• Co o tym myśleć ?? Autor: ~dycha [95.49.44.*]
    Pytanie do znających i obserwujących tą spółkę . Co myśleć o tych pakietach kilkunasto - tysięcznych jednego dnia po 33,60 zł a następnego po 31,00 zł - co sie dzieje ze spółką ? myślę , że o wyniki finansowe i kondycje spółki nie trzeba się martwić . Dobrze jak by się to przełożyło na wartość akcji , bo narazie to cienko wygląda . Czy jest powód do zmartwienia ?? nie ukrywam , że jestem troszkę zapakowany w akcje . A było tak pięknie .....
  • Re: Co o tym myśleć ?? Autor: ~Dramat dramatów [89.161.21.*]
    Na forum nie szukaj porady, bo nikt nie wie co zrobić.

Taki spadek, że prawdopodobnie jakieś TFI wychodzi z akcjonariatu.
    Pytanie jest takie, ile jeszcze tego mają?

Są dwa wyjscia

1. Spierd*lać razem z rynkiem
    2. Cierpieć i czekać na odbicie i zwyżkę.

Ale jedno jest pewne
    Dzisiejsze info nie spodobało się jakiemuś zarządzającemu.

Ciekawe dlaczego? Czyżby ktoś się doszukał jakiegoś trupa w szafie.
  • Re: Co o tym myśleć ?? Autor: ~SZAMAN [46.186.39.*]
    o strate nigdy bym się nie martwił gdyby to byla strata zrealizowana.Bo to co najbardziej rani dusze i portfel to strata niezrealizowana bo dziś jest -17 % (co już jest nienormalne na rynku byka) jutro może być kolejne -17 % i tak będziesz czekał aż się w końcu kapitału pozbędziesz.Ja już dawno bym sprzedał.Teraz te akcje nie są żadną okazją bo tańsz są coraz mniej warte i taka jest prawda.Zresztą najprawdopodobniej ze spłóką dzieje się coś niedobrego duzi to wiedzą i wywalają
  • Re: Co o tym myśleć ?? Autor: ~SZAMAN [46.186.39.*]
    no nie musisz wszystkiego od razu sprzedawać (co prawda ja gdyby mnie spotkało coś takiego od razu bym sprzedał wszystko) ale możesz sprzedać np połowe i zaczekać, wtedy stracisz mniej.Zagrasz na dwa fronty.Ale lepiej wywal wszystko PCR albo PKC.Spokojnie będziesz spał.Po co chodzic niewyspanym do pracy , głowa potem będzie bolała.
    Bierz Getin holding , Pulawy, Mennice, KGHM i NG2/CCC tam odrobisz straty
[x]
GLOBCITYHD 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.