ubrany to już jestem, ale za chwilę zrobie sobie średnią z ponad 20 zł na 10 zł. Przy niewielkim wkładzie kapitału. O ile w 20 zł w rok nie wierzę, o tyle 10 zobaczymy w 2012 na luzie.
ja tam orłem z matmy nie jestem, ale jeśli masz średnią 20, a cena jest 8, a może spadnie do 7 to jednak kilka akcji żeby mieć te 10 kupić musisz... tak na każdą posiadaną ze 3 nowe...
jeśli się strefa Euro rozpadnie to zostaniemy wszyscy w ciemnej d. - i ci ze złotówkami i ci z akcjami... podobnie jeśli Iran się zacznie w bombowanie bawić na serio... choć bardziej prawdopodobne, że jak się fundusze spekulacyjne i banki obkupią to odtrąbią koniec kryzysu, ONI zarobią dużo, a my odrobimy straty ;)
ja sie modle o jak najdluzsze w tej chwili trzymanie kursu w okolicach tych 8-9 zl czekam na zwrot podatku to wtedy bede usrednial teraz jestem goly i wesoly
O czym wy mówicie? Firma zap... ostro w dół. Wyniki finansowe pożal się Boże a wy sie cieszycie? Czy ktoś wam płaci za pisanie tych tekstów? Tak samo jak ci pieprzeni anale jeszcze kilka miesięcy temu rekomendowali dla gtc kupuj. Ja kretyn posłuchałem. Zaraz po rekomendacjach kupuj spółka pojechała prawie 50% do dołu. Straciłem kupę kasy. Za co ci anale biorą pieniądze? I jeszcze pytanie od kogo?
ta płacą mi wierszówkę od każdego posta :) oni - anale, właściciel, grubasy... uśrednianie w dół - to jedna ze strategii inwestycyjnych, czy będzie skuteczna nie wiem. Na razie czekam na dalsze spadki a potem na bank dobiera,.
Dnia 2012-01-11 o godz. 22:55 ~twardy napisał(a):
> ta płacą mi wierszówkę od każdego posta :) oni - anale,
> właściciel, grubasy... uśrednianie w dół - to jedna ze
> strategii inwestycyjnych, czy będzie skuteczna nie wiem. Na
> razie czekam na dalsze spadki a potem na bank dobiera,.
SPADKÓW TO JUZ MOŻE ZA DUŻO TUTAJ NIE BYĆ , POTĘNCJAL SPADKOWY WYCZERPANY , SPODZIEWAM SIĘ KOREKTY WZROSTOWEJ W OKOLICE 10 ZŁ