i co elektronic-27?????????/ zkorekcilo sie a na dzis jestem 65% do przodu i powiem wiecej wysiadam dopiero przy 3,50-4 zl.tak jak pisalem zakupy poczynione nie wlaczam jutro kompa bo po co mam patrzec jak sie leszcze trzesa.Wlacze sobie w piatek o 17.30 i napisze ile mi kalkulator zyskow pokaze.Pewno bedzie bujalo w tygodniu i to ostro ale po co mam sie stresowac
a czy ja pisałem że nie zarobisz? pisałem pod ten jeden konkretny dzień. więc dlaczego dopiero teraz odpisałeś?
a te zakupy to gdzie zrobiłeś? Na Onecie czy na GPW?
20zł? To daje ponad 200mln kapitalizacji dla spółki o przychodach rzędu 10mln zł. Niemcy nie są idiotami, 6mln to drogo. Jakby chcieli przejąć Hurtimex to by ogłosili wezwanie po 30-40groszy na początku stycznia bez tej całej szopki o liście intencyjnym. Po co mają zbierać z rynku akcje po 60groszy jak mogą wymusić na zarządzie emisje po 20gr?
Oczywiście nie neguje możliwośći dalszego spekulacyjnego wzrostu.
Pozdrawiam.
Dnia 2012-01-22 o godz. 13:45 ~Larz napisał(a):
> 20zł? To daje ponad 200mln kapitalizacji dla spółki o
> przychodach rzędu 10mln zł. Niemcy nie są idiotami, 6mln to
> drogo. Jakby chcieli przejąć Hurtimex to by ogłosili
> wezwanie po 30-40groszy na początku stycznia bez tej całej
> szopki o liście intencyjnym. Po co mają zbierać z rynku
> akcje po 60groszy jak mogą wymusić na zarządzie emisje po
> 20gr?
Oczywiście nie neguje możliwośći dalszego
> spekulacyjnego wzrostu.
Pozdrawiam.
jutro z rana mały zjazd a potem dalej jedziemy według trendu i tego nie zatrzymasz Olaf widac że podstaw AT nie znasz. W piątek była niezła sesja ktoś sypał a towar został bez problemu odebrany. Tak się dzieje jeśli trend jest silny bo była tylko pożywka dla rekinów które dopiero wpłyneły do stawu HRT w nadchodzącym tygodniu przebijamy 1zł i wcale się nie zdziwię jak odbędzie się to już we wtorek. Trzymaj się Olaf i podziwiaj HRT bo będzie na co popatrzeć