• miałem się nie wypowiadać do 2,5 ale nie wytrzymam tych kilku dni :) Autor: ~mozza [77.237.16.*]
    1. Na początek - dokupiłem dzis kolejne kilka tys dokładnie 6 z hakiem.

2." Głównym czynnikiem warunkującym poziom sprzedaży w okresie IV kwartału 2011 r. był widoczny spadek koniunktury na poziomie usług premium. Widać to w szczególności w całej branży kosmetycznej i chirurgii plastycznej . Moja ocena
    - IV kwartał w branży kosmetycznej, medycyny estetycznej i kosmetologii jest zawsze (!!!!!!!) najlepszy, przynajmniej dla mnie i moich znajomych działających w biznesie - najlepszy okres na plastykę, święta, sylwester, korekta defektów po lecie, okres jesienno zimowy - idealny na zabiegi laserowe, które są dość drogie i trzeba je robić w seriach itd, zainteresowanym podeślę wyniki finansowe z ostatnich 5 lat (działam od około 11 lat w branży). :) Dynamika przychodów - z roku na rok od początku działalności wzrost. Biorąc pod uwagę, że dopiero od marca zaczniemy zabiegi chirurgiczne .... reszte sami sobie domówcie

3. "Dodatkowo nowe placówki, które były otwierane we wrześniu 2011 oraz w IV kwartale nie osiągnęły poziomu rentowności, który jest zakładany na I kwartał 2012" - również tego nie rozumiem, moze ja mam jakąś dziwną firmę, ale nigdy jak do tej pory nie dołożyłem do interesu. Każdy z gabinetów zarabia na siebie, leasingi, pracowników oraz dla mnie oczywiście :). No ale być może gabinety IQ od września nie rozkręciły się, więc liczę na 2012 r.

4. "Mimo nie osiągnięcia zysku w IV kwartale 2011 r., Spółka osiągnie zysk ze sprzedaży w ujęciu rocznym na poziomie 59 404,41 zł. - czy ktoś może mi napisać słownie jaki był zysk ze sprzedaży w całym 2012 ?????? Nie mogę w to uwierzyć i mam nadzieję że poza info o kolejnej emisji pojawi się info z korektą raportu. Czy to jest niecałe 60 tys pln??? Taki zysk netto mam w niecałe 2 miesiące ( a że znany jestem z tego, że jestem zdolny i leniwy pracuje najczęściej 3-4 dni w tygodniu. :))

5. Dodatkowo Spółka zleciał zmianę strony internetowej, której finalne wdrożenie planowane jest na styczeń/luty 2012. - ten wpis w raporcie został zamieszczony chyba po tym jak kilka dni temu napisałem że poza śmiesznym zyskiem 500 tys mają beznadziejną stronę www. Czyli jakiś ruch na plus. P.S. Gdyby zobaczyli moją stronę to,mówiąc kolokwialnie, wyrzuciłoby ich z butów. Ehhhhh :)))))

I tyle moim skromnym zdaniem, ale na mój nos coś jeszcze wisi w powietrzu (in plus).

• MOZZA NA PREZESA IQM!! :-))))) Autor: ~zez [83.23.84.*]
    Stary - wielki szacun, "rozwaliłeś" ten raport na czynniki pierwsze.
    Powiedz mi tylko jedno, skoro dość sceptycznie podchodzisz do raportu, wyłączając konkluzję "....wisi w powietrzu (in plus)...", co Tobą kierowało przy zakupie dodatkowych 6 tys. akcji? :-)
  • Re: MOZZA NA PREZESA IQM!! :-))))) Autor: ~nowy [89.231.126.*]
    przeciez raport był po sesji :)
  • Re: MOZZA NA PREZESA IQM!! :-))))) Autor: ~zez [83.23.84.*]
    Mylisz się @nowy, raport wyszedł o 16:42.

