nie wiem czy ma to jakikolwiek zwiazek z ostatnimi ruchami, ale taka ciekawa sprawa. w sobote bawilem sie w warszawskiej platynie. ci co chodza w miasto wiedza o co chodzi. zabawa, zabawa, wodeczka, wodeczka i patrzymy ze znajomymi - wchodzi patrowicz junior ze świtą. kilka osob nie znalem nawet z widzenia. wyslalismy najmniej pijanego do przeszpiegi i okazalo sie to jakis alkor trade. ok, bylo minelo, zapomniałem. a teraz patrze, ze caly ten alkor trade ujawnia sie w bm mediacal i finhouse. oni kombinuja razem? czy ktos cos o tym wie, czy ktos cos moze napisac wiecej????? napisałem o tym na FIN, pytam na BMM. gdzie idziej tego alkora nie widze. stronka tez niewiele mowi. na stronie BMM bynajmniej nie ma nic poza oficjlanymi danymi.
Dnia 2012-02-25 o godz. 18:37 ~pudel_1981 napisał(a):
> nie wiem czy ma to jakikolwiek zwiazek z ostatnimi ruchami,
> ale taka ciekawa sprawa. w sobote bawilem sie w
> warszawskiej platynie. ci co chodza w miasto wiedza o co
> chodzi. zabawa, zabawa, wodeczka, wodeczka i patrzymy ze
> znajomymi - wchodzi patrowicz junior ze świtą. kilka osob
> nie znalem nawet z widzenia. wyslalismy najmniej pijanego
> do przeszpiegi i okazalo sie to jakis alkor trade. ok, bylo
> minelo, zapomniałem. a teraz patrze, ze caly ten alkor
> trade ujawnia sie w bm mediacal i finhouse. oni kombinuja
> razem? czy ktos cos o tym wie, czy ktos cos moze napisac
> wiecej????? napisałem o tym na FIN, pytam na BMM. gdzie
> idziej tego alkora nie widze. stronka tez niewiele mowi.
> na stronie BMM bynajmniej nie ma nic poza oficjlanymi
> danymi.
słabo szukałes. są tez w compress. w czwartek chyba to oglosili. na stronie tez jest to podane (tej calej spolki alkor trade)
I już wiadomo skąd się wzięły ostatnie wzrosty na konkretnych obrotach. Wg mnie papier jest cały czas konsekwentnie zbierany od słabych rączek. Akurat tą spółeczkę mam nie prześwietloną, ale już rozumiem komunikaty po ogłoszeniu progu, że chcieliby zwołać NZWA. Mamy kolejnego Hermana i rajd na 10zł?
Czy ktoś coś wie więcej o Alkor Trade? Strona jest dosyć skąpa więc właściwie nic nie wiadomo o nich. Czy to znaczy, że młody i stary Patro będą teraz robili inwerstycje przez takie spółki ja ta? Ogólnie nie znane. No chyba, że ktoś z was wie więcej o całym tym zamieszaniu...
Dnia 2012-02-25 o godz. 19:18 ~Kuźniar napisał(a):
> I już wiadomo skąd się wzięły ostatnie wzrosty na
> konkretnych obrotach. Wg mnie papier jest cały czas
> konsekwentnie zbierany od słabych rączek. Akurat tą
> spółeczkę mam nie prześwietloną, ale już rozumiem
> komunikaty po ogłoszeniu progu, że chcieliby zwołać NZWA.
> Mamy kolejnego Hermana i rajd na 10zł?
Czy ktoś coś wie
> więcej o Alkor Trade? Strona jest dosyć skąpa więc
> właściwie nic nie wiadomo o nich. Czy to znaczy, że młody i
> stary Patro będą teraz robili inwerstycje przez takie
> spółki ja ta? Ogólnie nie znane. No chyba, że ktoś z was
> wie więcej o całym tym zamieszaniu...
Obroty obrotami, ale już od dawna się uspokoiło. Oby temat z Don Padro był prawdziwy :) Czego i sobie i Wam życzę :D
Dnia 2012-02-25 o godz. 18:37 ~pudel_1981 napisał(a):
> nie wiem czy ma to jakikolwiek zwiazek z ostatnimi ruchami,
> ale taka ciekawa sprawa. w sobote bawilem sie w
> warszawskiej platynie. ci co chodza w miasto wiedza o co
> chodzi. zabawa, zabawa, wodeczka, wodeczka i patrzymy ze
> znajomymi - wchodzi patrowicz junior ze świtą. kilka osob
> nie znalem nawet z widzenia. wyslalismy najmniej pijanego
> do przeszpiegi i okazalo sie to jakis alkor trade. ok, bylo
> minelo, zapomniałem. a teraz patrze, ze caly ten alkor
> trade ujawnia sie w bm mediacal i finhouse. oni kombinuja
> razem? czy ktos cos o tym wie, czy ktos cos moze napisac
> wiecej????? napisałem o tym na FIN, pytam na BMM. gdzie
> idziej tego alkora nie widze. stronka tez niewiele mowi.
> na stronie BMM bynajmniej nie ma nic poza oficjlanymi
> danymi.
Tak mocna spółka i tak niska kapitalizacja. To tego modny i atrakcyjny model biznesowy. Patrowicz? Wolałby nie...
typ raportu Raport bieżący
numer 5/2012
data dodania 2012-03-15 16:22:10
spółka BM Medical Spółka Akcyjna
Istotna informacja
Zarząd BM Medical S.A. niniejszym informuje, iż w ramach działań mających na celu dalszy rozwój Spółki oraz poszerzenie obszaru jej działania, podjął rozmowy w sprawie zakupu dystrybutora preparatów farmaceutycznych.
Ze względu na poufny charakter negocjacji na obecnym etapie nie jest możliwe ujawnienia zarówno nazwy właściciela dystrybutora, z którym prowadzone są rozmowy, jak i szczegółowych danych o podmiocie, którego dotyczy transakcja.
Zarząd BM Medical S.A. wyraża jednocześnie nadzieję, że transakcja zostanie pozytywnie zakończona w II kwartale 2012 roku.
Podstawa prawna:
§ 3 ust. 1 Załącznika nr 3 do Regulaminu ASO "Informacje bieżące i okresowe przekazywane w alternatywnym systemie obrotu na rynku NewConnect".
nie wiem czy ma to jakikolwiek zwiazek z ostatnimi ruchami, ale taka ciekawa sprawa. w sobote bawilem sie na imprezie zorganizowanej dla psychiatrów. zabawa, zabawa, wodeczka, wodeczka i patrzymy ze znajomymi - wchodzi prof. Vittorino Andreoli ze świtą. kilka osob nie znalem nawet z widzenia. wyslalismy najmniej pijanego do przeszpiegi i okazalo sie to jakis alkor trade. Byl tym pacjentem o ktorym rozmawialo szanowne grono specjalistow od zaburzen umyslowych. ok, bylo minelo, zapomniałem. a teraz patrze, ze caly ten alkor trade ujawnia sie w bm mediacal i finhouse. oni kombinuja razem? czy ktos cos o tym wie, czy ktos cos moze napisac wiecej????? Czy beda testowane leki psychotropowe przez prezesa Alkor Trade osobiscie ???