powtórka z piątku. pół godziny przed infem podbitka, zeby z wyższego poziomu sypac akcjami po pozornie dobrym info. wypada się zastanowić dlaczego tylko kopciowie dają lockupy i to na mała część swoich akcji ? pozostali akcjonariusze żwawo zasypuja rynek akcjami ??
papier jest zbierany , malutki oddaje akcje bo była podpitka i tak w kółko , w tym tygodniu zobaczycie kto pozbierał papier...... a wy wywalacie jak tu bedzie 3,5 zł do końca miesiąca ....
policzylem i wynikaz z mojego liczenia ze Kopcie poblokowali prawie wszystkie akcje....MAriusz tylko z jakies 40tys nie zablokowal.........do blokowania zostal Turek i Capitals.....jak zablokuja to pewwnie ujawnia sie niemcy......3,5mln free float - ciekawe ile zbiora albo juz zebrali....a wtedy kazdy bedzie bogaty....bo kurs pojdzie ladnie do gory.
no i to zbieranie cos mi przypomina.....zbiorjka z prawej malymi zleceniami...ustawianie duzych zlecen na lewo i myk przerzucanie na lewo duzych pakietow......ale papier caly czas rosnie........wielu oddaje a kurs up...up i up.....to chyba nie koniec na dzis.....mozliwe jeszcze jedno info ale chyba po sesji.
totez pisze ludziom od rana o tym , a oni wywalajajak poje..ani, wylwszczaja was jak nic , a potem gonicie kurs , pisałem ze bedzie info w piatek i było ,pisałem ze dzisiaj bedzie info i było , jutro dwa infa i takie ze wam szczena poleci , a kurs dostanie korbe w góre , wywalajcie , ja dobieram wedle mozliwosci sprzedazy innych akcji to jest dil roku , pozdrawiam tych co mnie posłuchali
poblokowali prawie wszystko bo 3mln to akcje imienne........takze Kopciowie juz spelnili warunki....teraz turek i fundusz.....mysle ze tez poblokuja ale wtedy bedziemy juz bardzo wysoko.....ponad 1pln....dzis jeszcze za chwilunie atak popytu.