Możliwość osiągnięcia 0,54gr do środy. Tak wynika z (podstawowej) analizy technicznej.
W czwartek, jak wiadomo, raport kwartalny. JzG napominał, że samolot się udało kupić, więc możemy się spodziewać kolejnej skokowej zmiany na plus. Prawdopodobnie rozwiążą rezerwę, więc wartość spółki skokowo wzrośnie.
Dnia 2012-03-09 o godz. 16:47 ~Kacej napisał(a):
> Czekam dalej.
Sprzedam po 5 zł.
Też o tym pomyślałem że 100% to trochę mało...a groszołapy niech sobie naganiają!Gdzie byli jak rozdawali po 20-21 groli?Pozdrawiam
Napiszę Wam tak, przed chwilą skończyłem czytać komercyjny raport prawie 50 stron, za który dałem 500 dolców w marketpublishers.com i jestem zdumiony. Audytorzy podkreślają trend, dofinansowania i pokazują, że u konkurencji było znacznie gorzej w chudych latach. Według nich spółka jest ryzykowna i skrajnie niedoszacowana, rekomendacja dług. kupuj, reko krótkoterm. akumuluj, najlepsze jednak prognozowanie w przyszłości - nawet 3 funty/akcje.
Daj boże by im sie przetrwać udało.
-----------------------
Pozdr. JAcek
Dnia 2012-03-09 o godz. 17:13 jacek_z_grochowa napisał(a):
> Napiszę Wam tak, przed chwilą skończyłem czytać komercyjny
> raport prawie 50 stron, za który dałem 500 dolców w
> marketpublishers.com i jestem zdumiony. Audytorzy
> podkreślają trend, dofinansowania i pokazują, że u
> konkurencji było znacznie gorzej w chudych latach. Według
> nich spółka jest ryzykowna i skrajnie niedoszacowana,
> rekomendacja dług. kupuj, reko krótkoterm. akumuluj,
> najlepsze jednak prognozowanie w przyszłości - nawet 3
> funty/akcje.
Daj boże by im sie przetrwać udało.
> -----------------------
Pozdr. JAcek
JzG ile zostalo Ci walora?
310 tys. na mocnym plusie, wiele razy część obrócona, prawdopodobnie 200 K zostawię na kilka lat i nie będę z tym nic zrobił, pasjonaci i tyle. Mam do Was pytanie, kto zna Michała Lorenca, który teraz zajmuje się poduszkowcami dla sygnity? Co z zarzutami i sprawą z optimusem? może ktoś to coś wie i śledził tę sprawę? bardzo byłbym wdzięczny za różne info kierowane na priv
P.S na serenity dzięki timingowi mam w ten sposób 30 % akcji za free i też to zostawiam do nieskończoności
pozdr. Jacek
Dnia 2012-03-09 o godz. 17:45 ~LUKA napisał(a):
> screena poprosze bo nie wierze
Chłopie od kiedy siedzisz na tej spółce? W tym temacie napisały 3 osoby które najdłużej siedzą na tej spółce a Twój nick i IP jakoś wydaje mi się obce. Jak szybko się pojawiłeś tak szybko znikniesz z wątku AER...żegnam ozięble.
P.S O screena możesz poprosić starą...nara!
Dnia 2012-03-09 o godz. 17:45 ~LUKA napisał(a):
> screena poprosze bo nie wierze
Chłopie od kiedy siedzisz na tej spółce? W tym temacie napisały 3 osoby które najdłużej siedziały na tej spółce a Twój nick i IP jakoś wydaje mi się obce. Jak szybko się pojawiłeś tak szybko znikniesz z wątku AER...żegnam ozięble.
P.S O screena możesz poprosić starą...nara!
witam,troche,nie zagladalem na forum,prowadzenie firmy zajmuje troche czasu..ale widze,ze w jednym nic sie nie zmienia.golodupcy byli,sa i beda .....nie ma co sie rospisywac,firma jest niedoszacowana,ale jest to jej poczatek wiec i wieksze ryzyko.jednak premia za to ryzyko moze byc bardzo duza.kazdy powinien podjac decyzje samodzielnie..pozdrawiam
Raport o którym pisze Jacek i w którym jest podobno rekomendacja kupuj ukazał się 1,03,2012
a więc przed infem o przyznaniu Aer dotacji na 14 000 000 (podpisali 5,03) więc jej nie uwzględnia a i tak piszą o skrajnym niedowartościowaniu !
a ja mysle ze do czwartku nieprzerwalnie wzrosty beda a jak sie pokaze raport to zacznie sie korekta, oczywiscie moge sie mylic bo jak bedzie tego nikt nie wie ja tam jednak conajmniej do czwartku nic nie robie lub przynajmniej do1 zlotowki ;)
chociaz z drugiej strony slyszalem ze w raporcie jest rekomendacja kupuj cena docelowa 3funty czyli ile to bedzie 15zl?! jesli to prawda to wole nie myslec co sie bedzie dzialo z kursem w najblizszych dniach.. znow pewnie zawiesza kurs i otworzy sie duzo wyzej..
niejaki fajowyadres pisze o tym ze cena docelowa 3funty a raport za 499$ kupil i w nim jest wlasnie ta rekomendacja na stronie nizej:
fajowyadres to pewnie jacek z grochowa.. :) ostatnio siedzi cicho bo pewnie wciaz zbiera perle, wczorajsze duze zlecenia kupna 80k i 100k akcji do 42gr ktos zebral pewnie byly jego lub mamy jeszcze innego grubasa - zbieracza :)
ja aby wklejam wam to co ktos napisal link podalem wyzej a w nim ta osoba pisze o 3funtach sam w to nie wierze ale gdyby okazalo sie prawda to ... kurs 40gr a wycena na 3funty aer moze za 2lata latac po 10zl !
fajowyadres do ~Fikus: to sa dofinansowania na badania nam akcjonariuszom nic z tego na razie nie przyjdzie
natomiast w raporcie w tym miesiacu bedzie uwzgledniona wartośc samolotu który kupili i do nich dotarł i wartośc nieruchomosci we Francji która jest kilkakrotnie wieksza niz kapitalizacja spólki i to samo daje wartośc nominalną, dofinansowania jezeli cos z nich sie urodzi to bedzie dylemat czy 5 złotych czy 15 za akcje
raport brytyjczyków na temat aera mówi ze spółka moze być warta 3 funty za akcje
albo woz albo przewoz - trzeba czekac raportu; do tego czasu bedzie bujac, bo jesli faktycznie ma isc UP, to beda trzepac ile wlezie ludzikow - tylko twarde rczke :-)
Co chcesz? W tamtejszy czwartek, o którym pisałem wtedy, kurs w ciągu dnia dojechał do 0,63 zł.
To że spadło to już inna kwestia - poczytaj sobie o akcjonariuszu, który wysypał kilkadziesiąt % akcji spółki we free-float.
A że zawierzyłem wtedy JzG w kwestii samolotu - cóż, człowiek się uczy, i drugi raz nie wchodzi do tej samej rzeki.