@mozza, czy Ty przypadkiem nie masz już 5%? :-)))))
  • Re: MOZZA NA PREZESA IQM!! :-))))) Autor: ~mozza [77.237.16.*]
    mój chytry plan na przyszłość (niedaleką), na razie cena akcji nie ma znaczenia, może spaść do 70 gr.
  • Re: miałem się nie wypowiadać do 2,5 ale nie wytrzymam tych kilku dni :) Autor: ~Stefano [83.31.201.*]
    Mozza właściwie też nie bardzo rozumiem. Skoro jest tak źle to czemu jest tak dobrze.
    Jak otwieram google i wpisuje chirurgia plastyczna czy estetyczna to zakładów jest zatrzęsienie to raz. Dwa jak ja potrzebowałem coś zrobić to wybrałem najlepszego lekarza jaki był dostępny w Wawie. Cena nie grała roli. Może IQ Medica nie ma takich świetnych i renomowanych specjalistów jak na przykład Ty masz. Co prawda ich biznes jest w powijakach, ale jednak. Tu się liczy renoma. Każdy zanim pójdzie do lekarza sprawdzi w rankingach itd. czy i do jakiego specjalisty się udać.
    Czemu spodziewasz się emisji? Przecież dopiero co weszli na rynek i zebrali kasę. Nawet rok nie minął od ich wejścia na NC?
    Jakie info w takiej branży jak Twoja może być pozytywne in plus?
  • Re: miałem się nie wypowiadać do 2,5 ale nie wytrzymam tych kilku dni :) Autor: ~Znawca [66.90.73.*]
    Emisja musi być bo nie mają z czego się rozwijać, bez emisji ta spółka jest bankrutem. Rozumiesz ? Mamy dwa wyjścia emisja lub przejęcie pakietu kontrolnego. Wielokrotnie podkreślałem, że przychody świadczą albo o wyprowadzaniu pieniędzy albo o naprawdę złej sytuacji IQ Medica na rynku. Przy tak wykazanym przychodzie spółka przez 3 miesiące mogła przeprowadzić maksymalnie 17 zabiegów, co jest liczbą śmieszną, w którą trudno uwierzyć.

Dodam jeszcze to co napisałem w poprzednim poście:

Raport jaki jest każdy widzi. Przychód jest wyjątkowo słaby, można na to spojrzeć z przymrużeniem oka i tłumaczyć to sobie okresem zimowym i tak dalej... ale skoro spółka ma się rozwijać to powinna te przychody kwartalne mieć przynajmniej na poziomach miliona złotych. Spółka po prostu nie ma z czego się rozwijać, więc jedyną drogą jest emisja, prawda ? Trochę mi to przypomina Nicolas Games, ale tutaj prezes nie obiecuje gruszek na wierzbie. Prawda jest taka, że 2 złote były dla kogoś bardzo niewygodne.
    Z innej beczki po dłuższym zastanowieniu, sytuacja może przypominać trochę ochronę przed wrogim przejęciem. Spółka ma jakieś problemy w prowadzeniu swojej działalności, ktoś mógł to zauważyć i zaproponować przejęcie pakietu kontrolnego na pewnych warunkach, które były niewygodne dla zarządu i w obawie przed przejęciem proszą o pomoc inwestora, którym w tym przypadku może być Pan Mozza.Im bliżej ceny emisyjnej tym jest większe zagrożenie ze strony osób posiadających akcje z oferty prywatnej, które mogłyby wpaść w niepowołane ręce. Zauważcie, że zrobił się straszny szum w okół tej spółki. Jeżeli wczoraj ktoś przekroczył progi to ma jeszcze kilka dni na ujawnienie się. Po przeanalizowaniu kilku faktów ten scenariusz staje się dla mnie coraz bardziej realny. Dla mnie spadek przychodów wskazuje na totalny brak zainteresowania ze strony klientów, a bez tego spółka może zostać postawiona w stan upadłości. Dlaczego ktoś sprzedawał wczoraj, według mnie za szybko ? Ktoś coś wie, pytanie: co wie i kiedy ta informacja dojdzie do nas ? Ten tydzień będzie kluczowy.
  • Re: miałem się nie wypowiadać do 2,5 ale nie wytrzymam tych kilku dni :) Autor: ~Stefano [83.31.201.*]
    Powiedzcie że to tylko mi się wydaje, że to brzmi totalnie do bani. Po za emisją i słabym raportem jakie jeszcze informacje mogą być in plus. Kto pozbierał akcje w przedziale 1,6-2. Coś mi tu śmierdzi. Z jednej strony takie g... totalne a z drugiej zebranie takiej ilości akcji. Macie jakąś koncepcję co się może wydarzyć do końca tygodnia?
  • Re: miałem się nie wypowiadać do 2,5 ale nie wytrzymam tych kilku dni :) Autor: ~zez [83.23.84.*]
    @Stefano ma rację. Na pewno tego nie pozbierali drobni, bo by się aż roiło na forum od wpisów. A tu wieje pustką, wymieniamy posty pomiędzy 5-8 osób. Drobnica zrealizowała zysk i sprzedawała akcję hurtem, a ktoś to zbierał jak leci.

