to nie wszystko kurs zejdzie do 12 gr to ich metoda , robite numeru od poczatku ,dobrze ze tu parówy nie ma , sami są głupsi , wydymali ich z legeala teraz pilnują sie
tak już jest na giełdzie-ale doświadczenie mi mówi że właśnie na takich spółkach najlepszy zarobek-chociaż faktycznie ryzyko największe-ale co np z makory raport ok-i dupa
no tak ale od razu tam nie było -kupiłem legala za 0,1-i myślałem że koniec a on zrypał się na 0,07-a chyba widzieliście jak spadał-dopiero ostatnie sesje przyniosły to co widać teraz-a nie było różowo-a wpisy jakie były-zresztą zobaczcie sami.pozdrawiam
jak dla mnie z rana ostudzili zapaly.....zeszli w dol i teraz jakby ktos zaczynal czyscic arkusz spokojnie bez budowania jazdy...jak dla mnie kazdy juz wywalil bo liczyl na kolejne spadki ale zobaczymy co bedzie...jak zbiora 19 i 20 groszt to koniec mozliwy jeszcze na zielono
po zachowaniu kursu mam wrazenie ze niebawem bedzie jakies info......i ktos o tym wie i zbiera....dzis tylko wysypal z rana zeby zrobic ladna korekte i mu wyszlo idealnie ale na koniec dnia moze isc up