To info jest dopiero początkiem 1 częścią informacji, kto je dziś źle zinterpretuje góra za tydzień będzie beneficjentem informacji, która wywinduje kurs na min. 3 zł!
W raporcie jest bowiem jasno napisane, że nie dla psa kiełbasa, a dla konkretnego - który zapewne stanie się głównym udziałowcem. Myslicie, że gdyby chodziło o "wyleszczenie" to tak intensywnie by zbierał? Zobaczcie na tko, jaki wielki kosz już ustawił i tylko czeka na wasze akcje.
Skoro spółka tak zadbała o akcjonariuszy że im po takiej cenie emisje funduje. Ktoś na tym zarobi a ktoś straci. Nie mniej moim zdaniem ta cena to skandal i działanie na szkodę spółki.
W kazdym bądź razie Stefano dzisiejsza panika jest całością scenariusza, który jest realizowany. Wywołanie dużych obrotów poprzez wzrost kursu, potem zainicjowanie sypania i zbieranie ile się da, wczoraj kolejne info i kosze już dziś z rana czekają. Moim zdanie za kilka dni przyjdzie info i większość będzie mocno pluła sobie w brodę. Szkoda tylko, że takie żonglowanie informacjami jest praktykowane przez spółkę.
Nie wiem czy ktoś zauważył ale zjazd zainicjował ktoś sypiąc umówioną transakcję z wora do wora. Niezłe jaja tu odchodzą. No to wróciliśmy do punktu wyjścia. Pytanie co dalej?
Jak tam, już nie kupujecie?
Ja kupowałem i wam sprzedawałem. Dzisiaj znowu kupiłem, bo myślę, że @mozza ma rację bo będzie po 2,50 a nawet wyżej znowu wam sprzedam tym razem po 2,82.
Info dla ściemy zapodali cos będzie grubego na spółce, ale konia z rzędem dla tego który wie co.
Teraz każdy w swój grafik może wpisać czy jestem z Wami czy przeciw........