@mozza ile zebrałeś w tym poziomie i z jaką średnią?

Poza tym średnia jaka wyszła zbierającemu nakazuje patrzeć, bynajmniej w niedaleką, w przyszłość dość optymistycznie. Ja nie wiem, naprawdę nie wiem co jest powodem dla którego tak ostro ktoś to pozbierał. Przecież na takiej spółeczce niskie obroty nie pozwalają na tak szybką wyprzedaż w takich ilościach jakie wszyscy obserwowaliśmy.
  • Re: miałem się nie wypowiadać do 2,5 ale nie wytrzymam tych kilku dni :) Autor: ~Znawca [66.90.73.*]
    Wszystko masz już podane jak na patelni co dalej ze spółką i kursem.
  • Re: miałem się nie wypowiadać do 2,5 ale nie wytrzymam tych kilku dni :) Autor: ~zez [83.23.84.*]
    @znawca poproszę łopatologicznie ;-)
  • Re: miałem się nie wypowiadać do 2,5 ale nie wytrzymam tych kilku dni :) Autor: ~trendzik [77.252.83.*]
    A pamiętacie...jak ktoś się tu dopraszał e-maila od mozzy...ja myślę, że to był ktoś ze spółki...wiedział o emisji i może chciał złozyć jakąś propozycję wzięcia udziały w ofercie prywatnej...
  • Re: miałem się nie wypowiadać do 2,5 ale nie wytrzymam tych kilku dni :) Autor: ~Znawca [67.159.36.*]
    Wieloletnie doświadczenie podpowiada mi, że spółka najprawdopodobniej uchroniła się przed wrogim przejęciem, które mogło być bardzo dotkliwe zarówno dla samych akcjonariuszy jak i zarządu. Poprzez emisję prywatną najprawdopodobniej zostanie przekazany pakiet kontrolny dla dużego inwestora. Zwyżki pojawiły się 7 lutego, a 8 lutego światło dzienne ujrzał raport Dr. Kaliwoda.

Moim zdaniem 6 lutego zarząd IQM porozumiał się w sprawie przejęcie i doszło do przecieku informacji lub/i doszło do przecieku informacji od Dr. Kaliwoda. Kupowaliśmy to jak w transie, inwestorowi musiał nie spodobać się kurs i najprawdopodobniej postawił warunek 75 gr i ani grosza wyżej. Wyraźny wzrost popytu przy takiej rekomendacji mógł spowodować wrogie przejęcie, więc zarząd przystał na warunek 75 groszy i uchwalił emisję. Wczoraj ktoś musiał już o tym wiedzieć i sprzedał swoje akcje. Jeżeli Pan Mozza ma swoje akcje, ja nic nie sprzedałem, i dodatkowo dokupiłem po 1.79 wczoraj i 1.61 dzisiaj to akcje musiał sprzedać ktoś kto miał je dużo dużo wcześniej i wiedział o emisji.

Jest to tylko hipoteza i nie stanowi jakiejkolwiek mojej rekomendacji do kupna czy też sprzedaży posiadanych przez Was akcji IQ Medica.

A z prezesem i tak się rozliczę :)

• Re: miałem się nie wypowiadać do 2,5 ale nie wytrzymam tych kilku dni :) Autor: ~trendzik [77.252.83.*]
    Znawco, ale w KNF-ie nic nie zdziałasz...już nie raz były takie sprawy...pierwszy krok - to GPW...to jej podległy rynek...
    Hmm, ale duży podmiot to właściwie nie jest zła wiadomość. Oznaczałoby to znaczenie stabilniejszy akcjonariat. Przejąłby kontrolę bo ilość akcji stanowi więcej niż połowę obecnych. Czy naprawdę IQ Medica opłaca się taki ruch. Po za tym cały czas pojawia się jedno pytanie. Kto to kupił. To było 15% FF. To nie jest mało. Sądzisz że ktoś kupował w celu wrogiego przejęcia? Nie sądzę. Zresztą żeby to zrobić musiałby zgromadzić odpowiednią ilość akcji a nie ma nikogo kto przekroczyłby 5%.
    To chyba naciągana teoria. Brzmi rozsądnie ale bez przesady. Warto zastanowić się co oznaczałoby wejście dużego podmiotu do spółki? Mógłby ogłosić wezwanie i zabrać spółkę z rynku. Gdyby była to renomowana marka to na pewno kurs poszedłby tak jak mówi Mozza. Jeśli z Kaliwody nastąpił przeciek to znaczy że wzrost kursu był pod coś innego niż raport. Coś dużego jak mówił Mozza. Zostaje tylko duży większościowy akcjonariusz. Ile czasu mogą potrzebować, aby ujawnić kto to jest?
    Tu jest wykonywany jakiś manewr nastawiony na silne odebranie akcji. Komuś jest bardzo na rękę żeby jutro ludzie wysypali mu do wora ile się da. Nie mniej odbiera te akcje bez zająknięcia. Nie jest to nikt z nas. Bardzo jestem ciekawy co tu się kroi.
  • kilka refleksji Autor: ~drugi most [95.41.218.*]
    Dnia 2012-02-14 o godz. 21:58 ~trendzik napisał(a):
    > A pamiętacie...jak ktoś się tu dopraszał e-maila od
    > mozzy...ja myślę, że to był ktoś ze spółki...wiedział o
    > emisji i może chciał złozyć jakąś propozycję wzięcia
    > udziały w ofercie prywatnej...

