i co z tego ? spada już od stycznia , z 25 , czas powoli na przeszacowanie aktywów i powolne wzrosty do kwoty bazowej 21,50 ,trader bajki opowiadasz jak byś się z choinki urwał
Głupków jak widać nie brakuje!!! I tak gó....no od Ciebie zależy... Ale pisać Ci wolno , jak również tracić kasę. Kto Ci kazał kupować po 21-25 i teraz miauczeć???
Dnia 2011-10-02 o godz. 20:04 ~Ceelofan napisał(a):
> Głupków jak widać nie brakuje!!! I tak gó....no od Ciebie
> zależy... Ale pisać Ci wolno , jak również tracić kasę. Kto
> Ci kazał kupować po 21-25 i teraz miauczeć???
sam jesteś głupek , nie kupowałem GTC po 25 i nie gram na tym ,
dzisiaj te giełdy to nie inwestowanie tylko manipulacje przez pejsatych i polityka,
o normalnym inewstowaniu w dany walor nie ma mowy , firma może byc bardzo dobra a i tak spadnie na pysk , wystarczy mieć duże banki pod sobą i wydawać odpowiednie polecenia oddziałom , pejsaci chca kryzysu , im wiekszy kryzys tym wiecej zarobia ,
a ty bujaj sie na DT i zarabiaj sobie po kilka procent jak potrafisz i pisz dalej o GTC
Czyżbyś miał mądry inaczej nieudaczniku pretensję do innych , że zarabiaja kasę a Ty dostajesz w pi.....dę???? Zrób sobie urlop na nartch . / jeśli Cię stać / polecam Dachstein lub Hintertux / mogę Cię polecić kolegom z Austrii / . Odpoczniesz . zapomnisz o stratach i jak nowonarodzony intelektualnie / jeśli w ogóle to możliwe / przxystąppisz do nowych , przemyślanych inwestycji!!!
Dnia 2011-10-03 o godz. 11:51 ~Ceelofan napisał(a):
> Czyżbyś miał mądry inaczej nieudaczniku pretensję do innych
> , że zarabiaja kasę a Ty dostajesz w pi.....dę???? Zrób
> sobie urlop na nartch . / jeśli Cię stać / polecam
> Dachstein lub Hintertux / mogę Cię polecić kolegom z
> Austrii / . Odpoczniesz . zapomnisz o stratach i jak
> nowonarodzony intelektualnie / jeśli w ogóle to możliwe /
> przxystąppisz do nowych , przemyślanych inwestycji!!!
cwaniaczku Ceelofanie nie mam do nikogo żadnej pretensji że zarabia kasę ,
skąd te chore pomówienia i poniżanie Twoimi wrednymi wpisami innych ???
, a na narty to sobie sam pojedź to przestaniesz głupoty tutaj pisać i będzie przez jakiś czas spokój ,....z Tobą