Ale numer. Muszę przyznać spodziewałem się jakiejś bomby ale to przeszło moje oczekiwania. Jak napisał Znawca wszystko jasne :). Chyba tylko nas 3 zostało.
Czyli scenariusz się potwierdził. Informacja o pojawieniu się inwestora musiała dostać się w niepowołane ręce i rozproszyła się po rynku jak świeże bułeczki. Rynek sam nakręcił duże wzrosty do tego rekomendacja Dr. Kaliwoda i zarząd mógł obawiać się wrogiego przejęcia. Uchwalił emisję po 75 groszy z pakietem kontrolnym, więc w tej spółce naprawdę nie jest za ciekawie. Oczywiście cała ta sytuacja działa in plus dla nas akcjonariuszy.
super, ze bedzie debiutowal, tylko w krs online nie ma takiej firmy. wi innych serwisach tez. to chyba taki cichociemny inwestor. ma nadzieje ze zaplaci za akcje gotowka.
Najprawdopodobniej jest to spółka akcyjna w organizacji, obejmują akcje po 75 groszy, przy obecnym kursie ich majątek wzrasta prawie 2x. Spółka akcyjna w organizacji nie musi być wpisana do KRS. Zarejestrują się, wejdą na giełdę i tak dalej. Trochę tutaj śmierdzi. Zauwazyliście, że zaczęło pojawiać się sporo naganiaczy ?
Pewnie wynika to ze sporych obrotów. Groszoroby lecą jak muchy do g... . Pytanie czy ta spółka ma czyste intencje czy nie. Obronić mogą się tylko wynikami. Zobaczymy co będzie po pierwszym kwartale. Intryguje mnie ta rozgrywka. Nie podoba mi się cena emisyjna, ale to info które się pojawiło jest po to aby uspokoić rynek. Ktoś zebrał akcje. I poszło dalej. Nie mniej nadal czekam na dalszy ciąg. Kto wie czy to ostatnie pozytywne info.