Nie wyciągał bym pochopnych wniosków z wpisów na forum. To raz.

Tak jak zresztą pisałem - raport ma się nijak do kursu. To dwa.

Sądzę, że Starzy Akcjonariusze Społki (od IPO) domyslają się kto sypał. To trzy.

Nie wiem (jeszcze) kto zbierał, ale myslę, że wiem dlaczego. To cztery.

Jestem przekonany, że Spółka będzie musiała zrobić emisję (pytanie tylko do kogo i za ile). To pięć.

Na forum nie ma klasycznych naganiaczy, to dobrze wróży:)

W najbliższych dniach spodziewał bym się infa - wtedy powinno się co nieco wyjaśnić.
  • Re: kilka refleksji Autor: ~trendzik [77.252.83.*]
    No, ale przecież już jest info o emisji:

http://www.newconnect.pl/?page=1045&ph_main_content_start=show&id=27431&id_tr=1
  • Re: kilka refleksji Autor: ~drugi most [95.41.218.*]
    Dnia 2012-02-14 o godz. 22:10 ~trendzik napisał(a):
    > No, ale przecież już jest info o emisji:
    > http://www.newconnect.pl/?page=1045&ph_main_content
    > _start=show&id=27431&id_tr=1

Sorki, jakimś cudem przeoczyłem:)

Ale to tylko potwierdza moje przemyślenia:)
  • Re: kilka refleksji Autor: ~Znawca [67.159.36.*]
    >>Autor: ~trendzik [77.252.83.*], 2012-02-14 22:10
    >>No, ale przecież już jest info o emisji:

Informacja o inwestorze, jest to niemal pewne w moim odczuciu.
  • Re: kilka refleksji Autor: ~Stefano [83.31.201.*]
    Kto mógłby chcieć przejąć pakiet kontrolny w IQ Medica? Jakieś typy?
    No nie wierzyłem w jakiegoś powaznego inwestora, ale w opinii zarządu w sprawie pozbawienia prawa poboru jest takie zdanie:
    "Ponadto Spółka wskutek wyłączenia prawa poboru dotychczasowych akcjonariuszy będzie w stanie pozyskać wyselekcjonowanych akcjonariuszy, co przyczynić się może do wzrostu jej wiarygodności na rynku oraz wzrostu dynamiki jej prognozowanego rozwoju."

• Re: miałem się nie wypowiadać do 2,5 ale nie wytrzymam tych kilku dni :) Autor: ~darek [83.23.84.*]
    ja siedze przy flaszce, inaczej tego nie ogarniam! :-))

Zwróćcie uwagę na szybki termin zakończenia całej akcji pt.: "emisja e". Wniosek z tego jeden, na pewno jest juz ktoś kto to bierze, dodatkowo zwiększa swój udział skupując od przestraszonych i jutro też będzie to robił.
  • Stefano ale.... Autor: ~Znawca [67.159.36.*]
    Wystarczy kilku inwestorów, którzy wejdą pod próg, a następnie poprzez pakiety przekazać akcje inwestorowi, który miał ochotę na przejęcie. Dobrze zauważono, że po forum błąkał się ktoś kto próbował nawiązać kontakt z Panem Mozza.
  • Re: Stefano ale.... Autor: ~darek [83.23.84.*]
    Może ktoś to pamięta, kiedy to bylo, jakiś nick ...
    Będę znał poczatek IP, odnajdę właściciela komputera
  • Re: Stefano ale.... Autor: ~mozza [77.237.16.*]
    jest nas kilku na forum, no to liczmy, ile mamy wspólnie akcji ??? Ja jestem tuz pod progiem 5%. Tzn tuż, tuż.
  • Re: Stefano ale.... Autor: ~darek [83.23.84.*]
    @mozza - ok. 1.5% z 5

