c/z-35........c/wk-prawie 3 Przy jakich poziomach warto kupić ten papier Ja myślę 4 -5 zeta Bardzo proszę o merytoryczne wypowiedzi Jestem poważnie zainteresowany tą spółką Z góry dziękuję
jeśli kupować to teraz, myślę że taniej nie będzie, wczoraj granica było 9,8zł i dzisiaj ta granica jest broniona, wzrośnie na pewno, pytanie gdzie się znowu zatrzyma.....
TVN trzeba było sprzedawać jeszcze w tamtym roku jak wypłacił mega dywidende 4 gr. Bo ja mam różne spółki i jedną taką co ma kapitalizacje na poziomie 30 mln zł nie jak tu 3 mld zł i więcej mi dała zysku z dywidendy nie mówiąc już o skoku cen akcji. Panowie i panie zamiast tego kolosa na glinianych nogach poszukać sobie mniejszej spółki o solidnych podstawach która przynosi dobry zysk. A jak się ma dużo kasy to sobie taką spółkę kupić, zrestrukturyzować i sprzedać. a nie takie coś. To na razie się zachwiało zobaczycie jak klynknie, ile będzie kurzu. Dziś tylko odreagowanie na małych obrotach, ostatnie podrygi przed śmiercią.
Nie wiem gdzie wy widzicie dzisiaj odreagowanie, ja widzę zamknięcie na dziennych minimach. To najniższe zamknięcie od 23 czerwca 2009, kiedy to było zamknięcie dokładnie po tej samej cenie (9,85 zł).
Jeżeli te 9,85 padnie (a niestety wszystko na to wskazuje) to następny przystanek technicznie jest przy dołkach z lutego-kwietnia 2009, czyli w okolicy 8,40 (7,90 na intradayu w lutym).
A dalej to już strach się bać, bo trzeba by sięgnąć pamięcią do 2004 roku... oj to wplątanie się spółki w romans z platformą obywatelską nie wychodzi biznesowi na dobre.
hmmm technicznie to.......................... nic nie spada bez odbijania w gore.
a spadnki sa malejace kazdego dnia.
jutro gora!!!!!!! czy wam sie to podoba czy nie. potem czas pokaze,ale 2-3 dni odwrotu mamy zapewnione.
nie podam poziomow, chyba nikt sie nie odwazy wtych czasach,ale madry ten co kupil wczoraj-dzis..