• Dziś wracamy na północ!!!! PKC Autor: ~mrx28 [62.182.227.*]
    Brać i jeszcze raz brać gdy jest promocja!
  • Re: Dziś wracamy na północ!!!! PKC Autor: ~rafkes [89.69.115.*]
    Brałem po 8 gr mam nadzieję że choć po te 9 gr uda się sprzedać, ta spółka na to zasługuje :)
  • Re: Dziś wracamy na północ!!!! PKC Autor: ~zgred [78.133.254.*]
    Dnia 2012-03-01 o godz. 09:59 ~rafkes napisał(a):
    > Brałem po 8 gr mam nadzieję że choć po te 9 gr uda się
    > sprzedać, ta spółka na to zasługuje :)

Na co zasługuje spółka ?? za to że oszukiwała wszystkich i zamiast nowej emisji zrobiła wniosek o upadłość. Straciłem na niej bardzo dużo i niestety życzę zarządowi żeby odpowiedział za swoje oszustwa i nieudolność. Kase w końcu za coś brali a to co zrobili z firmą i jej majątkiem to jest po prostu straszne.

Wg mnie spólka zasługuje na przejęcie w celu wykorzystania stratu podatkowej i jej wartość w związku z tym to ok 4-5gr. Pamiętajcie że kazdego dnia marnuje się jej majątek i strata rosnie.
  • Re: Dziś wracamy na północ!!!! PKC Autor: ~rafkes [153.19.31.*]
    Hmm to rzeczywiście nie wygląda za dobrze, ale bacznie będę się temu przyglądał ;)
  • Re: Dziś wracamy na północ!!!! PKC Autor: ~Elmo [83.10.49.*]
    Zgred najmocniej przepraszam ale co znaczy określenie ceny na podstawie wskaźnika "wg mnie" ??

Natomiast "wg Mnie" ta spółka jest warta 53gr i jest bardzo smacznym kąskiem do przejęcia przed dużą spółkę. Tylko jak ja to udowodnię, albo Ty swoją rację? Na jakich podstawach? po fazach eufori mamy ostudzenie i powrót z 10gr na mniejsze przedziały. Nic dodać nic ująć. Jeśli ktokolwiek mówi że zna przyszłą cenę spółki na giełdzie jest idiotą (chyba że zna poufne dane). Także proponuję zobaczyć wykres w przyszłych miesiącach i okaże się kto miał szczęście w wycenie.

Jedno jest pewne, że na spółce przy dobrych wiatrach (układzie) będzie można dużo zarobić, mamy do czynienia z zagrożonymi aktywami po zagrożonej cenie. Tu będzie mógł być duży procent do zdobycia i nie jeden będzie mógł się przejechać tym audi q7. Narazie mamy hazard.

Żadnego merytorycznego tematu jak na spółkę notowaną na gpw nie znalazłem, na NC jest więcej sensownych wypowiedzi.
  • Re: Dziś wracamy na północ!!!! PKC Autor: ~ZORRO [46.169.178.*]
    Sensowne wypowiedzi też tu są. Poczytaj Mar, ja też nieco swego czasu naskrobałem. Kto czuje pismo nosem zbiera i nie oddaje bez sensu.
  • Re: Dziś wracamy na północ!!!! PKC Autor: ~rafkes [89.69.115.*]
    Wskaźniki mówią by kupować. Ja mam po 8 gr może przełamie granicę kupna po 10 gr, jest w stanie to zrobić.
[x]
ADVADIS 0,00% 0,01 2015-11-13 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.