@mozza nie pamiętasz kto Cię wtedy szukał??
  • Re: Stefano ale.... Autor: ~Znawca [67.159.36.*]
    To może być ktokolwiek z branży lub spoza niej, mało istotne jeżeli inwestor jest pewny, ma kapitał to czy będzie to zakład produkujący kapcie czy co innego nie ma znaczenia.
  • Re: Stefano ale.... Autor: ~Stefano [83.31.201.*]
    Oczywiście domyślam się że to by była akcja tajna łamana przez nie wiem. Tylko IQ Medica oddaje pakiet kontrolny za bezcen. Dla akcjonariusza nie wiem co jest bardziej korzystne. Wrogie przejęcie czy ta emisja. Spółka powinna się skupiać na zysku którego nie ma za dużo bo to jest w jej interesie i w naszym też. Masz dobrą intuicję i jak sądzę wiesz więcej niż przeciętny akcjonariusz. Mozza zapewne też. Więc wywróżcie tu scenariusz na najbliższy miesiąc albo chociaż tydzień. Jeśli walka trwa o przejęcie to zapewne ten co chce przejąc tak łatwo nie odpuści. Pytanie jak to się ma do kursu.
    No i jeszcze jedno...wpłaty mają być do 29 lutego...emisja jest ewidentnie kierowana...jesli ktoś przekroczy 5^ w jej wyniku - to najpóxniej się dowiemu w dniu rejestracji podwyższenia kapitału zakładowego w KRS.
    Ja siedze tylko przy piwku hehe;) No, ale wracając do meritum...już prawie pewien jestem, że ta osoba, która pisała do mozzy była insiderem...druga sprawa - moim zdaniem była obawa przed "wrogim" akcjonariatem to po pierwsze, ale też kapitał się spółce przyda...dobrze ktoś zauważył...wbrew pozorom to może miec pozytywne implikacje, jeśli inwestor - to jakis konkretny podmiot (branżowy lub instytucjonalny) a na akcje będzie lock-up...wtedy to naprawdę nie zdziwi mnie wzorst kursu pomimo tej taniej emisji...wbrew pozorom na wielu spółkach już tak było...
    tutaj jest to ip:

Autor: ~factura [178.182.75.*], 2012-02-12 21:00
    daj kontakt do siebie, a zapewniam cie że będziesz zadowolony, ( mówię o pracy fundamentalnej)

sprobujta - jak bedzie jakis efekt inwigikacji 0 to napiszta:)
  • Re: miałem się nie wypowiadać do 2,5 ale nie wytrzymam tych kilku dni :) Autor: ~darek [83.23.84.*]
    to IP pochodzi z sieci blueconecct, a post wysłany z wawy.

P.S.
    flaszka mi się kończy ;-)
    Czyli teza, że jest to ktoś z iq medica nie została obalona...a wydaje się być nawet jedną z bardziej kluczowych;) jestesmy lepsi niż rutkowski patrol:D
    @mozza śpisz???!!! Wstowej, wungiel do wsi przywieźli!! :)

Rutkowski to by nam mógł buty czyścić!
    My nawet jesteśmy lepsi od o. Mateusza!
    Mozza pewnie kombinuje jak tu się na nową emisję załapać :).
    Pewnie już kilka telefonów wykonał! hahahaha
  • Re: miałem się nie wypowiadać do 2,5 ale nie wytrzymam tych kilku dni :) Autor: ~mozza [77.237.16.*]
    wungiel mówisz, to dobrze im więcej wungla tym lepiej zarobię na grupie psw :) plus dywidenda 20gr (czyli jakieś 20%)

