja mam akcje więc nie pisz głupot że już tuż tuz i dzisiaj jest ten dzien :))) nic już nie pisz a najlepiej napisz że będzie sapadło :)
Dnia 2012-05-07 o godz. 18:46 ~asad napisał(a):
"Siorbacz, z której wioch pochodzisz, bo śta zalatuje oborą na odległośc."
asad, obora nie obora, tutaj nie ma znaczenia, uważasz, że obora to coś gorszego od Twojej urojonej wyższości, to się mylisz. Nie ważne, skąd pochodzisz, ważne jest co sobą prezentujesz, a Ty mi wyglądasz na pewnego siebie. Mam nadzieję, że życie przed Tobą, a czas zweryfikuje Twoje poglądy. Ten z "obory" ma takie samo prawo do życia, jak ten z "wielkiego miasta" - to tyle na ten temat. Jutro i w następnych dniach rozpoczyna sie gra pod wyniku za IQ i infa (w drodze). Pozdrawiam
Dnia 2012-05-07 o godz. 20:00 ~Jan napisał(a):
> Dnia 2012-05-07 o godz. 18:46 ~asad napisał(a):
> "Siorbacz, z której wioch pochodzisz, bo śta
> zalatuje oborą na odległośc."
asad, obora nie
> obora, tutaj nie ma znaczenia, uważasz, że obora to coś
> gorszego od Twojej urojonej wyższości, to się mylisz. Nie
> ważne, skąd pochodzisz, ważne jest co sobą prezentujesz, a
> Ty mi wyglądasz na pewnego siebie. Mam nadzieję, że życie
> przed Tobą, a czas zweryfikuje Twoje poglądy. Ten z
> "obory" ma takie samo prawo do życia, jak
> ten z "wielkiego miasta" - to tyle na ten
> temat. Jutro i w następnych dniach rozpoczyna sie gra pod
> wyniku za IQ i infa (w drodze). Pozdrawiam
Sam nie jestem ze wsi,ale mądrze prawisz Janie.
Co do papieru to niezle się trzyma. lada moment odpał
przyspieszyli raport...,a to oznacza jedno, jutro odpal i moje wrozby sie spelnia:), maja sie pewnie czym pochwalic, albo jeszcze cos ciekawszego:) do srody +50%
wyglada to na info w drodze...,spoldzielnia wie i zbiera, a nasz biedny obserwator bez akcji, gamon jak zwykle!!!buhahahah, o tej godzinie i zbiora na pol melona, to nie sa zarty:)