rutkowski - znam osobiście

mateusz - wajchę przełóź
    @mozza a może Ty już jesteś po kontakcie z @factura?
    Wal śmiało, wszyscy już spią, nikt nie czyta
  • Re: miałem się nie wypowiadać do 2,5 ale nie wytrzymam tych kilku dni :) Autor: ~Stefano [83.24.139.*]
    No to armagedon już mieliśmy. Ludzie sypali a ktoś dzielnie zbierał. Spojrzałem na korespondencję Mozzy z Ja i zacząłem się zastanawiać nad takim scenariuszem. Znawca mówił o wrogim przejęciu. Mozza i koledzy zbliżają się do 5% jeśli już nie przekroczyli. Jaka będzie reakcja rynku gdy zaczną po kolei się ujawniać. Ta rozgrywka bardzo mnie ciekawi. Jej finał może być bardzo interesujący. Swoją drogą czy przypadkiem nie Mozzy obawia się IQ Medica :). Ewentualnie jakaś fuzja firm czy coś w tym guście.
  • Re: miałem się nie wypowiadać do 2,5 ale nie wytrzymam tych kilku dni :) Autor: ~Znawca [67.159.36.*]
    Dla mnie jest to jeden z domysłów
  • Re: miałem się nie wypowiadać do 2,5 ale nie wytrzymam tych kilku dni :) Autor: ~kicha [81.219.8.*]
    a moze Mozza to sciema i to on nas ubral?
    Na razie można snuć domysły i pisać coraz to kolejne teorie spiskowe. Jest kilka pewnych faktów, choćby wyniki finansowe, które zgodnie ilustrują to co się dzieje w tej spółce i o czym dobitnie napisał Pan Mozza. Coś wisi w powietrzu. Pytanie co ?
  • Re: miałem się nie wypowiadać do 2,5 ale nie wytrzymam tych kilku dni :) Autor: ~Stefano [83.24.139.*]
    Za nie długo przekonamy się. Jeśli pojawiać się zacznie ktokolwiek powyżej 5% znaczy że się nie wysypał. Jeśli nie to też nie znaczy że się wysypał a że jedynie nie przekroczył 5%. Mozza miał szanse się wysypać po 2 zeta. Zresztą ubranie to pojęcie względne. Cena spółki jest śmieszna. Co by o niej nie mówić w 2010 roku było 141 tys straty a w tym jest 70 tys zysku. Więc zmiany są na lepsze. Oczywiście wszyscy chcielibyśmy 500 tys. Ale może jeszcze się doczekamy. Zobaczymy jak to będzie.
    Wiem już kto się wysypał. W każdym razie to nie Mozza ani nikt z was. Dowiedziałem się właśnie. Gość się wkurzył na emisję. Cóż nie dziwię się jemu. Ciekawe jak to dalej będzie.
    Czy to ktoś powiązany z Investcon lub IPO Doradztwo Strategiczne ?
    Nie. Indywidualny z większą kasą. Co zabawne ktoś to wszystko ładnie pozbierał. Tylko kto i po co. Przydałaby się wróżka.
  • Re: miałem się nie wypowiadać do 2,5 ale nie wytrzymam tych kilku dni :) Autor: ~mozza [77.237.16.*]
    czytałeś?

http://newconnect.pl/?page=1045&ph_main_content_start=show&id=27665&ncc_index=IQM&id_tr=1
    O w mordę:

"Jednocześnie Emitent zawarł z Makro Holding SA Umowę o czasowej niezbywalności akcji , na mocy której Makro Holding SA zobowiązał się przez okres sześciu miesięcy od dnia dopuszczenia do obrotu giełdowego akcji serii E nie zbywać ich na podstawie jakiejkolwiek czynności prawnej, z wyjątkiem sprzedaży akcji w ramach publicznego, giełdowego obrotu po cenie nie niższej niż 4,50 PLN (cztery złote pięćdziesiąt groszy ) za akcję.

Zawarcie powyższej Umowy objęcia akcji stanowi kontynuację realizacji strategii osiągniecia pozycji lidera na rynku usług kosmetycznych, wzmocnienia wizerunku Spółki oraz umożliwienia poszerzenia zakresu działalności medycznej IQMEDICA S.A. Dzięki pozyskaniu silnego Partnera w wyniku zawartej transakcji Emitent oprócz kontynuacji rozwoju w branży medycznej zamierza poszerzać zakres świadczonych usług i rozbudować portfolio wykonywanych zabiegów. Powiększony zakres działalności ma pozwolić przygotować Spółkę do współpracy z NFZ i z Towarzystwami Ubezpieczeniowymi w najbliższym czasie."

Ale jaja. Dzięki Mozza za info. Nie zauważyłem. No to jesteśmy w domu :).
    dziękujemy za akcje wczoraj i dziś :) No to panowie pijemy szampana :)
    Twoje zdrowie Mozza. Zdrowie też znerwicowanego znawcy i wszystkich którzy dotrwali do dziś :).
[x]
IQMEDICA -10,81% 0,66 2012-07-04 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.